Clevers lynladestationer

En meningsfuld pause

Vores mission er at tilbyde dig meget mere end lynhurtig opladning af din bil. Vi er dybt engagerede i at tage e-mobiliteten ind i en ny æra og vise verden, hvordan opladning på farten bør være.

 

Lynladestationerne er skabt som rolige, afslappende pauser omgivet af træer og planter, hvilket giver dig en dosis nærvær og natur tæt på motorvejen. Alle planter er nordiske arter, udvalgt i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening for at sikre, at de bidrager positivt til biodiversiteten i området.

En mand ligger på en bænk og kigger på sin telefon imens hans bil holder til opladning

Betænksomt byggeri

Vores lynladestationer er bygget med omtanke for omverdenen. Vi har gjort os mange overvejelser omkring materialevalget.

 

Derfor bruger vi FSC-certificeret svensk fyrretræ i trækonstruktionerne, og på taget har vi plantet sedumplanter, der absorberer både regn og CO2.

Toppen af lynladestationens trækonstruktion
Område ved Clevers lynladestation, hvor man kan slappe af imens bilen lader

Et friskt pust

Vores lynladestationer er et frisk pust, både metaforisk og bogstaveligt. Vi udfordrer dogmet med larmende og ildelugtende tankstationer med et design, der blæser nye veje. Og på selve stationen sørger det åbne design, de mange planter og fraværet af brændstof for frisk luft, mens du lader.

En pige sjipper ved Clevers lynladestation i Køge

Prisvindende arkitektur

I 2018 vandt lynladestationen "Infrastrukturprisen" ved Building Awards, og i 2020 vandt den ArchDaily's "Building of the year" i kategorien "Commercial Architecture".

Designet vil fremover blive implementeret på Clevers egne ladestationer samt i det skandinaviske netværk af lynladestationer, som vi bygger og driver i samarbejdet med andre partnere.

Illustation af Cleves lyndeladestation konstruktion
Ladehastighed
  • Opladning til alle el- og plugin-hybridbiler. Husk eget ladekabel. Oplagt til det længere besøg eller over natten.
  • Opladning til de fleste elbiler og visse plugin-hybridbiler. Oplagt til det korte besøg på op til en time.
  • Opladning til de fleste elbiler og visse plugin-hybridbiler. Oplagt til den lynhurtige ladepause, når du er på farten.
Obs! Vær opmærksom på, at din bil kan bede ladestanderne om færre kW end deres max-effekt.

Måske er du også interesseret i