Clever Power

Flere produkter - flere fordele

Clever Power er et strømprodukt, der leverer strøm til både din bolig og din bil.

Er du Clever-kunde med vores ladeboks hjemme, kan det give dig rabat på dit Clever One-abonnement, og du kan slippe for tilbagebetalingen, hvis du samtidig får strøm leveret til din husstand fra Clever Power.

En pige står med hovedtelefoner på og kigger ud ad et vindue
Fordel 1

Vores besparelse - din fortjeneste

Er du Clever Power-kunde, giver intelligent opladning os en besparelse, fordi vi kan lade din bil, når strømmen er billigere.

Du får del i den besparelse - vi giver nemlig op til 100 kroner i rabat om måneden på dit Clever One-abonnement, hvis du har en ladeboks derhjemme og lader os styre din bils opladning med intelligent opladning*.

Fakta

Sådan opnår vi besparelsen

Prisen på strøm stiger og falder nemlig ret dramatisk - time for time, dag for dag. 

Hver dag kl. 13 bliver strømpriserne fastsat 24 timer frem. 

Det betyder, at vi ved, hvad priserne og det forventede CO2-aftryk vil være time for time det næste døgn. Og de varierer nemt med 100%.

Så ved at holde øje med elprisen, kan vi bruge strømmen til opladning, når den er billigst. 

Intelligent opladning er nøglen

Det er ikke tilfældigt, at vi hedder Clever. Og navnet forpligter: Vores løsninger på fremtidens udfordringer skal være intelligente. De skal være enkle. Og de skal give mening i en travl hverdag. Intelligent opladning er derfor en løsning, vi er ret stolte af.

Du fortæller, hvor meget du skal lade, og hvornår du skal bruge din bil. Så lægger systemet hver dag en ny intelligent ladeplan, som tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. Og skulle det ændre sig, så ændrer ladeplanen sig også.

Når vi har lært dig bedre at kende, vil vi endda også kunne hjælpe dig med at optimere din opladning. Systemet er intelligent - resultatet er smartere opladning.

Screen dump af intelligent opladning i Clevers app
Fordel 2

Du slipper for tilbagebetaling

I dag betaler du strømforbruget for både din bolig og Clever-ladeboksen til dit elselskab. Så aflæser vi efterfølgende ladeboksens elmåler og tilbagebetaler ladeboksens strømforbrug efter vores tilbagebetalingssats. På den måde får du delt dit elforbrug til bolig og bil nogenlunde op.

Men når vi som elselskab leverer strøm til din bolig, kan vi også aflæse din boligs elmåler. Ved at sammenholde ladeboksens elmåler med din boligs elmåler kan vi skille de to slags strømforbrug fuldstændig ad:

  • Den strøm, du bruger i din bolig, betaler du hver måned via din Clever Power-elregning.
  • Den strøm, du bruger til opladning af din bil, betaler du hver måned via dit Clever One-abonnement.

Sådan slipper du for store udlæg og tilbagebetalingen af ladeboksens strømforbrug brugt på opladning som Clever-kunde med både Clever-ladeboks hjemme og Clever Power.

Animation der viser hvordan Clevers tilbagebetaling fungerer