Clever er ejet af den andelsejede energi- og fibernetkoncern SEAS-NVE (94,9 % ejerandel) og NRGi-koncernen (5,1 % ejerandel). Vi har sammen sat os for at sætte fuld kraft på elbilerne i hele Norden, for det er vejen frem.

Det stærke ejerskab giver Clever mulighed for at lave langsigtede og bæredygtige investeringer til gavn for vores samfund og kunder. Både i ladenetværket og i de brugervenlige løsninger, som skal gøre det nemt for alle at vælge elbilen i hverdagen.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Abonnementer

Skræddersyet til din hverdag

Nem opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks stærkeste netværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.

Hvad er Clever?

Om Clever

Clever er fremtidens mobilitet i dag – med opladning som passer dig. Her får du energien og netværket, der gør elbilen til et nemt og åbenlyst valg i din hverdag. Og vi er med dig både hjemme og ude.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app i lommen er du aldrig langt fra næste opladning på Danmarks stærkeste netværk. Appen guider dig til den næste ledige Clever-ladestander, og du kan...
- Betale for opladningen direkte fra appen med kreditkort, Apple Pay eller MobilePay*
- Søge på både almindelige, hurtige og lynhurtige ladestandere (11-175kW)
- Navigere til ladestander med Google Maps.
- Få trin for trin-vejledning, når du møder en ny type ladestander.