Clever One

Hyundai erhvervsforhandlerguide

Bliv klogere op Clevers produkter, processer og de mange andre fordele, kunden får med opladning fra Clever.

Denne guide er til internt brug for Hyundai-forhandlere. Kunder henvises til Clevers hjemmeside.

Clever ladebokse er monteret ved en virksomhed

Ladeløsninger og -udsyr på medarbejderens privatadresse

Opladning på abonnement

Clever One

Produktet indeholder
  • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
  • Mulighed for installation og leje af intelligent Clever-ladeboks
  • Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

Priser for abonnement og installation

Abonnement til elbil
639kr./md. ekskl. moms
Abonnement til plugin-hybrid
359kr./md. ekskl. moms
Installation af ladeboks
1.999kr. ekskl. moms

+ evt. energitillæg.

 

BEMÆRK: Clever One kan ikke bestilles til person og godstransport (ex. Køreskole, taxi, osv.) eller installation på virksomhedsadresse

Opladning uden abonnement

Clever Box

Produktet indeholder
  • Rabat på Danmarks største ladenetværk
  • Din egen intelligente Clever-ladeboks
  • Automatisk refusion af elafgift

Priser

Serviceaftale
79kr./md. ekskl. moms
Køb og installation af ladeboks
7.199kr. ekskl. moms

Ladeudstyr på erhvervsadressen

En totalløsning til erhvervslivet

Clever Total

Clever Total er en ladeløsning til virksomheder, som giver jer gennemsigtighed i budgettet – nu og fremover. Med Clever Total lejer I Clevers ladeudstyr, og betaler dermed kun for selve installationen nu og her.

Efterfølgende betaler I en fast, lav ydelse, der dækker både leje, vedligeholdelse og reservedele i minimum fem år.

Clever tilbagebetaler hver måned ladeudstyrets forbrug brugt på opladning efter gældende erhvervstilbagebetalingssats.

Priser

Leje af ladeboks
99kr./md. ekskl. moms
Søjle (inkl. fundament og relæer)
4.999kr. ekskl. moms

Installation af ladeboks på erhvervsadresse: pris efter besigtigelse.
Clever kan udarbejde tilbud, eller I kan installere via egen elinstallationspartner. Udfyld leadformularen her.

Virksomhedsopladning
Clever ladestandere monteret ved en virksomhed

Anbefal det rigtige produkt til din erhvervskunde

For at anbefale din erhvervskunde det rigtige strømprodukt fra Clever, er det vigtigt at kigge nærmere på din deres kørselsbehov. Vi har samlet fire eksempler:

Installation af Clevers ladeboks på virksomhedsadresse

Produkt: Clever Total

Med Clever Total lejer virksomheden Clevers ladeudstyr, og betaler dermed kun for selve installationen nu og her.  

Efterfølgende betaler virksomheden en fast, lav ydelse, der dækker både leje, vedligeholdelse og reservedele i minimum fem år. 

Clever tilbagebetaler hver måned ladeudstyrets forbrug brugt på opladning efter gældende erhvervstilbagebetalingssats.  

Benytter virksomheden deres elvarebil som en pulje-, flåde- eller demobil, som kun lades i virksomheden, kan de bestille en Clever Key-ladebrik hos Clever. Clever sender en månedlig faktura på jeres forbrug. Denne løsning bestiller I direkte hos Clever. 

Opladning på Clevers ladenetværk + evt. virksomhedsadresse

Produkt: Clever One uden ladeboks + Clever Total

Har elvarebilen en fast bruger, anbefaler vi et Clever One-abonnement uden ladeboks, hvor brugeren kan lade på hele Clevers offentlige ladenetværk og på virksomhedens ladeudstyr, såfremt virksomheden har en Clever Total-løsning. 

Opladning på medarbejderens privatadresse + Clevers ladenetværk + evt. virksomhedsadresse

Produkt: Clever One + Clever Total

Har medarbejderen behov for at lade bilen hjemme, f.eks. pga. natkørsel, anbefaler vi et Clever One-abonnement, hvor medarbejderen får installeret en Clever-ladeboks hjemme og samtidig kan lade på hele Clevers offentlige ladenetværk og på virksomhedens ladeudstyr, såfremt virksomheden har en Clever Total-løsning. Clever tilbagebetaler hver måned medarbejderen for ladeboksens forbrug efter gældende tilbagebetalingssats.  

Opladning til gæster og medarbejderes egne biler

Hvis virksomheden ønsker det, kan de invitere gæster og medarbejdere til at lade deres biler på virksomhedens Clever-ladeløsning. De skal blot bruge deres egen Clever-ladebrik eller hente Clevers app til at starte og betale for opladningen. 

Få spørgsmål og svar

Clevers forhandlerguide

Hvis du har spørgsmål til Clevers produkter, vilkår eller forretning, kan du finde svaret på den generelle forhandlerguide. Du kan også holde dig opdateret på nyheder og dykke ned i de oftest stillede spørgsmål.

*Det med småt

Clever abonnementer med/uden installation af ladeboks udbydes af Clever A/S, Støberigade 14, 3. sal, 2450 København SV.

Priser: Alle priser er oplyst inkl. moms og forudsætter indgåelse af abonnementsaftale. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Priserne gælder ved samtidigt køb af bil hos autoriserede forhandlere og gælder både for privat- og erhvervskunder, dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn eller til godstransport. 


Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. installation.


Installation: Den leverede ladeboks er Clevers ejendom og installeres af Clever på en valgfri privatadresse i Danmark. Kunden er erstatningsansvarlig for evt. skader, tyveri m.v. Kan installationen af ladeboksen ikke udføres uden ekstra ydelser, som beskrevet i paragraf 17 "Installation og tilslutning af Clever-ladeboksen og evt. øvrigt ladeudstyr" i Clevers abonnementsvilkår, vil installationen medføre yderligere omkostninger for kunden. Kunden afholder omkostninger til nedtagning og returnering af ladeboks ved ophør af abonnementet.


Tilbagebetaling: Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb for den mængde strøm, der er brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = kWh-forbrug X gennemsnitlig strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter og tariffer eksl. moms) i DK kl. 23-06 den pågældende måned. Der betales for hele husstandens strømforbrug til elleverandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader.


Fortrydelsesret: For privatkunder gælder der 14 dages fortrydelsesret fra endelig aftaleindgåelse. Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl.  

Opsigelse: Kunden kan opsige med et varsel på 1 måned til udgangen af en måned. Clever A/S kan opsige aftalen med et forudgående varsel i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 0,89 kr./kWh i DK den pågældende måned. Tillæg = den del af den gennemsnitlige månedlige indkøbspris/kWh, som overstiger 0,89 kr./kWh x dit måned. kWh-forbrug.

 

 

 

Nyttlige links