Ladeløsninger erhverv

Ladeløsninger til alle Danmarks virksomheder

Virksomheder, kommuner og organisationer har brug for en stærk samarbejdspartner, med det største netværk og de bedste løsninger. Det er Clever.

Start produktguide
Mand går mod bygning
Clever Total

Lej jeres ladeudstyr


Med Clever Total betaler I et fast månedligt beløb for leje, drift og vedligehold af ladeudstyr. På den måde åbner der sig et væld af muligheder for, hvordan virksomheden, ansatte eller gæster har lyst til at lade bilen op på Clevers netværk.


Alle kan lade på ladeudstyret. I bestemmer selv, om de skal være synlige på Clevers app eller ej. Og uanset om brugeren har ladebrik eller abonnement, kan bilen lades op og blive klar til dagens næste opgave.

Eksklusive ladeløsninger med Clever Total

Med ladeudstyr fra Clever har I mulighed for at bestille ladebrikker, som giver fordelagtige priser på forbrugsafregning - både til erhvervs- og privatkørsel. Det er selvfølgelig både ved virksomheden og på Clevers vidtstrakte netværk.

Prisen bliver løbende justeret, så den følger elmarkedets udvikling. Du kan altid se den aktuelle kWh-pris her eller i Clevers app.

Clever Key

Clever Key er en ladebrik til jeres flåde- og puljebiler, der kun bruges i arbejdsøjemed. Ladebrikken giver adgang til jeres eget ladeudstyr samt Clevers offentlige netværk.

Clever Link

Clever Link er en ladebrik til medarbejdere, som ikke ønsker abonnement, men stadig gerne vil lade på jeres eget udstyr samt Clevers offentlige netværk.

Firmaleasing spørgsmål

Clever til firmabiler

Clever gør det nemt og ligetil at få en samlet ladeløsning til de ansatte, der har en ladbar fri bil. Løsningen hedder Clever One Business og er et abonnement, hvor du får adgang til Danmarks største ladenetværk.

Virksomhedsopladning fra Clever