Clever Power

Flere produkter - flere fordele

Clever er også et elselskab - det kalder vi Clever Power. Når du samler din strøm til bolig og bil, kan du få flere fordele og det bliver endnu nemmere at være elbilist.

En pige står med hovedtelefoner på og kigger ud ad et vindue
Fordel 1

Forbrug til indkøbspris

Du får strøm, der følger elbørsens timepriser. Vi lægger ingen skjulte tillæg eller avancer i dit strømforbrug. Det skal nemlig være nemt og trygt at være kunde i vores elselskab. Derfor har vi heller ingen store, forudbetalte aconto-regninger. Du får kun en regning for dit faktiske forbrug, når måneden er gået.

Kaffe hældes op i kande
Fordel 2

Du slipper for udlæg af ladeboksens forbrug

Vi modregner hele dit ladeboksforbrug og fjerner det automatisk på din elregning. Så skal du ikke lægge ud for ladeboksens forbrug og vente på tilbagebetalingen. Det er derfor kun strøm til dit hjem, som kommer på din Clever Power-regning. Derudover får du også den fulde moms modregnet og undgår at få tilbagebetaling, hvor momsen ikke er inkluderet efter de nye regler fra Skatterådet (trådte i kraft 1. juli 2023). Det svarer til 17 øre/kWh. Dém mister du ikke med Clever Power.

Hvordan gør vi det? I dag betaler du strømforbruget for din bolig og Clever-ladeboksen til dit elselskab. Så aflæser vi efterfølgende ladeboksens elmåler og tilbagebetaler ladeboksens strømforbrug efter vores tilbagebetalingssats. På den måde får du delt dit elforbrug til bolig og bil op.

Men når vi som elselskab leverer strøm til din bolig, kan vi også aflæse din boligs elmåler. Ved at sammenholde ladeboksens elmåler med din boligs elmåler kan vi skille de to slags strømforbrug fuldstændig ad:

  • Den strøm, du bruger i din bolig, betaler du hver måned via din Clever Power-elregning.
  • Den strøm, du bruger til opladning af din bil, betaler du hver måned via dit Clever One-abonnement.

Animation der viser hvordan Clevers tilbagebetaling fungerer

Intelligent opladning er nøglen

Det er ikke tilfældigt, at vi hedder Clever. Og navnet forpligter: Vores løsninger på fremtidens udfordringer skal være intelligente. De skal være enkle. Og de skal give mening i en travl hverdag. Intelligent opladning er derfor en løsning, vi er ret stolte af.

Du fortæller, hvor meget du skal lade, og hvornår du skal bruge din bil. Så lægger systemet hver dag en ny intelligent ladeplan, som tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. Og skulle det ændre sig, så ændrer ladeplanen sig også.

Når vi har lært dig bedre at kende, vil vi endda også kunne hjælpe dig med at optimere din opladning. Systemet er intelligent - resultatet er smartere opladning.

Indstilling af intelligent opladning i Clever-appen

Måske er du også interesseret i