Ladestandere Bornholm

På vores ladekort kan du finde alle Clevers offentlige ladestandere på Bornholm, og se hvor du snart kan finde nye. På Bornholm er der altid en ladestander tæt på - uanset om du vil udforske Hammershus, hoppe i bølgerne eller smage på Svaneke.

Find hurtigt og nemt vej til din næste opladning..

Clevers ladekort på Bornholm
Ladestandere på Bornholm

Øen rundt på god energi

Solskinsøen gemmer på oplevelser for enhver. Her kan du nemlig bade, vandre, spise, drikke - og alt sammen kan du komme til og fra med din elbil. Vi har placeret vores ladestandere på Bornholm rundt om kysterne, så du aldrig behøver løbe tør for strøm, selv hvis du skal hele øen rundt. Find bl.a. ladestandere på Bornholm her:

Ladestandere nær Hammershus

Ladestandere nær Svaneke

Ladestandere nær Gudhjem

Ladestandere nær Ekkodalen

Ladestandere nær Balka Strand

Mange kommer til og fra Bornholm med færge. Vi har masser ladestandere i Rønne - også lynladere - og i Ystad henviser vi vores samarbejdspartner E.ON, som du kan lade på via Clevers app. Find E.ONs ladestander i Dragongatan - eller slå den op via ladekortet i vores app.

En kvinde står med et ladekabel i hånden ved vejkanten
Lynladere og lynladestationer på Bornholm

Se lynene på Solskinsøen

Skal du hurtigt videre - måske nå en færge eller har utålmodige passagerer på bagsædet - kan du med fordel benytte dig af Clevers lynladere. På Bornholm finder vores lynladere i Rønne her:

Lynladere ved Snellemark Centret

Lynladere på Østre Ringvej

 

Lynladerne ved Snellemark Centret er tættest på færgen.

Toppen af lynladestationens trækonstruktion

Elbil parkering på Bornholm:

Er du Bornholmer, kan du erhverve dig en parkeringslicens, som gør, at du kan parkere frit på øen. Vær dog stadig opmærksom på, at mange ladestandere kommer med tidsbegrænset parkering. Om du har licens eller ej, skal bilen flyttes inden tidsbegrænsningen ophører.

For andre kræves betaling for parkering på det meste af Bornholm. Vær derfor altid opmærksom på priser og eventuelle tidsbegrænsninger der, hvor du lader.

Elbil parkering på Bornholm på ladepladser med tidsbegrænsning, er ofte med opladningskrav. Det betyder, at du ikke må holde der, hvis din bil ikke lader. Det er i øvrigt god ladestil kun at holde på en ladeplads, så længe man oplader - uanset hvilke p-regler, der gælder. Flyt din bil, når du ikke har brug for mere strøm, så de næste kan komme til.

En mand sætter et ladekabel i sin bil på Frederiksberg lynladestation