En hilsen fra dine kommende kolleger

Vi er Clever – kom med!

Kvinde kigger ned, bag hende ses himlen med små skyer

På denne side kan du få et glimt af, hvordan vi tænker, taler og tager fat på opgaverne i Clever. For selvom vi alle er helt vores egne hver især, er vi også en del af et helt særligt fællesskab.
Måske er du her, fordi du overvejer at søge en stilling hos Clever. Måske har du allerede fået jobbet. Uanset grunden til dit besøg, ønsker vi dig god læselyst!

Er du ny kollega, der gerne vil læse lidt mere om vores retningslinjer? Så har vi lavet en guide til dig.

Opladning til dig og mig og fremtiden

Vi går på arbejde, fordi det giver mening. For den grønne omstilling. For vores børn og børnebørn. Og for dig og mig. I Clever arbejder vi nemlig for at accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet. Det kan måske lyde lidt langhåret. Men det handler i bund og grund om at inspirere danskerne til at vælge elbilen frem for 100 års vanetænkning.

Vi har allerede skabt et univers, hvor vi har flyttet opladningen hjem til danskerne. Det giver større frihed og tryghed i hverdagen. Samtidig bygger vi Danmarks stærkeste ladenetværk, som for hvert nye ladepunkt gør rækkeviddeangst mindre og opladningen til en meningsfuld pause i en ellers travl hverdag. For os er det ikke kun et arbejde, men også en fælles rejse, der giver mening hver eneste dag. Det er Clever.

To personer cykler i solnedgang
Organisme - ikke organisation

Alle for én...

I Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger i traditionel forstand. Vi hører hver især til et team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål.

Hos Clever bruger vi vores ressourcer på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og den nye vinkel. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke de rette menneskelige kvaliteter. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt, vi gør.

Det er Clever.

Vi har ingen chefer

I Clever har vi medledelse

I Clever har vi gentænkt måde, vi går på arbejde. Vi har skabt en organisation uden chefer. En organisation, hvor vi er i bevægelse sammen, og hvor vi sætter hinanden fri.

Vi kalder det medledelse.

Og kort sagt handler det om, at den, der har evnen, har pligten.

Vi har ansvar for hele Clever

Ansvaret rækker ud over skrivebordet. Vi arbejder alle for Clevers mål, ikke vores egne. Vi hjælper dem, som har brug for hjælp, når de har brug for hjælp. Vi arbejder med hinanden og aldrig imod. Og vi opererer ikke med skyld, skam eller gæld, men i stedet med ærlighed, erkendelser og nye erfaringer.  

 

 

Vi siger tingene, som de er, og vi lytter til hinanden

Et godt samarbejde kommer ikke af sig selv. Derfor er vi åbne, ærlige og konstruktive i vores dialog. Vi tænker på og lytter til hinanden. Og vi tager konflikter i opløbet og går til uenigheder med fokus på problemet, ikke personen.

Vi lader kundeoplevelsen sejre

Uden kunder var der ikke noget Clever. Derfor tænker vi vores kundeoplevelse først og fremmest, i alt hvad vi gør. Det gør vi ved at lave enkle løsninger og forklare tingene i øjenhøjde. Vi giver desuden hinanden lov til at bruge vores sunde fornuft, når vi møder vores kunder. Det lyder måske banalt, men ikke desto mindre er det vores hverdag.

 

 

Vi har det sjovt

Clever handler om god energi – også på arbejdspladsen. Derfor er der masser af plads til nye og skæve ideer. Det er et fælles ansvar, at stemningen er uhøjtidelig og uformel, for det giver inspiration og rum til innovation. Og vi giver med glæde hinanden et skulderklap i både op- og nedture.

Tillid og fritid

Arbejd, som det passer dig

I Clever tror vi på kultur fremfor struktur.
Tag ikke fejl: vi værdsætter og dyrker den fælles ansvarsbevidsthed. Og vi arbejder fortrinsvist på kontoret, fordi det er i fællesskabet, at de gode idéer oftest opstår.

Men hvis du helst vil arbejde liggende i en sofa i vores lounge eller arbejde nogle timer hjemmefra for at kunne hente dine børn tidligere, så gør du bare det. Vi stoler på hinanden, og vi tager gensidigt hensyn. Det giver god mening.

Det er Clever.

En person ligger i en hængekøje i haven

En travl hverdag

Vi har travlt sammen, og samtidig arbejder vi i en branche, der stadig er i gang med at blive defineret. Så nogle gange lægger vi skinnerne, mens toget kører.

Det kan måske virke angstprovokerende. Men vi gør det sammen og med masser af medbestemmelse – det forventer vi faktisk af hinanden.

Men i en travl hverdag, forpligter vi os også til at passe på os selv og hinanden. Det er det mindste, vi kan gøre.

Men det er ikke det eneste, vi gør:
Der er friskpresset, økologisk juice i køleskabet, løbeklub, yogahold, fredagsbar og inspirerende gæsteforedrag.

Vi får også bonusser. Men de kommer ikke i kolde kontanter. I stedet består vores bonus af tid. Til familie og venner. Til alt det, vi ikke lige nåede. Og til at tænke små og store tanker. De seneste par år har vi fx fået en uges ekstra sommerferie. Det, mener vi, er mere værdifuldt.

Det er Clever.

Nye tider - nye tanker

Vi bryder med normen

På vores store lynladestationer i hele landet, har vi gentænkt pausen på turen.

Lynladestationernes prisvindende design bryder med konventionerne og er udformet i et samarbejde med arkitekterne fra COBE.

Her er neon og plastik bandlyst. I stedet finder du blomster og bæredygtigt træ. For i de grønne opladningsoaser er det meningen, at vores kunder tager en meningsfuld pause, mens de lader deres egne og bilens batterier til resten af turen.

Det er Clever.

Odense lynladestation
Vores ejere og investorer

En del af noget større

Clever er måske ikke en stor virksomhed. Men vi har en stor opbakning og et DNA, som vi er taknemmelige og stolte af at være en del af: Vi er nemlig ejet af de 600.000 danskere, der har andele i energi- og fibernetkoncernerne Andel og NRGi.

Det er på vegne af dem, at vi former fremtidens grønne mobilitet. Det er en lang, vigtig rejse, der ikke slutter lige foreløbigt. Hvis overhovedet. Men det er netop det, der driver os – at det, vi skaber i dag, gør en forskel for de næste generationer. Derfor gør vi det altid ordentligt, ambitiøst og langsigtet.

Det er Clever.

En gruppe mennesker på picnic

Har du spørgsmål?

Hvis du har lyst til at søge et job i Clever, kan du se vores ledige stillinger eller søge uopfordret.