Clevers lynladestationer

En meningsfuld pause

Vores mission er at tilbyde dig meget mere end lynhurtig opladning af din bil. Vi er dybt engagerede i at tage e-mobiliteten ind i en ny æra og vise verden, hvordan opladning på farten bør være:

En meningsfuld pause i en travl verden.

 

 

 

Nærvær nær motorvejen

Lynladestationerne er skabt som rolige, afslappende pauser omgivet af træer og planter, hvilket giver dig en dosis nærvær og natur tæt på motorvejen.

Alle planter er nordiske arter, udvalgt i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening for at sikre, at de bidrager positivt til biodiversiteten i området. 

Betænksomt byggeri

Vores lynladestationer er bygget med omtanke for omverdenen. Vi har gjort os mange overvejelser omkring materialevalget.

Derfor bruger vi FSC-certificeret svensk fyrretræ i trækonstruktionerne, og på taget har vi plantet sedumplanter, der absorberer både regn og CO2.

Et friskt pust

Vores lynladestationer er et frisk pust, både metaforisk og bogstaveligt. Vi udfordrer dogmet med larmende og ildelugtende tankstationer med et design, der blæser nye veje.

Og på selve stationen sørger det åbne design, de mange planter og fraværet af brændstof for frisk luft, mens du lader.

Designet vil fremover blive implementeret på Clevers egne ladestationer samt i det skandinaviske netværk af lynladestationer, som vi bygger og driver i samarbejdet med andre partnere.

I 2018 vandt lynladestationen "Infrastrukturprisen" ved Building Awards, og i 2020 vandt den ArchDaily's "Building of the year" i kategorien "Commercial Architecture"

Hvem er Clever?

Hos Clever tror vi på, at fremtiden er lys, og at elbiler vil være katalysatoren i overgangen til en mere bæredygtig fremtid. Det er det, der driver os.

Kort sagt skaber vi en oplevelse for dig som elbilsejer, som er kompromisløs, berigende og frem for alt let – uanset om du lader hjemme, på arbejde eller på farten.