Ladestandere Odense

På vores ladekort kan du finde alle Clevers offentlige ladestandere i Odense, og se hvor du snart kan finde nye. I Odense er der altid en ladestander tæt på - uanset om du besøger H.C Andersens by for en festival, skal en tur i Odense Zoo eller skal videre med tog.

Find hurtigt og nemt vej til din næste opladning.

Clevers ladekort i Odense
Ladestandere i Odense

Fra banegård til festivaller

Odense kan meget, og uanset om du skal nyde en af de mange fynske festivaller, opleve Odense Zoo besøge eller besøge familien, kan du nemt finde en opladningsmulighed. Brug kortet til at finde nærmeste ladestander i Odense eller tag en genvej her:

 

Ladestandere nær H.C Andersens Hus

Ladestandere nær Odense Zoo

Ladestandere nær Banegården

Ladestandere nær SDU

Ladestandere nær havnebadet

Ladestandere nær Tusindårsskoven

En kvinde står med et ladekabel i hånden ved vejkanten
Lynladere og lynladestationer i Odense

Oplad med lyn på Fyn

Skal du hurtigt videre, kan du med fordel benytte dig af Clevers lynladere. I Aalborg har vi en række lynladere rundt omkring i byen - tæt på shopping og indkøb. Find bl.a lynladere i Aalborg her:

Lynlader ved Bolbro

Lynlader på Vesterbro

Lynlader på Benediktsgade

Lynladere på Niels Bohrs Allé

Lynlader ved Dalum Papirfabrik


Odense er hjem for en af vores mest populære og største lynladestationer, nemlig Lynladestation Odense. På Drejebænken finder du hele 28 muligheder for lynopladning - og her er åbent 24/7.

Toppen af lynladestationens trækonstruktion

Elbil parkering i Odense

I Odense er der mulighed for billigere parkeringstakster, hvis du kører elbil. Her skal du dog være opmærksom på, at det ikke gælder hybridbiler.

Tjek taksterne der, hvor du parkerer for at lade. Parkerer du ved en Clever ladestander, opfordrer vi dig til kun at holde der, så længe du lader. Når du er færdig med at lade, er det god stil at rykke sin bil, så en anden elbilist kan komme til.

Lynladestationen i Odense er en af vores mest populære, så her er det også godt at holde sig i nærheden af sin bil, mens den lader, så man er klar til at køre hurtigt videre, når opladningen er færdig. Sådan kan vi alle sammen på glæde af den gode energi.

En mand sætter et ladekabel i sin bil på Frederiksberg lynladestation