Presse

Til alle presserelaterede henvendelser: 

Emilie Linders
Head of Public Relations

press@clever.dk
+45 30 90 08 99

 

Herunder kan du dykke ned i udvalgte pressemeddelelser fra Clever, der fortæller om vores rejse, udvikling og nye mål.

I vores presserum kan du få hele overblikket og læse alle vores pressemeddelelser.

29.11.2022

Clever sætter strøm til udviklingen af Mors

Clever er i fuld gang med at finde ejendomme til flere lynladestationer i det jyske, og denne gang er turen kommet til Aabro Fald ved Nykøbing Mors. Her kommer knap 4500 kvm til at danne rammerne om en stor lynladestation, der med omtanke for biodiversiteten indbyder til en mental pause fra hverdagen, mens bilen får lynhurtig strøm.

09.11.2022

Clever og ATP Ejendomme indgår aftale om at styrke ladeinfrastrukturen

Fremover bliver det endnu nemmere for virksomheder, der lejer sig ind hos ATP Ejendomme, at tilbyde opladning af elbiler. Sammen med ladeoperatøren Clever har selskabet indgået en løbende aftale om at styrke ladeinfrastrukturen på selskabets ejendomme til gavn for eksisterende og kommende elbilister og ikke mindst den grønne omstilling.

17.10.2022

Snart kan din elbil få lynhurtig opladning nær Randers

Det skal være lige så nemt at køre fra det nordlige til det sydlige Jylland, som det er at køre tværs over landet i elbil. Derfor har ladeoperatøren Clever endnu en lynladestation på vej ved E45, som indvies i løbet af 2023. Udover at etablere lynladestationer ved Aabenraa og Vejle, har selskabet nu også en på vej nær Randers, som får plads til at lynoplade 12 elbiler på samme tid.

28.09.2022

Clever forenkler abonnementer og erstatter hidtidigt energitillæg

Energikrisen har bidt sig fast i Europa, og der er behov for, at alle sparer på energien af hensyn til både samfundet og pengepungen. Derfor ensretter Clever nu abonnementerne og erstatter det hidtidige energitillæg med en forbrugsberegnet og variabel model, der belønner de kunder, der oplader med omtanke.

08.09.2022

Godt nyt til ladetrængende elbilister på E45

I løbet af 2023 bliver det nemmere at få lynhurtig strøm på elbilen, hvis man kører på E45. Udover at etablere Danmarks største lynladestation ved Aabenraa har Clever snart en lynladestation ved Vejle på vej, og ambitionerne for lynhurtig strøm på strækningen stopper ikke her, lyder det fra Danmarks førende ladeoperatør.