Hvad er parkeringsreglerne, når jeg parkerer for at lade min bil?

Du skal følge de gældende regler på parkeringspladsen – også når du lader din bil. Husk at parkeringsreglerne kan variere fra en parkeringsplads til en anden.

Vær opmærksom på, at Clever har ikke bemyndigelse til at udskrive bøder eller håndhæve de lokale parkeringsregler. Det er op til ejeren af parkeringspladsen og/eller kommunen at sikre, at de parkerede biler overholder reglerne. 

 

Ladepladser og parkeringspladser


Clever har fokus på udfordringerne med, at elbiler, der ikke lader, blokerer for opladning til dem, der har brug for det. Vi arbejder derfor aktivt sammen med FDM og Kommunernes Landsforening på at ensrette parkeringsreglerne og sætte hensigtsmæssige tidsbegrænsninger på tværs af landets kommuner. Vores mål er at give folk en forståelse af, at en ladeplads ikke er en parkeringsplads.

Som nævnt ejer Clever ikke grunden, hvor ladestanderen står, og derfor kan vi ikke skilte, opmærke eller håndhæve parkeringsreglerne. Vi kommer med anbefalinger til parkeringsregler, men ansvaret for skiltning og håndhævelse af reglerne ligger i sidste ende hos den pågældende kommune eller private ejer af grunden.

Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på telefon +45 82 30 30 30 eller mail kundeservice@clever.dk, hvis du har spørgsmål eller en god ide.