Opladning med Clever

Jeep forhandlerguide

Bliv klogere op Clevers produkter, processer og de mange andre fordele, kunden får med opladning fra Clever.

Denne guide er til internt brug for Jeep-forhandlere. Kunder henvises til Clevers hjemmeside.

Gå til bestillingsformular
Mand ordner planter ved Clever ladeboks
Kampagnen er forlænget til 30. september

Din Jeep Compass kunde kan stadig få gratis installation

Frem til d. 30. september 2023, kan du tilbyde kunderne gratis installation af Clevers intelligente ladeboks, når de køber eller leaser en Jeep Compass 4xe med et Clever One abonnement til. Med strøm på bilen sparer kunden både mange penge på brændstoføkonomien og får det maksimale ud af deres nye plug-in hybrid.

Kampagnepris på Jeep Compass 4xe (gratis installation):

• Abonnementspris 449 kr./ md. + evt. energitillæg

• Installation af ladeboks hjemme: 0 kr. (værdi 5.000 kr.)

Tilbuddet gælder fra 27. april og er forlænget til 30. september 2023. Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation.

Clevers ladeboks i sort hænger på en gul murstensvæg. Man kan se en cykel og et surfbræt i baggrunden.
Opladning på abonnement

Clever One

Produktet indeholder
  • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
  • Mulighed for installation af intelligent Clever-ladeboks
  • Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

Priser for abonnement

Abonnement til elbil
799kr./md.
Abonnement til plugin-hybrid
449kr./md.

+ evt. energitillæg.

Installation og leje af ladeboks

Installation
2.499kr.
Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder
0kr.
Opladning uden abonnement

Clever Box

Produktet indeholder
  • Rabat på Danmarks største ladenetværk
  • Din egen intelligente Clever-ladeboks
  • Automatisk refusion af elafgift
Serviceaftale
99kr./md.

Installation og køb af ladeboks

Installation
8.999kr.
Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder
6.499kr.
Få spørgsmål og svar

Clevers forhandlerguide

Hvis du har spørgsmål til Clevers produkter, vilkår eller forretning, kan du finde svaret på den generelle forhandlerguide. Du kan også holde dig opdateret på nyheder og dykke ned i de oftest stillede spørgsmål.

*Det med småt

Clever abonnementer med/uden installation af ladeboks udbydes af Clever A/S, Støberigade 14, 3. sal, 2450 København SV.

Priser: Alle priser er oplyst inkl. moms og forudsætter indgåelse af abonnementsaftale. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Priserne gælder ved samtidigt køb af bil hos autoriserede forhandlere og gælder både for privat- og erhvervskunder, dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn eller til godstransport. 

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation.

Installation: Den leverede ladeboks er Clevers ejendom og installeres af Clever på en valgfri privatadresse i Danmark. Kunden er erstatningsansvarlig for evt. skader, tyveri m.v. Kan installationen af ladeboksen ikke udføres uden ekstra ydelser, som beskrevet i paragraf 17 "Installation og tilslutning af Clever-ladeboksen og evt. øvrigt ladeudstyr" i Clevers abonnementsvilkår, vil installationen medføre yderligere omkostninger for kunden. Kunden afholder omkostninger til nedtagning og returnering af ladeboks ved ophør af abonnementet.

Tilbagebetaling: Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb for den mængde strøm, der er brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = kWh-forbrug X gennemsnitlig strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter og tariffer eksl. moms) i DK kl. 23-06 den pågældende måned. Der betales for hele husstandens strømforbrug til elleverandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader.

Fortrydelsesret: For privatkunder gælder der 14 dages fortrydelsesret fra endelig aftaleindgåelse. Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl.  

Opsigelse: Kunden kan opsige med et varsel på 1 måned til udgangen af en måned. Clever A/S kan opsige aftalen med et forudgående varsel i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 0,89 kr./kWh i DK den pågældende måned. Tillæg = den del af den gennemsnitlige månedlige indkøbspris/kWh, som overstiger 0,89 kr./kWh x dit måned. kWh-forbrug.