Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil have taget Clevers ladeboks ned?

Hvis du vil have nedtaget Clevers ladeboks, måske fordi du flytter i lejlighed eller opsiger dit Clever-abonnement, skal du ringe til os på 44 77 85 20. Det er et lovkrav, at en autoriseret elektriker skal tage ladeboksen ned. Du må derfor ikke selv stå for det.

Nedtagning med Clevers elektriker

Du kan vælge at få Clevers elektriker til at klare nedtagningen. Elektrikeren kontakter dig efterfølgende for at aftale en dag for nedtagningen. På dagen sørger han for alt - du skal blot være hjemme til at lukke ham ind. Prisen fremgår af vores prisliste.

 

Nedtagning med egen autoriseret elektriker

Du kan også bruge din egen elektriker til opgaven. Hvis du gør det skal du være opmærksom på tre ting:

 1. Aflæs ladeboksen inden nedtagning
  Inden elektrikeren tager ladeboksen ned, skal den aflæses manuelt. Det gør du ved at slukke for boksen på relæet, vente et minut og tænde igen. Herefter viser boksen et Σ-symbol efterfulgt af et tal. Du skal tage et tydeligt billede af dette tal.
 2. Send ladeboksen retur
  Vi sender en returkasse til dig med forudbetalt porto, som du nemt sender ladeboksen til os i.
  Følg instruktionerne i kassen, og husk at få en kvittering, når du afleverer pakken i pakkeshop.
 3. Send slutaflæsningen og pakkekvitteringen til os
  Vi skal modtage dit billede af slutaflæsningen af ladeboksen og et billede af pakkekvitteringen på e-mail senest en uge efter dit abonnement er ophørt. Du kan skrive til os på kundeservice@clever.dk


Vi skal modtage ladeboksen senest 14 dage efter dit abonnement er ophørt.

Vær opmærksom på, at du kan blive faktureret for endnu en måneds abonnement, hvis du ikke overholder tidsfristen. 

 

Nedtagning af Twin Power

Du skal kontakte Clever via telefon eller e-mail, hvis du ikke længere skal bruge din Twin Power-installation. Det kræver nemlig, at vi omkobler og omkoder Clevers ladeboks, som kun vores egne elektrikere må gøre.

Du har to muligheder for nedtagning af Clever Twin Power:

 

1. Clever omkobler, du nedtager

Vælger du en omkobling, lader vi Twin Power-modulet sidde, men omkobler kabelføringen og omkoder Clevers ladeboks, så den lader med 11 kW. En omkobling koster 1.795 kr.

Selve Twin Power-modulet er din ejendom, så det lader vi blive hos dig. Twin Power-modulet kan du efterfølgende aflevere til genbrug som "mellemstor elektronik". Vær opmærksom på, at det vejer omkring 40 kg.

 

2. Clever omkobler og nedtager

Du kan vælge at lade Clevers elektriker stå for både omkobling og nedtagning. Det koster 3.295 kr., fordi det kræver to mand. Hvis vores elektriker også skal bortskaffe Twin Power-modulet, koster det yderligere 595 kr.