Fremtiden er fyldt med god energi

Det tror vi på.

Med historisk høje elpriser og urolige verdenstilstande kan den påstand måske virke naiv.

Men livet har alle dage været fyldt med både store udfordringer og små bump på vejen. Møder vi dem med god energi, bliver det hele lidt nemmere. Det tror vi i hvert fald på.

Vi tror også på, at mange små, gode handlinger i hverdagen kan opfylde de store visioner for fremtiden. Særligt hvis vi altid giver hinanden god energi med på vejen.

Kom med!

Løsninger, der giver mening

Løsningerne på fremtidens udfordringer skal være enkle. Og de skal gøre livet lidt bedre for dig og mig. For os. Ellers giver de ikke mening.

Det handler om strøm. Om at bruge den intelligent. Hvad end det er strømmen i huset eller opladningen til din bil derhjemme, på arbejdet, i byerne og langs motorvejene.​ 

Nu får du måske lyst til at kalde os optimister. Men det kan du selv være. Vi lykkes nemlig kun, hvis vi gør det sammen. For sammen kan vi skabe en lysere fremtid fyldt med god energi.​ 

Vi tror på fremtiden. Derfor støtter vi blandt andet opførelsen af en solcellepark på størrelse med 100 fodboldbaner.

Det har vi gjort ved at forpligte os til at aftage strøm fra den i en 10-årig periode. De første solceller er begyndt at levere strøm til danske husstande, og i 2022 vil de levere hele 38 gWh ny vedvarende energi til det danske elnet. Med den energi kunne man i en elbil køre næsten 5.000 gange rundt om jorden!

Når anlægget går i fuld produktion 1. januar 2023, vil det levere 61 gWh om året.

Læs mere om den lyse idé og fremtidens energi her

En smartere vej

Intelligent opladning

Vores kunder har intelligent opladning på Clever-ladeboksen hjemme. Det betyder, at vi i fællesskab kan bruge elnettet, når der er god kapacitet og mest vedvarende energi tilgængeligt.

Den intelligente opladning holder nemlig øje med elnettet og styrer opladningen af tusindvis af biler ud fra, hvornår strømmen har det laveste CO2-aftryk – og samtidig undgår den de timer, hvor elprisen er ekstraordinært høj.

Spørger du os, er det også god energi.

Clever som arbejdsplads

God energi i arbejdsdagen

Vi går på arbejde, fordi det giver mening. For den elektriske omstilling. For vores børn og børnebørn. For fremtiden. 

Derfor er der ikke noget, der hedder business as usual: Vi har skrottet den klassiske ledelsespyramide. Vi arbejder i selvstyrende teams. Vi har fordelt ansvaret imellem os. 

Med andre ord løfter vi i fællesskab og slår den kollektive intelligens til. Det kræver tillid og mod. Og gode mennesker. Så dem samler vi på.

Sammen fylder vi hinandens arbejdsdag med god energi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, og få god energi direkte i indbakken.

Vi skriver kun til dig, når det giver mening.