Persondatapolitik

Dataansvarlig
Clever A/S
Støberigade 14, 3. sal
2450 København SV
VAT-nr/CVR: DK32468349

Kontakt
E-mail: kundeservice@clever.dk

 

Persondatapolitik

Formålet med Clevers persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata samt at informere om hvilke rettigheder du har i den forbindelse.


Hvorfor behandler vi dine personoplysninger?

Her kan du læse om, hvorfor vi indsamler og hvordan vi behandler de oplysninger, når du benytter Clevers hjemmeside eller er Clever-kunde.

 

… når du bruger hjemmesiden

Første gang du besøger vores hjemmeside, bliver du mødt med information om vores brug af cookies samt opfordringen til at give os samtykke til at bruge dem. Cookies er små filer, der giver os muligheder for bedre at tilpasse vores indhold og på den måde give dig en bedre oplevelse på hjemmesiden.

Læs mere om vores brug af cookies

På hjemmesiden har vi også kontaktformularer, som du kan udfylde, hvis du ønsker at blive kontaktet. De indhentede data registreres i vores supportsystem og benyttes udelukkende til at registrere henvendelsen og gøre det muligt for kundeservice eller salgsafdelingen at kontakt dig.

… som Clever-kunde
Vores indsamling og behandlingen af dine personlige oplysninger sker for at kunne oprette og administrere dit Clever-produkt efter Persondataforordningen, artikel 6, stk. 1, litra b om opfyldelse af en kontrakt.

Clever foretager følgende behandlinger:

  • Oprette, vedligeholde og administrere dit abonnement
  • Identificere og servicere dig, når du kontakter Clever
  • Diagnosticering og udbedring af fejl på ladeudstyr
  • Registrering og fakturering af forbrug eller abonnement
  • Behandling af refusion af strøm
  • Foretage kreditvurdering
  • Sikring mod misbrug
  • Tilpasse og udvikle vores produkter
  • Benytter du Clever-app’enbenyttes lokalitetsdata for navigationsfunktionalitet. 

 

Hvilke oplysninger behandler vi?

Som Clever kunde indsamler og behandler vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, fødselsdato
  • Bilmodel, ladekort/ladebrik, stiktyper
  • Abonnement/produkt, købsoplysninger, leveringsoplysninger
  • Opladningsdata inkl. lokation, benyttede stik, lade-effekt, tid og tidsrum


Opbevaring og videregivelse af personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe, at det er nødvendigt, for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.

I forbindelse med oprettelse af et abonnement, bestilling af et produkt eller tjeneste, videregives data til følgende samarbejdspartnere, hvis det er nødvendigt for at kunne levere det aftalte:

  • Clever Sverige AB
  • EL:CON A/S
  • Solar A/S

Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Clevers vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Dine rettigheder

Hvis du ikke længere ønsker modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig nederst i de nyhedsbreve, som vi sender eller ved at sende en mail til nyhedsbrev@clever.dk

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til vores brug af cookies ved at følge linket: Læs mere om vores brug af cookies

Ud over ovenstående har du følgende rettigheder som alle kan bruges ved at skrive til mailadressen øverst i dette dokument:

  • Du kan anmode om indsigt i, hvilke personlige data, som vi behandler om dig
  • Du kan bede os rette eller slette dine personlige data
  • Du kan gøre indsigelse mod eller bede os begrænse vores behandling
  • Du kan bede om at få udleveret dine personlige data
  • Du kan klage over vores behandling af dine personlige oplysninger ved at bruge mailen øverst i dette dokument. Du kan også klage til Datatilsynet. Du kan læse mere på datatilsynet.dk

 

Persondatapolitik ifm. nyhedsbreve

I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev for forhandlere indsamler Clever dit navn og e-mailadresse, som vi benytter til at sende dig vigtig information og opdateringer om elbiler og opladning. 

Deltager du i konkurrencer, spørgeskemaundersøgelser eller anden involvering, eventuelt som led i Clevers forhandlerpanel, benytter vi dine yderligere opgivne oplysninger til at opnå indsigt i markedet, og til udvikling af produkter og løsninger til gavn for både dig/jer – som samarbejdspartner – og Clever. Clever beholder dine oplysninger i op til to år, hvorefter de bliver slettet fra vores systemer.


Bemærk at Clever benytter MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. Virksomheden The Rocket Science Group LLC, som står bag MailChimp, holder til i USA. Derfor kan indtastede informationer, inklusive persondata, være opbevaret udenfor Europa. The Rocket Science Group LLC er Privacy Shield-certificeret, og Clever har indgået databehandleraftale med virksomheden. Du finde certificeringen ved at søge her: https://www.privacyshield.gov/list

Som fast del af alle nyhedsbreve, kan du altid nemt afmelde dig nyhedsbrevet eller den pågældende liste, hvis du ikke længere er interesseret. 

Dine rettigheder

Hvis du ikke længere ønsker modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig nederst i de nyhedsbreve, som vi sender eller ved at sende en mail til nyhedsbrev@clever.dk

Ud over ovenstående har du følgende rettigheder som alle kan bruges ved at skrive til mailadressen øverst i dette dokument.

  • Du kan anmode om indsigt i, hvilke personlige data vi behandler om dig
  • Du kan bede os rette eller slette dine personlige data
  • Du kan gøre indsigelse mod eller bede os begrænse vores behandling
  • Du kan bede om at få udleveret dine personlige data
  • Du kan klage over vores behandling af dine personlige oplysninger ved at bruge mailen øverst i dette dokument. Du kan også klage til Datatilsynet. Du kan læse mere på datatilsynet.dk