Opladning med Clever

Fiat forhandlerguide

Bliv klogere op Clevers produkter, processer og de mange andre fordele, kunden får med opladning fra Clever.

Denne guide er til internt brug for Fiat-forhandlere. Kunder henvises til Clevers hjemmeside.

Gå til bestillingsformular
Fiat står ved Clever ladeboks
Kampagnen er forlænget til 30. september 2023

Installation af ladeboks og 12 mdr. strøm med Clever – helt gratis!

Lige nu kan du give dine kunder gratis installation Clevers intelligente ladeboks og 12 måneders gratis abonnement inkl. energitillæg, når de køber en Fiat 500e.

Clever One m. ladeboks

 • Abonnementspris i 12 mdr.: 0 kr.(værdi: min 9.558 kr.)
 • Installation af ladeboks hjemme: 0 kr. (værdi: 5.000 kr.)

Clever Unlimited Network

 • Abonnementspris i 12 mdr.: 0 kr. (værdi: min 9.558 kr.)

Tilbuddet gælder fra 1. maj og er forlænget til 30. september 2023. Det valgte abonnement fortsætter automatisk som et betalingsabonnement efter gratisperioden, men kan selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden. Abonnementspris efter 12 mdr. er 799 kr./md.* Ekstraomk. ved installation kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Fiat står ved Clever ladeboks
Opladning på abonnement

Clever One

Produktet indeholder
 • Fri adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for installation af ladeboks
 • Intelligent opladning, hvor du sparer tid, penge og CO2-aftryk
 • Danmarks højeste tilbagebetalingssats

Priser for abonnement og installation

Abonnement til elbil
799kr./md.
Abonnement til plugin-hybrid
449kr./md.
Installation af ladeboks
5.000kr.

+ et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.

Opladning uden abonnement

Clever Box

Produktet indeholder
 • Rabat på Danmarks største ladenetværk
 • Køb og installation af din egen ladeboks
 • Intelligent opladning, hvor du sparer tid, penge og Co2-aftryk
 • Serviceaftale med automatisk refusion af elafgift

Priser for serviceaftale og installation

Serviceaftale
99kr./md.
Køb af ladeboks inkl. installation
10.999kr.
Få spørgsmål og svar

Clevers forhandlerguide

Hvis du har spørgsmål til Clevers produkter, vilkår eller forretning, kan du finde svaret på den generelle forhandlerguide. Du kan også holde dig opdateret på nyheder og dykke ned i de oftest stillede spørgsmål.

*Det med småt

Clever abonnementer med/uden installation af ladeboks udbydes af Clever A/S, Støberigade 14, 3. sal, 2450 København SV.

Priser: Alle priser er oplyst inkl. moms og forudsætter indgåelse af abonnementsaftale. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Priserne gælder ved samtidigt køb af bil hos autoriserede forhandlere og gælder både for privat- og erhvervskunder, dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn eller til godstransport. 

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. installation.

Installation: Den leverede ladeboks er Clevers ejendom og installeres af Clever på en valgfri privatadresse i Danmark. Kunden er erstatningsansvarlig for evt. skader, tyveri m.v. Kan installationen af ladeboksen ikke udføres uden ekstra ydelser, som beskrevet i paragraf 17 "Installation og tilslutning af Clever-ladeboksen og evt. øvrigt ladeudstyr" i Clevers abonnementsvilkår, vil installationen medføre yderligere omkostninger for kunden. Kunden afholder omkostninger til nedtagning og returnering af ladeboks ved ophør af abonnementet.

Tilbagebetaling: Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb for den mængde strøm, der er brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = kWh-forbrug X gennemsnitlig strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter og tariffer eksl. moms) i DK kl. 23-06 den pågældende måned. Der betales for hele husstandens strømforbrug til elleverandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader.

Fortrydelsesret: For privatkunder gælder der 14 dages fortrydelsesret fra endelig aftaleindgåelse. Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl.  

Opsigelse: Kunden kan opsige med et varsel på 1 måned til udgangen af en måned. Clever A/S kan opsige aftalen med et forudgående varsel i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 0,89 kr./kWh i DK den pågældende måned. Tillæg = den del af den gennemsnitlige månedlige indkøbspris/kWh, som overstiger 0,89 kr./kWh x dit måned. kWh-forbrug.

Nyttlige links