CLEVER er ejet af fem af de største energiselskaber i Danmark: SEAS-NVE, SE, NRGi, Eniig og Energi Fyn, som alle er andelsejede energiselskaber. Dermed er 2,7 millioner danskere indirekte medejere af CLEVER gennem deres energiselskab.

SEAS-NVE

“Som Danmarks største andelsejede energiselskab giver det rigtig god mening for os at gå ind i et forretningsområde som dette. Det handler om el, som er vores kernekompetence gennem 100 år, og hvor vi har en ekspertise, vi kan bidrage med…”
Læs mere

seas

SE

“SE er kendt for at tænke i nye baner. Derfor investerer vi i bæredygtige projekter, som vi tror på. Vi er bl.a. dybt involveret i arbejdet med at skabe et bæredygtigt klima og fremtidens energisystem. Derfor kabellægger vi elnettet, forsyner hele regionen med digital infrastruktur vha. fibernet og investerer i fremtidens transportmiddel, nemlig elbiloperatøren CLEVER.”
Læs mere

se

NRGi

“NRGi ser investeringen i CLEVER som en langsigtet investering, der bidrager til at gøre det danske samfund mere bæredygtigt – også på transportområdet…”
Læs mere

nrgi

EnergiFyn

“Vi ser udbredelsen af elbiler og den tilhørende opbygning af infrastruktur, som en vigtig brik i udviklingen af et bæredygtigt energisystem. Derfor har Energi Fyn gennem de sidste par år samarbejdet med CLEVER…”
Læs mere

energifyn

Eniig

“Eniig er Danmarks nye energikoncern, og er resultatet af en fusion mellem EnergiMidt, Himmerlands Elforsyning og Energinord…”
Læs mere

Eniig logo

CLEVERs bestyrelse

Adm. direktør i CLEVER
Casper Kirketerp-Møller

Bestyrelsesformand
Jesper Lange (SEAS-NVE)

Næstformand
Lars Andreasen (SE)

Bestyrelsesmedlemmer
Jesper Barslund Jacobsen (Eniig)
Søren Risager (NRGi)
Klaus Winther (Energi Fyn)
Ole Christian Vestergaard (SEAS-NVE)
Sune Nabe Frederiksen (SE)