Følg udviklingen

Her opfører vi ladepunkter nær dig

Vi udbygger løbende vores landsdækkende netværk. Her på siden kan du se de kommende ladepunkter, som er godkendt til opførelse. Vi har mange flere planlagt, som vi stadig afventer godkendelse på og derfor ikke er på kortet.

Hvis du har forslag til steder, du synes mangler en ladestander, kan du sende os dine idéer via formularen længere nede på siden.

Nyhed fra Clever

Fyn får Danmarks største lynladestation

Vi etablerer 10.000 nye offentlige ladepunkter inden udgangen af 2025. Af dem vil mere end 500 være lynladepunkter, der binder Danmark sammen.

Vi har løftet sløret for næste led i udbygningen: Danmarks største lynladestation, som bliver placeret på Fyn og vil kunne lynlade minimum 28 elbiler på samme tid.

Kommende ladestandere

Her udvider vi ladenetværket

Kom med dit forslag

Hvor skal vi udvide ladenetværket?

Vi udbygger ladenetværket, så hurtigt vi kan. Og vi vil gerne være der, hvor du har brug for det. Hvis du har forslag til steder, du synes mangler et ladepunkt, kan du sende dem her. 

Vi samler løbende op på de indsendte forslag, men vi kan desværre ikke holde dig personligt opdateret på dine ønskede lokationer. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden eller hold øje med kortet længere oppe – måske er dit forslag med en dag.

Foreslå en ny placering af ladestander

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app i lommen er du aldrig langt fra næste opladning på Danmarks stærkeste netværk. Appen guider dig til den næste ledige Clever-ladestander, og du kan...
- Betale for opladningen direkte fra appen med kreditkort eller Apple Pay
- Søge på både almindelige, hurtige og lynhurtige ladestandere (11-175kW)
- Navigere til ladestander med Google Maps.
- Få trin for trin-vejledning, når du møder en ny type ladestander.