Persondatapolitik

Hjemmesiden inkl. alle dens undersider ejes og vedligeholdes af CLEVER A/S.

Når du sender information via hjemmesiden, giver du samtidig samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

CLEVER A/S
CVR-nr. 32 46 83 49
Støberigade 14, 3. sal
2450 København SV
Danmark
+45 82 30 30 30
kundeservice@clever.dk


Herunder finder du retningslinjerne for, hvordan vi indsamler og bruger den information, som afgives via besøg på clever.dk eller via brug af CLEVERs tjenester og produkter mv.

1. Behandling af personoplysninger
Vi indsamler personoplysninger, som f.eks. dit navn, fødselsdato, adresse, e-mailadresse, alder, telefonnummer, indkomst, bopælstype, interesser mv. Dine personlige data behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, anvender kontaktformularen på hjemmesiden, bestiller et produkt, tilmelder dig abonnementer, skriver et indlæg på hjemmesiden, besvarer et spørgeskema, bestiller materialer, deltager i en konkurrence, tilmelder dig som testpilot, når du fremsender spørgsmål via e-mail, når du opretter en profil/et log-in, dvs. registrerer dig som bruger, bruger vores tjenester og produkter eller på anden vis frivilligt afgiver oplysninger til os.
Du vil, hver gang du bliver bedt om at afgive oplysninger, blive oplyst om hvilken information, der er nødvendig. Vær opmærksom på, at hvis du beslutter ikke at indsende information, kan der være visse dele af hjemmesiden, som muligvis ikke vil være tilgængelige.
Vi anvender primært dine personoplysninger til det formål at kunne give dig de tjenester og produkter, som du efterspørger; til fakturering; for at kunne skræddersy produktinformation og tilbud til dig; samt eventuelt foretage kreditvurderinger og give indberetninger til kreditoplysningsbureauer. Vi kan også bruge personoplysninger til at give dig yderligere information om vores produkter og tjenester, samt til at sende dig information om andre produkter og tjenester, som kan interessere dig (når du har bedt om det).
Vi bruger også cookies på hjemmesiden. Læs mere om vores brug af cookies


2. Videregivelse af personoplysninger
Vi vil videregive personoplysninger, som du afgiver via hjemmesiden i det omfang, og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med oprettelse af et abonnement, bestilling af et produkt, fremsendelse af materiale og andre services, der kræver, at vi videregiver dine oplysninger.
Personoplysningerne kan blive videregivet: (i) til samarbejdspartnere, f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner; (ii) til kreditoplysningsbureauer; (iii) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden; eller (iv) hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.
Personoplysninger vil også kunne blive videregivet i tilfælde af opkøb af CLEVER eller aktiver, der tilhører selskabet eller til firmaer, som vi måtte opkøbe.


3. Opbevaringslængde
Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.


4. Sikkerhed
Vi har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang af uautoriserede personer, og vi sørger for, at vores sikkerhedsprocedurer løbende bliver revideret i takt med den nye teknologiske udvikling.
Brugerne af hjemmesiden gøres opmærksomme på, at fortroligheden af ikke-krypterede e-mailbeskeder sendt via eksterne netværk ikke kan garanteres. Brugerne bør ikke sende personlige data eller andre fortrolige oplysninger via ikke-krypterede e-mails.
Vi anvender SSL-standarden (Secure Socket Layer) ved trafik med personfølsomme oplysninger og betalinger, hvorved alle data krypteres i forbindelse med kommunikationen over internettet.


5. Opdatering af dine oplysninger
Hvis du på noget tidspunkt ønsker at stoppe med at modtage e-mails eller andre henvendelser fra os, eller hvis du har indsendt personoplysninger til os via hjemmesiden og gerne vil have disse oplysninger slettet fra vores databaser, kan du rette henvendelse til os. Vores kontaktoplysninger står øverst på siden. Du kan ligeledes anmode om adgang til de personoplysninger om dig, som vi opbevarer, og du har mulighed for at anmode om en rettelse eller ændring af dine personlige oplysninger.


6. Information på hjemmesiden og ansvarsforhold
Hjemmesiden indeholder rigtig meget information, og vi tager rimelige forholdsregler for at sikre, at informationen er korrekt og opdateret. Vi kan dog ikke garantere, at informationen på hjemmesiden er korrekt, da flowet af information er konstant og foranderligt. Vi tager derfor ikke ansvar for, at informationen er pålidelig, korrekt, gyldig, opdateret, brugbar og komplet.
Vær også opmærksom på, at hjemmesiden kan indeholde langsigtet information, som er behæftet med en vis usikkerhed, som f.eks. den usikkerhed, der er beskrevet i vores årsrapporter, mv.
Vi kan ikke gøres ansvarlige – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, som måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i dokumenter på hjemmesiden eller anden information, som måtte være tilgængelig her. Denne ansvarsfraskrivelse gælder også skader på din pc eller virus, som kan inficere dit computersystem. Vi kan ikke garantere, at filer, der kan downloades via hjemmesiden, er fri for virus eller andre koder, som har smittende eller destruktive virkninger.


7. Kommunikation med os
Når du kommunikerer med os via hjemmesiden, f.eks. ved at skrive et indlæg, sende eller lægge materiale ud på hjemmesiden eller på anden vis kommunikere med os på e-mail, f.eks. spørgsmål, kommentarer, forslag og lignende, skal du være opmærksom på, at vi vil behandle dette som ikke-fortrolig kommunikation/materiale. Ved at sende eller lægge sådan kommunikation eller materiale ud afstår du – i den udstrækning det er tilladt efter loven – fra ophavsretten til kommunikationen eller materialet. Vi har ret til frit at gøre brug af det til et hvilket som helst formål, f.eks. fremstilling af eksempel, videregivelse, offentliggørelse eller til at lægge det ud på andre hjemmesider.
Vi har også ret til – frit og uanset formål – at gøre brug af ideer, koncept, knowhow og teknik, der måtte være indeholdt i kommunikationen eller det materiale, som du sender til eller lægger ud på hjemmesiden, f.eks. i forbindelse med udvikling, fremstilling og markedsføring af produkter.


8. Immaterielle rettigheder
Indholdet af hjemmesiden, herunder software, grafik, sidehoveder, dokumenter, knap-ikoner, mv., er beskyttet i henhold til ophavsretsloven og varemærkeloven. Du skal være opmærksom på, at de registrerede ord, figurer, logoer og uregistrerede erhvervskendetegn, der vises på hjemmesiden, er varemærker, som tilhører os og andre parter. Det ophavsretligt beskyttede materiale og varemærkerne må ikke kopieres, hverken helt eller delvist uden forudgående skriftlig tilladelse fra os, medmindre der er tale om brug til private ikke-kommercielle formål. Intet på hjemmesiden skal tolkes som en licens eller anden ret til varemærkerne, hvis dette ikke er skriftligt bekræftet af os.


9. Links
Hjemmesiden indeholder links til andre websteder, som ikke kontrolleres af os. Disse links er kun indsat som en service til dig, og vi har intet ansvar for indholdet og tilgængeligheden af disse websteder. At vi linker til andre websteder eller refererer til et produkt, firma eller en tjeneste betyder ikke, at vi anbefaler produktet, firmaet eller tjenesten, og din adgang til de linkede websteder sker for egen risiko.
Vær opmærksom på, at vores persondatapolitik ikke gælder på disse websteder, og vi anbefaler derfor, at du læser webstedernes personoplysningspolitik, inden du frivilligt afgiver personoplysninger til dem.

10. Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Vores kontaktoplysninger står øverst på siden.