Hvordan får jeg installeret flere ladebokse?

To eller flere ladebokse hjemme

Hvis du har plads, kan du kan vælge at få installeret flere ladebokse hjemme.

Prisen for installationen af en ekstra ladeboks er som udgangspunkt 7.499 kr., hvis du ikke har brug for ekstra ydelser. Køber du en ny elbil eller plugin-hybrid gennem en af vores partnere, kan du ofte få installationen af ladeboksen med i købet.

Hvis du vil have installeret en ekstra ladeboks med sin egen separate installation, kan du lade to biler samtidig med 11 kW hver. Det kræver dog, at du har nok ampere til rådighed. Hver ladeboks bruger 16 ampere, og de fleste husstande har kun 25 ampere til rådighed. Vi anbefaler, at du har minimum 50 ampere ind i huset, hvis du skal have to separate ladebokse. 

Du kan kontakte dit netselskab og høre dem, om det er muligt at tilkøbe flere ampere, og hvad det vil koste. 

Vi anbefaler i stedet, at du får installeret de to ladebokse med en balanceret løsning. I en balanceret løsning deles de to ladebokse om de 16 ampere. Det betyder, at bilerne kan lade med 5,5 kW hver, hvis de lader samtidig. Til dette vil det være nok med 25 ampere ind i huset, som de fleste husstande allerede har. Installationen af en balanceret løsning er en ekstra ydelse, som vores elektriker giver dig et uforpligtende tilbud på.

 

Ekstra ladeboks på anden adresse - fx sommerhuset

Hvis du har en ladeboks fra Clever i hjemmet, kan du nemt få en ekstra ladeboks, fx i sommerhuset eller hos svigermor. Prisen for installationen af en ekstra ladeboks er som udgangspunkt 7.499 kr., hvis du ikke har brug for ekstra ydelser. Herefter koster den kun 124 kr./md. oveni dit nuværende abonnement.

Hvis du har lyst, kan vi aktivere scanningsikonet på ladeboksen, så der skal bruges en Clever-ladebrik til at starte den med.

Bruges dit sommerhus til udlejning, kan gæster, der har et Clever abonnement, frit lade på ladeboksen i dit sommerhus. Har gæsterne ikke et Clever abonnement, kan du bestille en Clever Go ladebrik, hvor der betales for forbrug. Herefter står du selv for at opkræve dine gæster for det, de har ladet. Dette kræver, at scanningsikonet på din ladeboks er aktiveret, så der skal bruges en ladebrik til at starte en opladning. Vi anbefaler desuden at få installeret en bi-måler, således at strømmen til ladeboksen kan fratrækkes strømforbruget i sommerhuset.

Har du CVR nummer i forbindelse med udlejning af dit sommerhus, skal du have fat i vores erhvervsteam og bestille en virksomhedsløsning. Udfyld kontaktformularen i bunden af clever.dk/erhverv - så ringer de dig op.

Du bestiller en ekstra Clever-ladeboks til privat brug ved at ringe til os på 82 30 30 30