Elbil og opladning i Københavns lufthavn

Ferien står for døren, og du skal flyve mod fjernere himmelstrøg. Men hvad med din elbil? For er der opladning i Københavns lufthavn, så du ikke kommer hjem til flade batterier?

Fiat kabine med to personer

Find elbil-parkering i Københavns lufthavn

Der er i skrivende stund 6 p-huse og p-pladser med opladning til elbil i Københavns lufthavn.

Du finder allerflest ladestandere i Københavns lufthavn ved at køre til P3 og P4 p-husene, hvor du finder omkring 40 udtag hvert sted.

Vil du hellere parkere på en af de fjernere, billigere p-pladser, kan du inden afgang eller efter din ankomst lynlade på en stor lynladestation, som du finder ved P12-anlægget.

To kvinder ses i kabine

Er der Clever-opladning i Københavns lufthavn?

Desværre skal du spejde langt efter Clever-opladning i lufthavnen. For selvom vi har en roaming-aftale med EWII, som står for opladningen i lufhavnen, har vi ikke adgang til ladestanderne her.

Så hvis du har opladning på abonnement fra Clever, er opladningen i Københavns lufthavn ikke en del af det.

Bil der lader

Opladning i lufthavne andre steder i Danmark

Flyver du fra en anden lufthavn, er der stadig mulighed for opladning. Endda med Clever.

I Billund lufthavn finder du også opladning til din elbil. Her finder du dog ikke nogen Clever-ladere. Men i løbet af 2024 åbner vi en stor lynladestation i Billund, som du kan bruge på din vej til eller fra lufthavnen.

Har du brug for elbil-opladning i Aalborg lufthavn, finder du flere forskellige ladeoperatører, heriblandt 10 ladepunkter fra Clever. Du kan altså nemt finde parkering til din elbil her.

Flyver du fra Esbjerg lufthavn, finder du en Clever lynladestation med 8 lynladepunkter. Det er altså ingen sag at finde opladning til elbil i lufthavnen her.

Køge lynladestation om aftenen