Din bestilling hos Clever

Accepter Clevers vilkår & betingelser

Tusind tak, fordi du har bestilt en ladeboks med Andel Energi x Clever.

Ladeboksen kort fortalt

Ladeboksen med Andel Energi x Clever er en samlet aftale, som består af følgende aftaler:

  • Aftale om køb af en Clever-ladeboks med evt. øvrigt ladeudstyr til opladning af elbiler og plug-in hybridbiler, dvs. du ejer ladeboksen og ladeudstyret,
  • Aftale om installation af Clever-ladeboksen hos dig,
  • Aftale om serviceaftale, der er en løbende aftale,
  • Aftale om adgang til at foretage forbrugsafregnet opladning med rabat på Clevers offentlige ladenetværk. Du kan altid se den aktuelle pris i Clevers app.

Installation

Installationsprisen er vejledende og baseret på, at der ikke er særlige forhold hos dig, som medfører ekstraomkostninger. Hos langt de fleste kunder klarer vi installationen uden ekstraomkostninger. Du kan dog have forhold eller ønsker, som kræver ekstra ydelser, fx nedgravning eller underboring af strømkabel, arbejde over 6 meters højde, skjult kabelføring, transport til ikke-brofaste øer, hvis din bolig ikke har nok ampere til at drive både ladeboks og dine øvrige apparater.

Hvis der er ekstra ydelser forbundet med din installation, kan den endelige installationspris først beregnes, når Clevers installationspartner har besøgt din adresse for tilbudsgivning. Du får herefter et separat tilbud på installationen.

Serviceaftale

Clever Box serviceaftale aktiveres, så snart du lader – uanset om det er på Clevers ladenetværk eller på din ladeboks, eller hvis en anden bruger ladeboksen hjemme hos dig. Serviceaftalen omfatter refusion af elafgiften for den mængde strøm, der registreres på ladeboksen – med mindre du har elvarme (fx jordvarme, elradiatorer eller varmepumpe), egenproduktion af strøm (fx solceller eller egen vindmølle) eller begge dele. Du får derfor ikke refusion af din elafgift, hvis du har elvarme, egenproduktion af strøm eller begge dele.

Serviceaftalen med Andel Energi x Clever koster 89 kr. om måneden (forudsætter BS-betaling) og er en løbende aftale, som fortsætter indtil den opsiges. Opsigelsesvarslet er 1 måned til udgangen af en måned.

Så længe du har en serviceaftale på din ladeboks, er det et krav, at al vedligeholdelse, service og reparation af Clever-ladeboksen og andet ladeudstyr udføres af Clever, herunder Clevers servicepartner. Det betyder bl.a., at du ikke selv – eller ved brug af egen autoriseret elektriker – må flytte Clever-ladeboksen, når den er blevet installeret.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret.

 

Hvis du aftaler med Clever, at Clever-ladeboksen skal installeres hos dig, inden fortrydelsesfristen udløber, så betyder det, at du udtrykkeligt anmoder om, at levering af installationen påbegyndes, inden fortrydelsesfristens udløb.

Særlige vilkår

Du kan se og downloade vilkårene for Clever-ladeboksen her. De indeholder bl.a. oplysninger om:

  • Hvornår Clever kan ændre i vilkårene (§21-22) og suspendere din ladeboks serviceaftale med Andel Energi x Clever (§23)
  • Begrænsning af Clevers ansvar (§24)
  • Krav for at kunne installere Clever-ladeboksen og evt. øvrigt ladeudstyr, dit ansvar i den forbindelse, ansvar for skader ifm. installation og flytning af ladeboks (§5 og §19)
  • Andre omkostninger, fx forgæves teknikerbesøg, flytning af ladeboks, nedbrud, mv. (se prislisten i bilag 1)

Ordreoversigt og pris for aftale

 

Ladeboks inkl. installation (uden ekstraomkostninger)

9.999 kr.

 

Ladeboks serviceaftale

89 kr./md.

 

 

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.)

10.177 kr.

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling og sendt en ordrebekræftelse.

Du kan læse, hvordan vi behandler oplysninger om dig, i vores persondatapolitik.