Hvad er Clever Power?

Clever er også et elselskab. Vi leverer strømmen til både din bil og din bolig, så du altid har den nødvendige energi til rådighed - og vi sikrer samtidig, at der kommer mere vedvarende energi til Danmark.

Clever Power udfordrer status quo på energimarkedet: Vi sikrer nemlig opførelsen af nye anlæg i Danmark, som kan producere vedvarende energi til vores hverdag. Det gør vi ved at forpligte os til at købe strøm fra dem, så de har sikkerhed for deres investering.

Så jo flere vi får med på rejsen, jo mere vedvarende energi kan vi bane vejen for i fremtiden. Til gavn for os alle.

Første skridt på rejsen er en helt ny solcellepark i Tryggevælde på Midtsjælland. Den står klar i foråret 2022, bl.a. takket være vores forpligtelse til at købe strøm fra parken de næste 10 år.

Kombinerer du Clever Power og et Clever One med vores intelligente ladeboks hjemme, får du flere fordele: Vi trækker nemlig automatisk ladeboksens strømforbrug fra din elregning, så du slipper for tilbagebetaling. Og fordi du benytter dig af intelligent opladning, kvitterer vi endda med en nedsat pris på dit Clever One-abonnement. Det kræver blot, at du betaler fuld listepris for dit Clever One-abonnement.

Læs om Clever Power

Fordele ved Clever Power

Undgå tilbagebetaling af ladeboksens strømforbrug 

Med vores kombinationsprodukt Clever Power til Clever One, trækker vi automatisk ladeboksens strømforbrug brugt på opladning fra din Clever Power-elregning. Det betyder, at du ikke skal lægge ud for strømmen og vente på tilbagebetaling.

Sammen sikrer vi mere vedvarende energi i Danmark 

Hos Clever Power får du som kunde ikke certificeret grøn strøm.

Clever vil gerne i fællesskab med dig være med til at accelerere den grønne omstilling i Danmark. Når du bliver Clever Power-kunde er du med til at sikre, at vi løbende kan bane vejen for opførelsen af nye anlæg, der kan producere vedvarende energi i Danmark.

Vi har allerede forpligtet os til at aftage strøm fra en kommende solcellepark i Tryggevælde i en 10-årig periode. På den måde har vi været med til at sikre, at solcelleparken kan få finansiering og blive opført. Og vi er i allerede i dialog omkring de næste anlæg.

Rent praktisk er det vigtigt at forstå, at lige meget hvor du køber strøm, og hvilket produkt du vælger, så vil den strøm, du får fra det danske elnet, altid være den samme: et mix af vedvarende energikilder og traditionelle, fossile kilder.

Men med Clever Power øger du andelen af vedvarende strøm i elnettet og er dermed med til at accelerere den grønne omstilling i Danmark.