Persondatapolitik for forhandlernyhedsbreve

Dataansvarlig
Clever A/S
Støberigade 14, 3. sal
2450 København SV
VAT-nr/CVR: DK32468349

Kontakt
E-mail: kundeservice@clever.dk

 

Persondatapolitik - Nyhedsbreve

Formålet med Clevers persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata samt at informere om hvilke rettigheder du har i den forbindelse.


Hvorfor behandler vi dine personoplysninger?

I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev indsamler Clever dit navn og e-mail adresse, som vi benytter til at sende dig tilbud og nyheder om elbiler og opladning. Er du samtidig kunde hos Clever, benytter Clever informationer om dit produkt og den bil, som du kører i, til at give dig tilpassede tilbud. 


Har du tidligere deltaget i Clever kundeundersøgelser, kan vi i nogle sammenhænge benytte dine besvarelser til at tilpasse vores kommunikation til dig. Undtaget er tilfredshedsundersøgelser, som vi sender i forbindelse med besøg fra vores elektriker. Din besvarelse er i denne sammenhæng anonym. 
 
Clever benytter MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. Virksomheden The Rocket Science Group LLC, som står bag MailChimp, holder til i USA. Derfor kan indtastede informationer, inklusive persondata, overføres til USA, som ikke er godkendt af EU-kommissionen som et sikkert tredjeland. Vi tilvejebringer de fornødne garantier ved brug af EU-Kommissionens standardkontrakt for overførsel fra dataansvarlig til databehandler. Du har mulighed for at få en kopi af denne kontrakt ved at kontakte os på gdpr@clever.dk.

 Som fast del af alle nyhedsbreve, kan du altid nemt afmelde dig nyhedsbrevet eller den pågældende liste, hvis du ikke længere er interesseret. 

Dine rettigheder

Hvis du ikke længere ønsker modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig nederst i de nyhedsbreve, som vi sender eller ved at sende en mail til nyhedsbrev@clever.dk

Ud over ovenstående har du følgende rettigheder som alle kan bruges ved at skrive til mailadressen øverst i dette dokument.

  • Du kan anmode om indsigt i, hvilke personlige data vi behandler om dig
  • Du kan bede os rette eller slette dine personlige data
  • Du kan gøre indsigelse mod eller bede os begrænse vores behandling
  • Du kan bede om at få udleveret dine personlige data
  • Du kan klage over vores behandling af dine personlige oplysninger ved at bruge mailen øverst i dette dokument. Du kan også klage til Datatilsynet. Du kan læse mere på datatilsynet.dk

Venlig hilsen

Clever A/S