Betal via appen

Opladning på andre netværk

Få en verden af muligheder uden et hav af apps.

Du kan nemlig også bruge Clevers app, når du skal lade på udvalgte ladeoperatørers netværk i Danmark og seks europæiske lande.

Dermed får du fuld frihed til at lade, hvor det giver bedst mening for dig, uden at skulle have et hav af opladningsapps på din telefon.

 

Tydelig pris - nem betaling

Du betaler nemt fra gang til gang, når du lader på de andre ladenetværk med Clevers app.

Vi viser dig tydeligt prisen pr. kWh, så du ved, hvad ladeoperatøren tager for strømmen, inden du starter opladningen. Prisen har den pågældende ladeoperatør valgt, og vi lægger ikke noget oveni.

Når det er tid til at betale for opladningen, gør du det direkte via appen med Apple Pay, Google Pay eller med dit betalingskort. Vi reserverer 600 kr. forud for opladningen og frigiver differencen, når du er færdig med at lade.

 

Fuld adgang til 5 danske ladenetværk

I Clevers app kan du vælge at se ladepunkter fra disse fem ladeoperatører i Danmark:

  • E.ON
  • Ionity
  • Allego
  • Spirii
  • Monta

Vi har udvalgt dem, fordi de tilbyder fair priser og har gode placeringer i Danmark. Dermed er du stadig godt dækket ind, selv når du er udenfor vores ladenetværk.

 

Opladning i udlandet

Clever app giver dig også adgang til 14 offentlige ladenetværk i Norge, Sverige, Frankrig, Holland, Tyskland og Østrig. Du kan se hvilke netværk i appen.

 

Vær opmærksom på, at opladning på andre ladenetværk end Clevers ikke er inkluderet i dit opladningsabonnement.