Vi installerer kvit og frit, når du privatleaser

hjemmeladning
Det skal give mening at vælge elbil. Også når man har den i 12, 24, eller 36 måneder. 
Hos Clever vil vi gerne give dig den bedste oplevelse af friheden ved at køre elbil. Derfor giver vi installationen af din Clever-ladeboks helt gratis, når du privatleaser din nye elbil gennem en af de bilforhandlere, vi samarbejder med, og vælger et Clever One-abonnement i aftalen. 

Fri opladning hjemme og på farten

For den totale frihed, som ny elbilist, giver det mening at kunne lade alt det du vil uden bekymringer i din indkørsel. Det kan du med Clever One.

Det er nemlig opladning på abonnement, hvor du kan lade lige så meget, du vil. Ikke kun i din indkørsel, men også på Danmarks største ladenetværk. 

Du kan altså bare sætte stikket i og lade op i indkørslen, på arbejdspladsen, på shopping og på alle andre offentlige Clever ladepunkter – også lynladere. Det mener vi, giver dig mulighed for at mærke friheden.

Vinterbadere foran Cleverstander

Clever One ved privatleasing

Til dig der privatleaser og ønsker den simple løsning, hvor du kan lade både ude og hjemme – og ønsker at samle hele dit opladningsbehov i ét abonnement. Bor du i lejlighed, fravælger du blot ladeboksen.

Med Clever One får du bl.a.:

  • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
  • Gratis installation af intelligent Clever-ladeboks
  • Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift.

Abonnement

Elbil
799kr./md.
Plugin-hybridbil
449kr./md.

+ evt. energitillæg.

Installation af ladeboks

Privatleasing
0kr.
illustration
Vilkår gældende for Clever One

Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 

Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation.

Installation: Ekstramomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation. Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks 

Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.

Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.