Om Clever

Clever er en optimistisk tilgang til verden

Fuld af forventning til alt det gode, der venter rundt om næste hjørne

En mand står på en badebro og kigger ud over vandet

Med Clever får du energien og netværket, der gør elbilen til et nemt og åbenlyst valg i din hverdag. Og vi er med dig både hjemme og ude. 

Hos Clever har vi viljen og evnerne til at se gamle vaner fra nye vinkler, så vi sammen kan finde en smartere måde at køre tingene på – både i dag og i morgen. For os er det aldrig et spørgsmål, om batteriet er halvt tomt eller halvt fyldt. For med Nordens stærkeste netværk af ladepunkter og enkle brugervenlige løsninger, er du fri til at gøre og køre som du vil. Og skulle der være bump på vejen, eller hvis teknologien driller, er der altid et Clever-menneske at tale med – parat til at hjælpe dig videre.

Vi har været med fra starten

Virksomheden kom til verden i 2009. Dengang hed vi ChoosEV og arbejdede på at skabe prøve- og finansieringsordninger for elbiler og etablere en offentlig ladeinfrastruktur i Danmark. Siden da er der sket meget – både med vores samfund, elbilen og virksomheden. I 2012 skiftede vi navn til Clever og satte for alvor brugeren i førersædet for alt, hvad vi laver.

I dag har vi stærke partnerskaber med størstedelen af de bilmærker, der sælger elbiler og plugin-hybridbiler i Danmark. Vi var de første i verden til at introducere ubegrænset opladning på ladenetværket til en fast månedlig pris. Og vi har været med til at skabe e-mobilitet på tværs af landegrænserne og forbinde de skandinaviske byer med fremtidens lynladestationer langs motorvejene.

Fredericia lynladestation
Opladning på abonnement

Bedste alt-i-én ladeløsning til din hverdag

Med et abonnement kan du lade på hele Clevers netværk, der er det største i Danmark. Du skal derfor aldrig være bekymret for at få strøm på bilen, uanset hvor du er i landet.


Du betaler et fast beløb om måneden og kan lade op med din mobil eller med en ladebrik, som vi sender til dig.

Vector_Station.svg
Et fyrtårn for branchen

Clevers bæredygtighedsarbejde

Bæredygtighed er et mål, der hele tiden flytter sig. Men vi jagter utrætteligt en bedre fremtid. Læs mere om vores bæredygtighedsarbejde og ambitiøse indsatser.

Clevers lynladestation i Odense set oppefra
Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi i Clever

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

En piger løber ind i en bolig, på muren hænger en Clever ladestander
Clevers kundeservice

Hjælpen er altid nær

Spørgsmål til din installation, opladning, abonnementet eller netværket? Vi er her for dig.

Måske er du også interesseret i