CLEVER All-in-One

Alt i én løsning – med ubegrænset strøm

CLEVER All-in-One

Har du ikke fået opladning med i forbindelse med køb af din elbil, kan du med CLEVER All-in-One være sikker på, at dine behov bliver dækket. CLEVER All-in-One passer til alle bilmærker, og for én fast månedlig pris får du ubegrænset strøm hjemme og på farten. Ønsker du kun opladning på farten er CLEVER All-in-One Network det rette til dig.

Med CLEVER All-in-One får du fuld frihed – helt uden forpligtelser. Der er nemlig ingen binding.

CLEVER_All-in-One_01Accounts

Free Trial

Projects

Storage

Domains

Domains

Domains

CLEVER All-in-One

699 kr./md for elbil

399 kr./md for plug-in hybrid

Opstartsomkostninger: 7.999 kr

Ubegrænset opladning hjemme og på farten

Online ladeboks

11 kW standardinstallation

1 stk. CLEVER ladekort

Mobilitetsgaranti

24/7 support

Ingen binding

CLEVER All-in-One Network

699 kr./md for elbil

399 kr./md for plug-in hybrid

Ingen opstartsomkostninger

Ubegrænset opladning på CLEVERs ladenetværk

Hurtig og nem opstart

-

1 stk. CLEVER ladekort

Mobilitetsgaranti

24/7 support

Ingen binding

Alt i én løsning med CLEVER All-in-One

Med CLEVER All-in-One får du opladning til din bil, som giver dig frihed og fleksibilitet. For en fast månedlig pris får du ubegrænset strøm – og helt uden binding. Vi sørger for at installere en ladeboks dérhjemme eller i sommerhuset, og sikrer, at du kommer godt i gang med opladning på CLEVERs omfattende ladenetværk. Du får med andre ord alt-i-én løsning og fuld frihed med CLEVER All-in-One.

CLEVER All-in-One Network er til dig, der kun ønsker ubegrænset opladning på CLEVERs ladenetværk.

Det får du med CLEVER All-in-One

En kvalitetssikret online ladeboks.
Det betyder, at vi altid kan holde hardwaren up-to-date, og kan fjernaflæse dit strømforbrug – uden at du skal foretage dig noget. Der er fuld garanti på ladeboksen i al den tid, du har den. Med vores ’kom godt i gang guide’ er du desuden sikker på at komme godt fra start.

Nordens største og hurtigste ladenetværk.
Et CLEVER ladekort, der giver adgang til Nordens største og hurtigste ladenetværk med mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Nordtyskland. Opladning på farten skal være en god oplevelse med CLEVER, og vores app gør det nemt at finde hurtig opladning, når du har brug for det.

24/7 support.
Uanset tidspunkt, er vi klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer med opladning.

En fremtidssikret installation.
Uanset om din elbil kan udnytte det, laver vi en 11 kW installation. Det betyder, at ladeboksen er klar, når du vælger at skifte til en bil, der kan lade hurtigere end 3,7 kW. Vores elektrikere er uddannede og eksperter i installation af ladebokse. De kommer inden for aftalt tid og går først, når det virker.

Ubegrænset strøm – helt uden binding.
Én fast månedlig pris uanset forbrug giver dig et nemt overblik over dine transportudgifter. Og uden binding får du den ultimative frihed, da du kan vælge at opsige dit CLEVER All-in-One, når du ønsker det.

Mobilitetsgaranti.
Med mobilitetsgaranti er du sikret, at vi hjælper dig videre, hvis du oplever udfordringer ved en ladestander på ladenetværket og mangler strøm på bilen.

Skal du købe ny elbil?

Når du køber en ny VolkswagenBMW,  KIA, Volvo eller Renault hos din forhandler, får du CLEVER Unlimited med i bilen.

Læs mere om CLEVER Unlimited her

Spørgsmål omkring All-in-One

Hvad er fordelene ved All-in-One?

Der er mange fordelene ved All-in-One. De største kan du se her:

  • Med All-in-One får du ubegrænset strøm til en fast pris om måneden. Du kender altså dine udgifter til transport – uanset hvor meget du kører.
  • Du får installeret en ladeboks som er klar til fremtiden
  • Fuld garanti på ladeboksen er inkluderet
  • Adgang til Nordens største og hurtigste ladenetværk giver dig hurtig opladning, når du er på farten
  • Du har fuld frihed – ingen binding. Du kan opsige CLEVER All-in-One når som helst.

All-in-One Network er en fordel for dig, der ikke ønsker at få en ladeboks, men kun ønsker at lade på farten. Her er der ingen opstartsudgift – blot ubegrænset opladning på mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Nordtyskland. Fuld frihed på Nordens største ladenetværk – også helt uden binding.

Hvad sker der, hvis jeg vil opsige mit All-in-One?

Du kan frit opsige dit CLEVER All-in-One eller All-in-One Network, når du ønsker det. Opsiger du dit All-in-one skal du være opmærksom på, at ladeboksen skal nedtages og sendes retur til CLEVER.

Hvordan fungerer strømafregningen derhjemme med All-in-One?

Du betaler fortsat din strømregning til din egen strømleverandør, og vi modregner den mængde strøm, der er blevet brugt til opladning via ladeboksen.

Hvert kvartal fjernaflæser vi nemlig forbruget af kWh på den ladeboks du har fået installeret, og overfører beløbet svarende til dit kWh-forbrug, til din konto. Det sker helt automatisk.

Hvad indgår i en standardinstallation?

Ved installation af CLEVERs ladeboks får du besøg af en autoriseret el-installatør. El-installatøren opsætter ladeboksen, og trækker de nødvendige kabler mellem ladeboks og din eksisterende gruppetavle.

Samtidig vurderer installatøren, om der er plads i din nuværende gruppetavle, eller om der skal installeres en supplerende tavle.

Hvis der ikke er plads i din eksisterende gruppetavle, opsætter el-installatøren en supplerende gruppetavle tilpasset kravene til din elbil.

Fra den supplerende eller fra den eksisterende gruppetavle trækkes et korrekt dimensioneret installationskabel på op til 10 meter langs eksisterende gulv eller væg, medmindre andet aftales. Ved eventuelt ekstra føringsvej faktureres du pr. meter jf.gældende prisliste.

El-installatøren tester, at ladeboks og eventuel elmåler fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttet korrekt og i henhold til gældende sikkerhedsregler.

Med en installation hos CLEVER får du:

  1. Rådgivning om og afklaring af de fysiske rammer omkring installationen
  2. Undersøgelse af din eksisterende el-forsyning
  3. Levering og installation af certificeret ladeboks, der sikrer, at opladningen sker med størst mulig sikkerhed. Samtidig opfylder installationen de krav, som bilfabrikanterne stiller i henhold til deres garanti
  4. Test af ladeboks
  5. Test af jordforbindelse

Hvor kan jeg lade på farten?

Med CLEVER All-in-One kan du lade alt det, du vil, på ladenetværket i Danmark, Sverige og Nordtyskland.

Den letteste måde at finde nærmeste ledige ladepunkt er via CLEVERs app.  App’en viser desuden, om ladepunktet er ledigt samt den korteste vej dertil. Den kan du downloade her.

Du kan også få et overblik over CLEVERs ladenetværk på vores webkort.

Hvorfor skal jeg vælge CLEVER?


Du skal vælge CLEVER på baggrund af vores:

o Erfaring:
Siden 2009 har vi foretaget mere end 5000 installationer af ladebokse og ladedestandere. Det gør CLEVER til den elbiloperatør i Danmark med mest erfaring. Vi er samtidig med til at udvikle markedet og produkter. Det betyder, at vi er på forkant i et marked med høj teknologisk udvikling og det betyder samtidig, at du som kunde kan være sikker på at få den løsning, der passer bedst til dig med produkter af høj kvalitet.

o Professionelle installationer:
Vores installatører har stor ekspertise med netop installationer af ladebokse og ladestandere. Ved installationer i hjemmet kommer de inden for aftalt tid og går ikke igen før din bil kan lade op. CLEVERs installationer er desuden forberedt til at lade med højere styrke end den gængse i dag, så skifter man til en elbil i fremtiden, der kan lade hurtigere, behøver man ikke opgradere sin installation eller skifte ladeboks.

o Ladenetværk:
CLEVER har Danmarks hurtigste ladenetværk, fordi vi har flere end tre gange så mange af de store ladestandere med 50 kW som konkurrenterne. Det betyder, at som kunde hos CLEVER får nem adgang til hurtig opladning på farten. Og det er ikke kun i Danmark, men også i Sverige og i Nordtyskland. I alt giver CLEVER dig adgang til mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Nordtyskland, og netværket udvides løbende.

o Kunde-fokus:
Det skal være en god oplevelse af køre elbil – og det skal være nemt at lade elbilen op. Det er det, vi arbejder for hver dag. At gøre det let at køre elbil og gøre det let at være kunde hos CLEVER. Det gør vi blandt andet i udviklingen af nye produkter, som ofte opstår på baggrund af feedback fra kunder eller i samarbejde med relevante aktører i branchen, som vi samarbejder med, fx bilproducenterne. Vi vælger altid kvalitetsprodukter og vi tester dem selv, før vi sætter dem på markedet. Vores lange erfaring i en branche i høj teknologisk udvikling gør os i stand til at yde kompetent rådgivning og er samtidig din garant for, at opladning af elbiler bliver så let, at det ikke er noget man tænker over.

Leder du efter opladning til erhverv?

Vi tilbyder også opladning til virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at tilbyde medarbejdere, kunder eller borgere opladning.

Læs mere om vores produkter til erhverv.