Din bestilling hos Clever

Accepter Clevers vilkår & betingelser

Tusind tak, fordi du har bestilt Clever One Partner og Clever Power.

Clever One Partner kort fortalt

  • Adgang til Danmarks største ladenetværk
  • Opladning når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme med Clevers intelligente ladeboks. 
  • Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
  • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger som du betaler til din el-leverandør. Satsen er beregnet pba. gns. af strømpris i tiden kl. 23-06. 
  • 24/7 kundesupport

Modregning af dit strømforbrug på ladeboksen

Vi modregner strømforbruget på ladeboksen direkte på din elregning time for time.

Dette betyder, at du ikke får tilbagebetaling baseret på Clevers tilbagebetalingssats for den mængde strøm, der er forbrugt på din ladeboks hjemme.

Har du solceller?
Vi kan modregne din elafgift, hvis du har egenproduktion af strøm (fx solceller eller vindmølle), for den mængde strøm forbrugt på ladeboksen, der kommer fra elnettet.

Vi kan også modregne den del af din egenproduktion, som du bruger til at lade din bil. Her får du spotpris pr. kWh + Clevers egenproduktionssats pr. kWh ekskl. moms udover din normale modregning.

Har du elvarme?
Vi modregner din elafgift, hvis du har elvarme (fx jordvarme, elradiatorer eller varmepumpe) for den mængde strøm, der bliver forbrugt på ladeboksen.

Vi registrerer det løbende kWh-forbrug på ladeboksen hjemme og modregner time for time forbruget i din husstands øvrige kWh-forbrug. Hvis husstandens strømforbrug månedligt overstiger kWh-grænsen for, hvornår elafgiften reduceres, vil du blive modregnet med den reducerede elafgift. Omvendt vil du blive modregnet den fulde elafgift, hvis husstandens strømforbrug ikke overstiger kWh-grænsen.

Installation og lån af Clevers ladeboks

  • Ladeboksen udlånes af Clever og installeres på din hjemmeadresse (DK).
  • Ladeboksen må kun installeres, flyttes, ændres og repareres af Clever. 
  • Ved ophør af abonnementet, skal ladeboksen for din regning nedtages af en autoriseret elinstallatør og returneres forsvarligt til Clever. Du kan også lade Clever stå for nedtagning og returnering mod betaling.
    Se priser i abonnementsvilkårene.

Vores installationspartner ringer til dig, og sammen aftaler I et tidspunkt, hvor Clevers installationspartner skal levere og installere ladeudstyret. 

Ekstraomkostninger ved installation

Installationsprisen er vejledende og baseret på, at der ikke er særlige forhold hos dig, som medfører ekstraomkostninger. Hos langt de fleste kunder klarer vi installationen uden ekstraomkostninger. Du kan dog have forhold eller ønsker, som kræver ekstra ydelser, fx nedgravning eller underboring af strømkabel, arbejde over 6 meters højde, skjult kabelføring, transport til ikke-brofaste øer, hvis din bolig ikke har nok ampere til at drive både ladeboks og dine øvrige apparater. 

Hvis der er ekstra ydelser forbundet med din installation, kan den endelige installationspris først beregnes, når Clevers installationspartner har besøgt din adresse for tilbudsgivning. Du får herefter et separat tilbud på installationen.

Aktivering af dit abonnement

Dit Clever-abonnement aktiveres, så snart du bruger det, uanset om det det er på Clevers ladenetværk eller en ladeboks, eller hvis en anden Clever kunde bruger ladeboksen hjemme hos dig.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftaletidspunktet, dvs. fra det tidspunkt, hvor du modtager ordrebekræftelsen.

Opsigelse

Din abonnementsaftale fortsætter automatisk, indtil du opsiger den. Du kan altid opsige aftalen med et varsel på løbende måned plus en måned.

 

Download vilkår her.

Ordreoversigt og abonnementspris

 

Clever One Partner abonnement til elbil

Månedlig abonnementspris

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg. Tillægget beregnes som den del af den gennemsnitlige månedlige indkøbspris på el, som overstiger 0,89 kr./kWh, x dit kWh-forbrug.

Grundabonnement til elbil: 639 kr.

Clever One Partner abonnement til plug-in hybridbil

Månedlig abonnementspris

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg. Tillægget beregnes som den del af den gennemsnitlige månedlige indkøbspris på el, som overstiger 0,89 kr./kWh, x dit kWh-forbrug.

Grundabonnement til plug-in hybridbil: 359 kr.

Installation (uden ekstraomkostninger)

0 kr.*

Mindstepris i bindingsperioden for el- og plug-in hybridbil (2 mdr.)

Afhænger af aktiveringsdato, se ovenfor. Beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation*

Mindstepris i bingingsperioden for Clever Power (2 mdr.)

Prisen for dit faktiske kWh-forbrug inkl. handelsomkostning, transport, afgifter + 2 x 49 kr. i abonnement

 

* Hvis du har aftalt en særlig installationspris med forhandleren, fremgår det af din slutseddel, og det er den pris, som du skal betale.

Du kan læse mere om det Guide - Energitillæg.

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling og sendt en ordrebekræftelse.

Du kan læse, hvordan vi behandler oplysninger om dig, i vores persondatapolitik.