Til dig med firmabil

Firmabil med løsning fra Clever

Med et abonnement fra Clever kommer du altid trygt frem uden at skulle bekymre dig om lademuligheder eller uforudsete omkostninger.

Fordele
Opladning når det passer dig – ude og hjemme
Opladning når det passer dig – ude og hjemme

Med Clever kører du på Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk. I gennemsnit vokser Clevers ladenetværk med fire nye ladepunkter om dagen. Og vi udbygger hele tiden med nye lynladestationer, der hvor behovet er størst.

Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks

Du peger - vi installerer. Det har aldrig været nemmere at få en ladeboks installeret hjemme. Du svarer blot på et par spørgsmål online, så ringer vores elektriker til dig og aftaler installationsdatoen.

Med intelligent opladning på din ladeboks, gør vi det nemt for dig i hverdagen at lade din bil med et lavere CO2-aftryk, og når prisen på strømmen er lavere. Samtidig skubbes din opladning udenom elnettets travleste timer. Helt automatisk.

Mobilitetsgaranti
Mobilitetsgaranti

Med et Clever abonnement får du mobilitetsgaranti, som gælder hele døgnet. 

Det betyder, at Clever sørger for bugsering af din firmabil, hvis du i Danmark ikke kan lade ved en Clever-ladestander i visse situationer (bortset fra ikke-brofaste øer).

Læs mere om Mobilitetsgaranti i vores vilkår

Clever ladeboks ved arbejdsplads

Clever Complete

Din firmabilsløsning hedder Clever Complete, og findes i to udgaver, afhængigt af om du ønsker ladeboks eller ej.

Kontakt jeres leasingpartner for bestilling af Clever Complete.

Clever Complete

Fri opladning ude og hjemme

Fra 639kr. ekskl. moms

Clever Complete Network

Fri opladning på Clevers netværk

Fra 639kr. ekskl. moms
En række biler holder til opladning på Clevers lynladestation på Frederiksberg

Opladning på Clevers netværk

I Danmark giver vi dig adgang til hele vores netværk af offentlige ladepunkter, og du finder dem let med din Clever app. De hurtige ladepunkter passer til alle elbiler, så du kommer videre i en fart.

Værd at vide om dit Clever abonnement til firmabil

Hævekort illustration

Tilbagebetaling

Med en ladeboks fra Clever, får du tilbagebetalt strømforbruget brugt på opladning efter tilbagebetalingssatsen. Vi kalder det tilbagebetaling, fordi du i første omgang selv betaler for ladeboksens strømforbrug.

Illustration af ladekort med to cirkler omkring

Udvidet tilbagebetaling

Med firmabil er tilbagebetalingssatsen baseret på et gennemsnit af elprisen over alle døgnets timer.
Det betyder, at den udvidede tilbagebetalingssats vil være højere end den normale.

illustration af en Clever ladeboks med en graf i baggrunden

Intelligent opladning

Clevers intelligente opladning sørger for, at din bil lader, når det giver mest mening i forhold til elpris, CO2-aftryk og dig selv. Du lader din bil, når strømmen er billigere, mere vedvarende og når der er kapacitet i elnettet.

Sådan er processen

01

Spørgeskema

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en bestillingsbekræftelse samme dag. Du får også en velkomstemail med et link til et spørgeskema om forholdene for installation hjemme hos dig. Spørgsmålene er med til at klarlægge om installationen kan udføres uden ekstra ydelser.

02

Bekræftelse

Når vi har modtaget svarene, sender vi dig en ordrebekræftelse inden for fem arbejdsdage med alle de informationer, du har brug for. Kræver installationen noget særligt, håndterer vi det med nogle få ekstra trin i processen.

03

Velkomstpakke

Senest syv dage efter du har modtaget ordrebekræftelsen, modtager du en velkomstpakke i din postkasse. I den finder du din personlige ladebrik til ubegrænset opladning på ladenetværket.

04

Installationsdato

Senest tre arbejdsdage efter du har modtaget ordrebekræftelsen, kontakter vores elektriker dig, så I sammen kan finde et tidspunkt til installationen af ladeboksen.

05

Installationen

Elektrikeren besøger dig på det aftalte tidspunkt og installerer ladeboksen. Er der bestilt et ladekabel fra Clever til opladning på ladenetværket, har elektrikeren det med til dig. Vi anbefaler, at du læser vores guide Sådan foregår installationen – så er du klædt godt på før, under og efter installationen.

06

Abonnementet starter

Dit abonnement starter, når ladeboksen eller ladebrikken tages i brug første gang. Tilmelder du dig Betalingsservice, kører tilbagebetalingerne helt automatisk.