Hvor langt er Clever med opladning på andre ladenetværk?

Opladning på andre netværk kaldes af og til for roaming. Roaming inden for e-mobilitet betyder, at du kan lade på andre udbyderes ladenetværk, uden at skulle være fast kunde hos hver ladeoperatør.

Det kan eksempelvis være, at en ladeoperatør gør opladning hos andre udbydere muligt via sin app eller ladebrik.

Kan jeg som Clever-kunde lade på andre ladeoperatørers standere?

Du kan lade på udvalgte ladeoperatørers ladenetværk med Clevers app. Du kan ikke bruge din ladebrik til at starte opladningen, og det er ikke en del af dit Clever-abonnement.

Guide: Opladning på andre ladenetværk

Kan kunder hos andre ladeoperatører lade på en Clever ladestander?

Clever stiller sit offentlige ladeudstyr til rådighed for alle.

Er du ikke kunde i Clever, hvad enten det er med et forbrugsafregnet produkt eller abonnement, kan du starte opladningen og betale på følgende måder:

 

Opladning via Clevers app

Opladning via tredjeparts app

Opladning via tredjeparts ladebrik

Du behøver ikke et abonnement hos Clever for at bruge appen. Du betaler pr. kWh med kreditkort via appen.

Det er op til den enkelte udbyder om Clevers ladeudstyr gøres tilgængelig i den pågældende app. Pris pr. kWh afregnes direkte med tredjeparten. Du skal forhøre dig hos din egen udbyder for at høre om opladning på Clevers ladeudstyr er tilgængeligt.

Som med tredjeparts app, er det op til den enkelte udbyder, hvorvidt opladning på Clevers ladeudstyr gøres tilgængeligt. Pris pr. kWh sættes direkte af tredjeparten. Du skal forhøre dig hos din egen udbyder for at høre om opladning på Clevers ladeudstyr er tilgængeligt.