Presse

Til alle presserelaterede henvendelser: 

Emilie Linders
Head of Public Relations

press@clever.dk
+45 30 90 08 99

 

Herunder kan du dykke ned i udvalgte pressemeddelelser fra Clever, der fortæller om vores rejse, udvikling og nye mål.

I vores presserum kan du få hele overblikket og læse alle vores pressemeddelelser.

28.09.2022

Clever forenkler abonnementer og erstatter hidtidigt energitillæg

Energikrisen har bidt sig fast i Europa, og der er behov for, at alle sparer på energien af hensyn til både samfundet og pengepungen. Derfor ensretter Clever nu abonnementerne og erstatter det hidtidige energitillæg med en forbrugsberegnet og variabel model, der belønner de kunder, der oplader med omtanke.

08.09.2022

Godt nyt til ladetrængende elbilister på E45

I løbet af 2023 bliver det nemmere at få lynhurtig strøm på elbilen, hvis man kører på E45. Udover at etablere Danmarks største lynladestation ved Aabenraa har Clever snart en lynladestation ved Vejle på vej, og ambitionerne for lynhurtig strøm på strækningen stopper ikke her, lyder det fra Danmarks førende ladeoperatør.

30.08.2022

Salling Group og Clever indgår aftale om 1000 offentlige ladepunkter

Med ønsket om at give danskerne mulighed for at sætte fart på den grønne omstilling, har dagligvarekoncernen Salling Group udvidet sit samarbejde med ladeoperatøren Clever og etablerer nu yderligere 700 ladepunkter ved kæderne Bilka, Netto og føtex.

30.08.2022

Clever forlænger energitillæg året ud

Rekordhøje naturgaspriser, mangel på vand og vind og ekstrem tørke har sendt de i forvejen rekordhøje energipriser i vejret, og det rammer både de danske husstande og virksomheder. Også Clevers produkter bliver påvirket af de stigende energipriser, og derfor forlænger Clever nu sit energitillæg på alle abonnementer og sætter prisen op på forbrugsafregnet opladning på sit ladenetværk.

26.08.2022

Clever fordobler målsætning: 20.000 ladepunkter inden udgangen af 2025

Fremover bliver det endnu nemmere at være elbilist, hvis man befinder sig i det sønderjyske. Ladeoperatøren Clever giver nemlig den sønderjyske ladeinfrastruktur en markant opgradering med Danmarks største offentlige lynladestation, der kan lade elbiler med lynhurtig strøm fra 0-80 pct. på under 30 minutter.

28.06.2022

Clever og NREP indgår aftale om 400 ladepunkter ved 17 bymidtecentre

Der er godt nyt til de elbilister, der fremover planlægger at lægge vejen forbi et af de bymidtecentre, som ejendomsselskabet NREP står bag. I løbet af 2023 opsætter Danmarks førende ladeoperatør, Clever, knap 400 ladepunkter fordelt på 17 lokationer i både Jylland og på Sjælland.