Lad os gøre jeres hverdag nemmere

Opladning af elbiler til virksomheder

Med Clever som jeres partner på opladning får I en totalløsning med projektering, installation og drift. Vi skræddersyr en løsning, uanset om I er en virksomhed, offentlig organisation eller boligforening.

Clever har gennemført flere tusinder installationer af ladebokse og ladestandere hos private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har en lang række partnerskaber med både små og store danske virksomheder og kommuner.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder. Du kan enten udfylde formularen herunder eller sende en mail til erhverv@clever.dk – så hører du snart fra os.

Opladning på arbejdet

Tilbyd medarbejderne og gæster opladning på arbejdspladsen – det styrker den grønne profil og gør det nemmere for jeres medarbejdere at vælge og køre elbil.

Opladning til kunder

Giv kunderne endnu en god grund til at handle hos jer, tiltræk nye og skab ekstra værdi i nærområdet.

Opladning til boligforeninger

Med Clever får I en fælles ladeløsning til jeres boligforening, som alle beboerne kan have glæde af – nu og fremover.

Oplad firmabilen hjemme

Gør det let for din medarbejder at oplade sin plug-in hybrid eller elbil.

Clever Total

Den rette løsning for de fleste

Med Clever Total betaler I én fast månedlig pris for driften af ladeudstyret, så klarer Clever resten.

Kombinerer I det med vores populære ladeboks, der er driftsikker og nem at betjene, har I en løsning, der er rigtig for jer nu - og nem at skalere på sigt.

Clever er kåret som Europas ledende ladeoperatør indenfor strategi og innovation

Frost & Sullivan har analyseret det europæiske marked for opladning, hvor Clevers unikke strategi og produkter stak af fra konkurrenterne og modtog prisen for “Competitive Strategy and Innovation Leadership in the European EV charging industry”.

“Vi er beærede over prisen fra Frost & Sullivan. Clever er ikke kun på rette vej – vi skaber den. Vi investerer hver dag i et mere bæredygtigt og meningsfuldt samfund, og vi ser prisen som en stor anerkendelse af vores utrættelige arbejde med at skabe de bedste mulige integrerede kundeoplevelser", fortæller Casper Kirketerp-Møller, direktør i Clever.

Hvad kan vi hjælpe dig og din organisation med?