Opladning til jeres boligforening

Clevers løsning er den eneste på markedet, hvor I som boligforening nemt kan bestemme præcis, hvordan jeres løsning skal skrues sammen. Hos Clever får I en samlet, fælles løsning, hvor I stadig har det store overblik.

Fordele
  • Overblik over økonomi med fast pris på etablering
  • Undgå administration – Clever afregner med brugerne
  • Alt inklusiv i én engangsomkostning
  • Leje af ladebokse inkl. serviceaftale til 0 kr.
  • Én ladebrik giver adgang til Danmarks absolut største ladenetværk
  • Ekstra Ampere kan nemt tilkøbes
En kvinde lader sin bil på en Clever ladeboks

Den eneste rene løsning til boligforeninger på markedet

Clever har skræddersyet et produkt, så I ikke skal bekymre jer om papirarbejdet med administration eller tekniske installationer. 

Det eneste vi skal vide er, hvor mange ladepunkter I ønsker og hvor lang en aftale vi skal lave. Så tager vi os af resten – selvfølgelig til markedets skarpeste pris.

Hvis I vil vide mere om selve processen fra kontakt til Clever til strøm i elbilen, kan I læse mere på Clevers guide til boligforeninger.

Enkelt, overskueligt og gennemsigtige priser

Som boligforening skal I blot bestemme antal punkter, og hvor lang tid aftalen skal gælde. Jo længere bindingsperiode, desto lavere pris. I får én engangspris uden løbende udgifter til fx drift og service. Alt er inklusiv. Og skalering inden for første år er naturligvis til samme priser.

Udfyld kontaktformularen nederst på siden og så kontakter vi dig for at guide jeres boligforening til den bedste løsning.

Prisoversigt

Samlet pris inkl. installation med 30 gravemeter. Flere Ampere og ekstra gravemeter kan tilkøbes. Alle priser er ekskl. moms

4 udtag

6 udtag

8 udtag

10 udtag

Bindingsperiode

32.000 kr.

48.000 kr.

64.000 kr.

80.000 kr.

5 år

56.000 kr.

84.000 kr.

112.000 kr.

140.000 kr.

4 år

80.000 kr.

120.000 kr.

160.000 kr.

200.000 kr.

3 år

Inkl. 35 Ampere

Inkl. 40 Ampere

Inkl. 50 Ampere

Inkl. 63 Ampere

Ladeløsninger til beboere

Find det produkt fra Clever, der passer dig og dine behov bedst. Uanset hvor meget du kører - og om du vælger forbrugsafregnet eller abonnement, får du adgang til Clever brugervenlige og konstant voksende univers.

Ladebrik med rabat

Clever Link er til dig, der kører mindre og vil betale løbende for dit forbrug. Lad hos boligforeningen, og få adgang til Danmarks største ladenetværk med Clevers ladebrik.

Lad fra 2,59kr./kWh
Læs mere

Lad med abonnement

Et abonnement giver dig friheden til at lade når det passer dig - uanset hvor du er. Langt de fleste vælger et abonnement fra Clever som en naturlig forlængelse af deres bilkøb eller -leje.

Lad fra 799kr./md.
Læs mere
En gruppe mennesker på picnic

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken ladeløsning er bedst for min boligforening?

Clevers ladeløsning  er for foreninger med minimum 50 boliger med fællesparkering, som ønsker minimum 4 udtag. Det eneste, I skal gøre, er at beslutte antal udtag og bindingsperiode. Oveni kan I vælge at tilkøbe Ampere.

Hvis der er færre end 50 boliger i foreningen, eller hvis jeres fællesparkering er underjordisk, kan I selvfølgelig få lavet en effektiv projektering med et skarpt tilbud fra Clever.

Hvem gælder ladeløsningen for boligforeninger for?

Clevers ladeløsning er for foreninger med minimum 50 boliger med fællesparkering, som ønsker minimum 4 udtag. Hvis der er blandet bolig og erhverv skal boligdelen min. være 50 boliger.

Hvordan skal man forstå fællesparkering?

Ladeløsningen gælder alene ved fællesparkering i terræn. Fælles parkering skal forstås som en fælles parkeringsplads på et areal med fri parkering, hvor ladestanderne står efter hinanden i en gruppe. Derfor gælder løsningen ikke, hvor der fx er egen garage eller ved p-kælder.

Kan vi sætte ladeboks op ved samtlige p-pladser?

Vi kan max tilbyde at dække 20% af boligmassen ved en boligforening. Fx kan en ejendom/boligforening med 100 boliger ikke få mere end 20 udtag. Hvis der er behov for yderligere ladeudtag, skal I blot kontakte Clever for en god løsning.

Hvor mange ladebokse kan jeg sætte op?

Der skal mindst opsættes 4 ladeudtag og max 10 ladeudtag på én installationsstreng. En boligforening eller ejendom kan godt få flere installationsstrenge så længe, det er mindst 4 udtag og max 10 udtag pr. streng og ikke overstiger den maksimale dækning på 20% af den samlede boligmasse.

Kan jeg udvide min installation senere?

Alle installationer fra Clever forberedes med en 63A tavle og 16mm2 kabel. Det betyder, at selvom I starter med 4 udtag, kan denne løsning udvides op til 10 udtag. Hvis der skal udvides yderligere, kan der evt tilkøbes Ampere (strøm) hos elselskabet.

Hvilken bindingsperiode er gældende ved udvidelse på en eksisterende installation?

Hvis man fx ønsker 4 udtag nu og indenfor 12 måneder fra idriftsssætelsendatoen ønsker at udvide med fx 4 yderligere udtag, gælder den samlede bindingsperiode fra den seneste udvidelse. En samlet installation kan ikke have forskellige bindingsperioder. Hvis I ønsker at udvide efter 12 måneder fra første idriftssættelsesdato, skal I kontakte Clever for et specifikt tilbud.

Kontakt os for tilbud eller mere info

Vent venligst...