Ladestandere Aarhus

På vores ladekort kan du finde alle Clevers offentlige ladestandere i Aarhus, og se hvor du snart kan forvente nye. Uanset om du skal lade ved Aros, åen eller Bazaaren, er der altid en lademulighed tæt på.

Find hurtigt og nemt vej til din næste opladning.

Clevers ladekort i Aarhus
Ladestandere i Aarhus

Fra regnbuens lys til Latinerkvarterets brosten

Om du skal se kunst på Aros, kultur i den Gamle By eller nyde stemningen i Latinerkvarteret, kan du nemt finde en opladningsmulighed. Brug kortet til at finde nærmeste ladestander i Aarhus eller tag en genvej til nogle af de mest populære områder her:

Ladestander nær Latinerkvarteret

Ladestander nær Ceres Park

Ladestander nær Aarhus Ø

Ladestandere nær Aros

En kvinde står med et ladekabel i hånden ved vejkanten
Lynladere og lynladestationer i Aarhus

Få hurtige mil i byen fuld af smil

Skal du hurtigt videre, kan du med fordel benytte dig af Clevers lynladere. I Aarhus har vi en lille lynladestation på Aarhus havn med plads til 4 biler og en stor lige udenfor Aarhus. Den store hedder Mega Syd og har plads til 20 opladninger. Du kan også finde en række lynladere rundt omkring i byen og lige udenfor bl.a.:

 

Lynlader ved Storcenter Nord

Lynladere ved Viby Centret

Lynladere ved Veri Centret

Toppen af lynladestationens trækonstruktion

Elbil parkering i Aarhus

I Aarhus er det gratis at parkere sin elbil på kommunale betalingsparkeringsplader i de første 4 timer. Man skal dog stadig huske at registrere parkeringen. Ordningen gælder kun elbiler og ikke PHEV-biler.

Husk altid at orientere dig, om der er særlige parkeringskrav netop der, hvor du parkerer. Clever har en række standere, som er placeret på p-plader og i p-huse, hvor andre regler kan gælde.

Benytter du dig af en af vores lynstationer i og ved Aarhus, opfordrer vi dig til at holde dig i nærheden af din bil mens den lader. Sådan er du klar til at køre videre, så snart du er færdig med at lade, og din plads kan gå til en anden elbilist. Det er god ladestil, og bidrager til, at vi alle kan få god energi.

En mand sætter et ladekabel i sin bil på Frederiksberg lynladestation