Opladning med Clever

Jaguar forhandlerguide

Bliv klogere på Clevers produkter, processer og de mange andre fordele, kunden får med opladning fra Clever.

Denne guide er til internt brug for Jaguar-forhandlere. Kunder henvises til Clevers hjemmeside.

En ladeboks hænger på indersiden af en garage
Opladning på abonnement

Clever One

Produktet indeholder
  • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
  • Mulighed for installation og leje af intelligent Clever-ladeboks
  • Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

Priser for abonnement

Abonnement til elbil
799kr./md.
Abonnement til plugin-hybrid
449kr./md.

+ evt. energitillæg.

Installation af ladeboks

Bilkøb
2.499kr.
Privatleasing
0kr.
Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder
0kr.
Opladning uden abonnement

Clever Box

Produktet indeholder
  • Rabat på Danmarks største ladenetværk
  • Din egen intelligente Clever-ladeboks
  • Automatisk refusion af elafgift

Serviceaftale

99kr./md.

Installation og køb af ladeboks

Bilkøb
8.999kr.
Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder
6.499kr.

Har du spørgsmål?

Ring til 82 30 30 30 og tast 2 for at få fat i vores partnersupport eller skriv til salg@clever.dk.

Åbningstider for telefonen:

Mandag-fredag kl 9.00-15.00

Onsdag kl. 9.30-15.00

Tilmeld dig forhandlernyhedsbrevet

Modtag nyheder om lynladestationer i dit nærområde, information om Clevers produkter, salgstips og salgsargumenter, invitationer til webinarer, konkurrencer og meget mere direkte i din indbakke.

Bestil salgsmaterialer

Bestil nemt og hurtigt nye markedsføringsmaterialer fra Clever, som kan hjælpe dig med kundedialogen om Clevers ladeløsninger.

Få spørgsmål og svar

Clevers forhandlerguide

Hvis du har spørgsmål til Clevers produkter, vilkår eller forretning, kan du finde svaret på den generelle forhandlerguide. Du kan også holde dig opdateret på nyheder og dykke ned i de oftest stillede spørgsmål.

*Det med småt

Clever abonnementer med/uden installation af ladeboks udbydes af Clever A/S, Støberigade 14, 3. sal, 2450 København SV.

Priser: Alle priser er oplyst inkl. moms og forudsætter indgåelse af abonnementsaftale. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Priserne gælder ved samtidigt køb af bil hos autoriserede forhandlere og gælder både for privat- og erhvervskunder, dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn eller til godstransport. 

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation.

Installation: Den leverede ladeboks er Clevers ejendom og installeres af Clever på en valgfri privatadresse i Danmark. Kunden er erstatningsansvarlig for evt. skader, tyveri m.v. Kan installationen af ladeboksen ikke udføres uden ekstra ydelser, som beskrevet i paragraf 17 "Installation og tilslutning af Clever-ladeboksen og evt. øvrigt ladeudstyr" i Clevers abonnementsvilkår, vil installationen medføre yderligere omkostninger for kunden. Kunden afholder omkostninger til nedtagning og returnering af ladeboks ved ophør af abonnementet.

Tilbagebetaling: Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb for den mængde strøm, der er brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = kWh-forbrug X gennemsnitlig strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter og tariffer eksl. moms) i DK kl. 23-06 den pågældende måned. Der betales for hele husstandens strømforbrug til elleverandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader.

Fortrydelsesret: For privatkunder gælder der 14 dages fortrydelsesret fra endelig aftaleindgåelse. Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl.  

Opsigelse: Kunden kan opsige med et varsel på 1 måned til udgangen af en måned. Clever A/S kan opsige aftalen med et forudgående varsel i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 0,89 kr./kWh i DK den pågældende måned. Tillæg = den del af den gennemsnitlige månedlige indkøbspris/kWh, som overstiger 0,89 kr./kWh x dit måned. kWh-forbrug.