Om CLEVER

Sådan gør vi det let at køre elbil

CLEVER har siden 2009 banet vejen for fremtidens bæredygtige mobilitet. CLEVER er blandt andet kendt for sine partnerskaber med forskellige bilproducenter i at udvikle og tilbyde innovative kunde-centrerede opladnings-løsninger, som for eksempel ‘CLEVER Unlimited’.

Den kunde-centrede tilgang til produkter kommer ikke kun til udtryk i udviklingen af nye og banebrydende produkter, men også i valget af kvalitetsladebokse og ladestandere, der er nemme at bruge og altid lever op til alle sikkerhedskrav fra myndigheder. CLEVERs fokus er 100 % på elbiler og opladning.

Gennem erfaring og partnerskaber er vi med til at udvikle elbilmarkedet, og det kommer vores kunder til gode, blandt andet ved, at vi installerer ladebokse, som er forberedt til at lade med højere styrke end den gængse i dag. Vores tætte relation til bilmærkerne og ekspertise i opladning gør os i stand til at være på forkant med den teknologiske udvikling.

Vi accelerer fremtidens mobilitet – ved at inspirere alle til at vælge elbil

CLEVER er ejet af to store danske energiselskaber, SEAS-NVE og NRGi, der i CLEVER, er gået sammen om at få skabt forudsætningerne for elektrificeringen af transporten.

Det skal være let at køre elbil, og det kræver, at man som elbilist har friheden til at kunne køre, hvorhen man vil. Og det kræver opladning og ubegrænset frihed til at lade bilen op, uanset hvor man er. 

Læs mere om CLEVERs ejere

;