Ladeløsninger til virksomheder, organisationer og boligforeninger

Opladning til erhverv, kommuner og organisationer

I Clever arbejder vi for at inspirere danskerne til at vælge elbilen. Det gør vi ved at skabe Danmarks stærkeste netværk og tilbyde de mest brugervenlige produkter - også til virksomheder, kommuner, boligforeninger og organisationer.

  1. Én investering – et univers af muligheder

    Når I vælger en ladeløsning fra Clever, bliver jeres investering en naturlig forlængelse af Clevers netværk, som mange af jeres medarbejdere, beboere, gæster og kunder allerede benytter. På den måde får jeres investering endnu større værdi.

  2. Fuld skalerbarhed og gennemsigtighed

    Hos Clever skal I aldrig gætte jer til omkostningerne – nu eller fremover. Enten lejer I jeres ladeløsning til en fast, månedlig pris, eller også køber I udstyret i ét samlet tilbud. Og når behovet for nem opladning stiger, er det let at udvide med nye ladepunkter til en pris, I kender i forvejen.

  3. Mere end 10.000 installationers erfaring

    Med over 10 års erfaring er Clever landets nok mest erfarne partner indenfor ladeløsninger. Vi installerer over 400 ladepunkter om ugen, håndterer 400.000 opladninger om måneden og har en oppetid på over 99 % på tværs af hele vores ladenetværk.

Europas ledende ladeoperatør indenfor strategi og innovation

Frost & Sullivan har analyseret det europæiske marked for opladning, og Clevers unikke strategi og produkter stak af fra konkurrenterne, og vi modtog i 2020 prisen for “Competitive Strategy and Innovation Leadership in the European EV charging industry”.

Mindre virksomhed

Med en ladeløsning fra Clever klarer vi alt det praktiske. Så kan I bruge jeres energi på det, der giver jeres forretning værdi.

Klik her

Større virksomhed

Med Clever bliver jeres ladeløsning en del af et sammenhængende ladeunivers. Dermed får jeres investering merværdi i kraft af det økosystem, den indgår i.

Klik her

Kommune & Offentlig organisation

Clever gør det nemt at drive åben, offentlig opladning til borgere og turister samt at etablere og drive ladeløsninger til jeres flåde- og puljebiler.

Klik her

Boligforening

Med Clever får I en professionel ladeløsning til jeres boligforening, der kommer både beboere, gæster og bestyrelse til gode.

Klik her

Opladning til virksomhedens biler

Info til flådeadministratorer

Vi har samlet et overblik over Clevers produkter til dig, der administrerer virksomhedens biler. 

Vi skaber Danmarks stærkeste netværk

Fremtidens opladning i dag

Hvis I vil have en god ladeløsning, handler valget om mobilitet og merværdi – ikke kun hardware.

I Clever har vi skabt et ladeunivers, hvor vores kunder kan lade uden begrænsninger eller bekymringer, uanset hvor de er: Hjemme, på arbejde, ved kantstenen og på farten.

For hvis vi skal lykkes med overgangen til elbilismen, kræver det uhindret adgang altid.

Det er det, I bliver en del af, når I vælger Clever. For nok er strømmen i stikket den samme, uanset hvilken løsning I vælger – men sammen med os bliver I samtidig en del af et sammenhængende ladeunivers, hvor vi skaber fremtidens opladning i dag.

Kom med!

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen, så tager vi fat i dig i løbet af to hverdage.

Du giver samtykke til, at vi behandler dine data i henhold til vores persondatapolitik, og at vi må kontakte dig med henblik på at vejlede og sælge Clevers løsninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvad kan vi hjælpe dig og din organisation med?