Ladestandere Aalborg

På vores ladekort kan du finde alle Clevers offentlige ladestandere i Aalborg, og se hvor du snart kan forvente nye. Her er altid en ladestander tæt på - uanset om du skal shoppe, gå en tur i det grønne eller se på vandet i Nordens Paris.

Find hurtigt og nemt vej til din næste opladning.

Clevers ladekort i Aalborg
Ladestandere i Aalborg

Fra havn til by i Nordens Paris

Om du skal til powershoppe, nyde de grønne områder eller en have en dukkert i havnebadet, kan du nemt finde en opladningsmulighed. Brug kortet til at finde nærmeste ladestander i Aalborg eller tag et smutvej til nogle af de mest populære områder her:

 

Ladestandere nær havnebadet & Utzon Center

Ladestandere nær Kongress & Kulturcentret / Aalborg Hallen

Ladestandere nær Nørresundby Havn

Ladestandere nær Aalborg Storcenter

En kvinde står med et ladekabel i hånden ved vejkanten
Lynladere og lynladestationer i Aalborg

Hurtigt videre i Aalborgs gader

Skal du hurtigt videre, kan du med fordel benytte dig af Clevers lynladere. I Aalborg har vi en række lynladere rundt omkring i byen - tæt på shopping og indkøb. Find bl.a lynladere i Aalborg her:

Lynlader på Synergivej

Lynlader på Niels Bohrs Vej

Lynlader på Hobrovej

Lynlader ved Aalborg Storcenter

Lynlader på Skelagervej

 

Du kan også nyde en meningsfuld pause på farten ved vores lynladesation i Nørre Sundby. På Loftbrovej finder du hele 16 lynladere klar til at fylde din bil med hurtig og god energi.

Toppen af lynladestationens trækonstruktion

Elbil parkering i Aalborg:

Kører du elbil rundt i Aalborg, parkerer du på lige fod med fossilkøretøjer. Det betyder, at du skal betale samme parkeringstakster og overholde tidsbegrænsningerne.

Parkerer du for at lade, bør du huske din p-skive og være opmærksom på reglerne for den parkeringszone, du er i.

I Aalborg er det muligt at få en årlig parkeringslicens, som har en række fordele, hvis man skal bruge elbil parkering i Aalborg. Henvend dig til kommunen for mere information.

Når du parkerer din elbil for at lade i Aalborg, opfordrer vi altid til god lade-etikette. Det betyder, at du rykker din bil, så snart du er færdig med at lade, så andre kan komme til og, at du ikke parkerer på en ladeplads, hvis du ikke skal lade. Det er god ladestil.

En mand sætter et ladekabel i sin bil på Frederiksberg lynladestation