Toyota Prius Plug-in

Prius Plug-in Hybrid er det perfekte valg til dig, der ønsker en hybridbil med endnu længere rækkevidde ved ren el-kørsel (EV). Det er den mest dynamiske Prius til dato, og den byder på en unik køreoplevelse, der kombinerer nem betjening med kraftfulde præstationer.

2 års ubegrænset opladning med Clever Unlimited

  • Installation af ladeboks
  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Ladekabel og ladebrik
Clever Unlimited - med hjemmeladeboks
299 kr/md
Clever Unlimited Network - uden hjemmeladeboks
199 kr/md

Få 2 års fri opladning med, når du køber din nye Toyota Prius Plug-in Hybrid. Med Clever Unlimited har du fuld frihed til at køre og lade, alt det du vil. Både på ladeboksen hjemme, ude på Clevers ladenetværk eller på arbejdspladsen.

Tilbuddet har en værdi af 299 kr./md. (med ladeboks) eller 199 kr./md. (uden ladeboks) i de første 2 år. Når de 2 år er gået, overgår du til den normale månedlige pris for Clever Unlimited*.

Kontakt din bilforhandler for priser og startpakker på Clever Unlimited.

*Tilbuddet gælder frem til 31.05.2019. Tilbuddet gælder kun nye Prius Plug-in Hybrid købt hos autoriserede Toyota-forhandlere. Produktet  følger kunden, ikke bilen, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet gælder kun private. Clever stiller ladeboks til rådighed og installerer på en valgfri privatadresse. Eventuelt gravearbejde er ikke inkluderet. Ved ophør af abonnement skal kunden sørge for nedtagning af ladeboks. Øvrige vilkår for installation kan findes på clever.dk/installation. Hvert kvartal refunderes den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Godtgørelsen følger gældende refusionssats, som kan findes på clever.dk. Opsiges abonnementet inden for de første 24 måneder, bortfalder retten til refusion af resterende tilbudsperiode.

Læs mere om Toyota Prius her

Specifikationer

Biltype
Plugin hybrid Vehicle
Batteristørrelse
8,8 kWh
Opladningstid hjemme
Ca. 2 Timer
Tophastighed
135 km/t
Acceleration (0-100 km/t)
5 Sekunder
Rækkevidde (WLTP)
50 km
Stiktype
Type 2

Abonnementer

Skræddersyet til din hverdag

Nem opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks stærkeste netværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.

Find dit nærmeste ladepunkt

1510

Du er aldrig langt fra et ladepunkt. Brug kortet og find vej til det næste på din rejse.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app på din smartphone, kører du ikke forgæves, når din bil skal lade.

Find den hurtigste rute til det nærmeste ladepunkt. Du kan også tjekke, om det er ledigt og klar til dig.