Til dig med firmabil

Opladning til firmabil

Clever gør det nemt og ligetil at køre elbil. Med Clever One Business får du et abonnement på ubegrænset opladning – med eller uden ladeboks. Du får også adgang til Danmarks største ladenetværk, så du altid er sikret opladning på farten.

Hvis din virksomhed leaser jeres firmabiler, vil abonnementet i de fleste tilfælde blive bestilt direkte af leasingselskabet. Kontakt derfor din virksomhed inden bestilling af abonnement. 

Fordele
Opladning når det passer dig – ude og hjemme
Opladning når det passer dig – ude og hjemme

Med Clever kører du på Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk. I gennemsnit vokser Clevers ladenetværk med fire nye ladepunkter om dagen. Og vi udbygger hele tiden med nye lynladestationer, der hvor behovet er størst.

Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks

Du peger - vi installerer. Det har aldrig været nemmere at få en ladeboks installeret hjemme. Du svarer blot på et par spørgsmål online, så ringer vores elektriker til dig og aftaler installationsdatoen.

Med intelligent opladning på din ladeboks, gør vi det nemt for dig i hverdagen at lade din bil med et lavere CO2-aftryk, og når prisen på strømmen er lavere. Samtidig skubbes din opladning udenom elnettets travleste timer. Helt automatisk.

Mobilitetsgaranti
Mobilitetsgaranti

Med et Clever abonnement får du mobilitetsgaranti, som gælder hele døgnet. 

Det betyder, at Clever sørger for bugsering af din firmabil, hvis du i Danmark ikke kan lade ved en Clever-ladestander i visse situationer (bortset fra ikke-brofaste øer).

 

Læs mere om Mobilitetsgaranti i vores vilkår

Mand bruger Clever ladeboks
Illustation af Cleves lyndeladestation konstruktion

Fri opladning

Din firmabilsløsning hedder Clever One Business og er et abonnement, hvor du kan lade frit hjemme, på arbejdspladsen og på farten – og altid med adgang til Danmarks største ladenetværk.

Månedlig abonnement med mulighed for installation af ladeboks hjemme

Elbil
799kr. ekskl. moms
Plug-in hybrid
449kr. ekskl. moms
Installation af ladeboks
6.000kr. ekskl. moms

Energitillæg kan forekomme.

Værd at vide om dit Clever abonnement til firmabil

Hævekort illustration

Tilbagebetaling

Med en ladeboks hjemme fra Clever får du tilbagebetalt strømforbruget brugt på opladning. Tilbagebetalingssatsen udregnes som et gennemsnit af elprisen i tidsrummet kl. 23-06.

Illustration af ladekort med to cirkler omkring

Udvidet tilbagebetaling

Med firmabil kan du få udvidet tilbagebetaling, som er baseret på et gennemsnit af elprisen over alle døgnets timer.
Det betyder, at den udvidede tilbagebetalingssats vil være højere end den normale.

illustration af en Clever ladeboks med en graf i baggrunden

Intelligent opladning

Clevers intelligente opladning sørger for, at din bil lader, når det giver mest mening i forhold til elpris, CO2-aftryk og dig selv. Du lader din bil, når strømmen er billigere, mere vedvarende og når der er kapacitet i elnettet.

Slip for udlæg, aconto og tilbagebetaling

Med Clever Power bliver det endnu nemmere at være elbilist. Du undgår nemlig at skulle lægge ud for din ladeboks strømforbrug og vente på vores tilbagebetaling.

Clever Power er vores eget elselskab, hvor du får strøm til indkøbspris, time for time, direkte fra elbørsen. Du betaler kun 49 kr./md. For dit elabonnement, slipper for skjulte udæg, og du får heller ikke store aconto-regninger. I stedet får du en regning for dit faktiske strømforbrug samt de faste omkostninger, der er ved transport af strømmen, afgifter og handelsomkostninger. Regningen får du først, når den aktuelle måned er afsluttet, så du slipper for forudbetaling. 

 

En hus med lys i om aftenen

Tilbagebetalingssats for juni

1,90kr./kWh inkl. moms

Sats gældende for Clever One Business-abonnenter.

Beregningsgrundlag for juni måned

 

Indkøbspris strøm (Nord Pool)

0,52 kr./kWh

Elafgift* (fastlagt årligt)

0,76 kr./kWh

Nettarif (Gennemsnit af netselskabers tarif C takster)

0,11 kr./kWh

Systemtarif (Energinet)

0,13 kr./kWh

Moms

0,38 kr./kWh


*Har du elvarme (fx jordvarme, elradiatorer eller varmepumpe) eller egenproduktion af strøm (fx solceller eller egen vindmølle) eller begge dele inkluderer din tilbagebetaling ikke elafgift.

Tidligere tilbagebetalingssatser

 

Maj 2024

April 2024

Marts 2024

Februar 2024

Januar 2024

December 2023

November 2023

Oktober 2023

September 2023

August 2023

Juli 2023

Juni 2023

1,83 kr. /kWh inkl. moms

1,75 kr. /kWh inkl. moms

1,80 kr. /kWh inkl. moms

1,71 kr. /kWh inkl. moms

1,82 kr. /kWh inkl. moms

1,62 kr. /kWh inkl. moms

1,71 kr. /kWh inkl. moms

1,55 kr. /kWh inkl. moms

1,83 kr. /kWh inkl. moms

1,89 kr. /kWh inkl. moms

1,89 kr. /kWh inkl. moms

1,25 kr. /kWh inkl. moms

 

Opladning i udlandet

Med opladning fra Clever får dine ansatte fri adgang til hele Clevers ladenetværk – også lynladepunkterne i Powered By-ladenetværket, som vi er en del af.

Med stærke samarbejder med 13 andre ladeoperatører på tværs af Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Frankrig, Holland og Østrig gør Clever det også nemt for dig at køre ned gennem Europa.

 

Biler der oplades på parkeringsplads

Sådan er processen

01

Spørgeskema

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en bestillingsbekræftelse samme dag. Du får også en velkomstemail med et link til et spørgeskema om forholdene for installation hjemme hos dig. Spørgsmålene er med til at klarlægge om installationen kan udføres uden ekstra ydelser.

02

Bekræftelse

Når vi har modtaget svarene, sender vi dig en ordrebekræftelse inden for fem arbejdsdage med alle de informationer, du har brug for. Kræver installationen noget særligt, håndterer vi det med nogle få ekstra trin i processen.

03

Velkomstpakke

Senest syv dage efter du har modtaget ordrebekræftelsen, modtager du en velkomstpakke i din postkasse. I den finder du din personlige ladebrik til ubegrænset opladning på ladenetværket.

04

Installationsdato

Senest tre arbejdsdage efter du har modtaget ordrebekræftelsen, kontakter vores elektriker dig, så I sammen kan finde et tidspunkt til installationen af ladeboksen.

05

Installationen

Elektrikeren besøger dig på det aftalte tidspunkt og installerer ladeboksen. Er der bestilt et ladekabel fra Clever til opladning på ladenetværket, har elektrikeren det med til dig. Vi anbefaler, at du læser vores guide Sådan foregår installationen – så er du klædt godt på før, under og efter installationen.

06

Abonnementet starter

Dit abonnement starter, når ladeboksen eller ladebrikken tages i brug første gang. Tilmelder du dig Betalingsservice, kører tilbagebetalingerne helt automatisk.