Oplad på Aral pulse med Clever

Få god energi syd for grænsen

Som Clever-kunde kan du lade på Aral pulse, når du kører elbil i Tyskland. Det giver dig mere end 2.700 lynladepunkter, som står klar til hurtigt at transportere dig videre på Autobahn, weekend-smut eller videre på skiferien.

Kvinde smiler mens hun sidder i en bil

Sådan starter du en tysk opladning

  • Find nærmeste Aral pulse ladepunkt via ladekortet i Clever-app'en (Husk at have 'andre ladepunkter' slået til og Aral pulse tilvalgt)
  • Tryk på det ladepunkt, du gerne vil bruge og vælg 'lad med app'en'
  • Vælg den specifikke ladestander, du gerne vil bruge, fra listen med ladestander ID
  • Sæt ladekablet i bilen og start opladningen

 

Når opladningen er færdig, tager du stikket ud og kører videre - fuldstændig som du plejer.

En Polestar bliver ladet med et Clever ladekabel

Oplad med Clever-priser hos Aral pulse

  • Clever One, Clever One Business og Box-kunder oplader til 3,99 DKK/kWh.
  • Som Clever Go-kunde oplader du til 6,52 DKK/kWh.

Clever-priserne gælder på alle Aral pulses lynladepunkter uanset hvilken Euro pris, der står angivet, når du kommer frem. Priserne gælder kun ved opladninger via Clever-app'en.

 

Mand der bruger Clever app

Hvem er Aral pulse?

Aral pulse er en af Tysklands største ladeoperatører, og deres mange store, blå lynladere findes langs de tyske motorveje og i en række af byerne. Der er mange grunde til, at Clever har valgt roaming via Aral pulse, men en af de vigtigste er fordi det er dem, der har det bedste ladenetværk til størst gavn for dig og din rejse.

Hilfe! Aral pulse hjælper dig på stedet

Selvom det er nemt og meget ligesom du kender det, når du skal lade på Aral pulse ladestandere, kan det ske, at du får brug for hjælp.

Flere af Aral pulses lynladestationer er lidt ligesom benzin tankstationer - der er nemlig personale, butikker med snacks og drikke, dækpumpe, vask, støvsuger osv.

Får du brug for hjælp på en af disse stationer, kan du altså nemt henvende dig til personalet.

Har du brug for hjælp ved en ladestander, hvor personale ikke er til stede eller udenfor deres åbningstider, kan du ringe til Aral pulses kundeservice 24/7 - og bare rolig, de har engelsktalende personale. Find nummeret på ladestanderen.

Aral pulse ladestander

Hejsan - Du kan også lade nordpå med Clever

Vil du hellere køre nordpå end syd, kan du også lade med Clever i både Sverige og Norge. Det kan du på vores PoweredBy standere, som du også kan finde på ladekortet i Clever-app'en.

PoweredBy standerne er store og hvide, og der står typisk Powered By E.ON og Clever på dem med. Du starter opladningen via app'en, ligesom på Aral pulse.

Opladninger i Sverige og Norge på PoweredBy er de samme, som du kender, når du lader med Clever i Danmark - også priserne. Det betyder, at det er inkluderet i Clever One-abonnementerne, og andre Clever-kunder lader til de priser, de kender herhjemme.

Fredericia lynladestation

FAQ

Hvad gør jeg, hvis der er problemer med en Aral pulse ladestander?

Hvis du benytter en Aral pulse ladestation, hvor der er personale, kan du nemt henvende dig til dem. Er der ikke peronale, kan du ringe til Aral pulse på det nummer, du ser på standeren. Der er engelsktalende personale klar til at hjælpe dig.

Kan jeg lade med min Clever-ladebrik?

Nej. Du kan kun oplade på Aral pulse via Clever app'en. Find ladepunktet og ladestanderen på listen over ladeID og start opladningen der.

Hvordan betaler jeg for opladning på Aral pulse?

Start og slut opladning via Clever-app'en. Vi opdaterer forbruget i app'en efter ca. et døgn. Der kan du se forbrug og pris. Opkrævningen vil komme på din Clever-faktura og fremgå som en seperat linje. Du kan typisk genkende den på kWh-forbruget. Opkrævningen vil være i danske kroner.

Hvordan finder jeg et Aral pulse ladepunkt?

Brug ladekortet i app'en, og slå 'andre ladepunkter' til. Du kan med fordel også vælge 'Aral pulse' fra listen, så frasorterer du nemlig alle de andre.

Hvor kan jeg ellers lade i udlandet med Clever?

Udover opladning med Aral pulse i Tyskland, kan du også oplade med PoweredBy i Norge og Sverige. For Clever One kunder er opladning via PoweredBy en del af dit abonnement.