Prøv det i dag

Intelligent opladning med Clevers ladeboks

Med intelligent opladning slået til på Clevers ladeboks, gør vi det nemt for dig i hverdagen at lade din bil til en billigere pris og med et lavere CO2-aftryk. Samtidig skubber vi din opladning udenom de perioder, hvor elnettet er belastet. På den måde medvirker du også til gøre det danske elnet robust.

En Clever ladeboks hænger på et hus

Sådan kommer du i gang

1

Hent Clevers app

Du finder den til både Android og iPhone. Log ind med den e-mail, du brugte til at oprette dig som kunde hos Clever.

2

Aktiver intelligent opladning

Følg introen i din app. Du kan også finde det under "installation" i dine indstillinger.

3

Indtast dine behov

Tag et kig på dit typiske forbrug i appen, og indstil et fast opladningsbehov og afgangstidspunkt. Så starter vi opladningen, når det giver mening.

Guide til Intelligent opladning

Det er nemt at komme i gang

Det er nemt at komme i gang med intelligent opladning. Vi har samlet en guide til vores app, som trin for trin viser dig, hvordan du sætter intelligent opladning op.

Vi har også samlet en liste over de ting, der kan drille i starten.

Mand burger Clevers app ved en lynladestation

Hvad er intelligent opladning?

Køleskabe, fjernsyn og støvsugere - alt er smart i dag. Derfor kalder vi vores system for intelligent: Du fortæller, hvor meget du skal lade, og hvornår du skal bruge din bil. Så lægger systemet hver dag en ny intelligent ladeplan, som tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning.

Og skulle det ændre sig i løbet af dagen, så ændrer ladeplanen sig også. Senere hen, når vi har lært dig bedre at kende, vil vi endda også kunne hjælpe dig med at optimere din opladning.

Systemet er intelligent - resultatet er smartere opladning.
Du er selvfølgelig i fuld kontrol og kan starte din opladning med det samme, hvis du har brug for det.

Hør Christina Relsted fra Clever forklare hvad intelligent opladning er

Fordele ved intelligent opladning

Bil lader

1. Spring de dyre timer over

Vi lader din bil, når prisen på strømmen er billigere

Vindmøller

2. Kør med lavere CO2-belastning

Vi fylder din bil, når CO2-aftrykket er lavere.

Elmaster

3. Skån dit elnet

Vi styrer din opladning udenom elnettets spidsbelastning og kan kort pause flere opladninger på én gang, så vi kan være med til at stabilisere vores elnet, når der er et akut behov.

Smarte funktioner til dig

Intelligent opladning har mange smarte funktioner, der gør det endnu nemmere for dig at lade med omtanke uden at løfte en finger.

Automatisk indstilling af ladehastighed

Når du sætter ladekablet i din bil, starter opladningen i 1 minut, selvom intelligent opladning er slået til. Det gør den, for at se, hvor hurtigt din bil kan lade. Systemet bruger nemlig hastigheden til at udregne og optimere dagens ladeplan.


Spring intelligent opladning over-funktion

Du er selvfølgelig altid i fuld kontrol over dine opladning. Så hvis du har brug for at få strøm på batteriet med det samme, kan du selvfølgelig det. Faktisk har du nu to valgmuligheder:


1. Du kan lade med det samme i en time og så genoptage intelligent opladning automatisk, eller
2. Starte opladningen med det samme og helt springe dagens intelligente ladeplan over.

Strøm til klimastyring

Mange biler giver dig mulighed for at forvarme eller afkøle kabinen, så du kan starte din dag i en behagelig bil. Med funktionen Strøm til klimastyring, giver ladeboksen strøm i en halv time inden afgang, så bilens klimaanlæg ikke behøver bruge strøm fra batteriet inden afgang.


Anbefalet opladningsbehov

Intelligent opladning bliver klogere og klogere for hver gang, du bruger systemet. Det kommer dig til gode. Efter noget tid vil systemet nemlig foreslå et mere præcist opladningsbehov til dig, hvis du fx lader mindre, end du har indstillet.

En ekstra fordel

Gevinst på tilbagebetalingen

Det er smart, når du bruger intelligent opladning. Systemet sikrer nemlig, at du lader i de billigere timer, mens tilbagebetalingssatsen er et gennemsnit af alle nattens timer - også de dyrere.

En mand hænger vasketøj op udenfor
Du gør en forskel

Oplad intelligent og stabilisér elnettet

Med intelligent opladning slået til, er du med til at sikre, at Danmarks elnet er stabilt – i dag og mange år frem. Det har vi i højere grad brug for, efterhånden som danskerne skal have strøm til de mange nye elbiler på vejene.

Systemet taler sammen med vores kæmpebatterier dag og nat på kryds og tværs af landet og kan skrue ned for strømforbruget ved at pause for tusinder af ladebokse i få sekunder og op til et minut - ofte skal der ikke mere til.

Ved brug af intelligent opladning lader du ikke blot til en billigere pris og et lavere CO2-aftryk, du bidrager også til at stabilisere strømforsyningen i Danmark. Det er intelligent. 

Er du mere nysgerrig på intelligent opladning?

Så se med her i videoen og bliv klogere på, hvor i appen de funktioner bor samt hvordan du navigerer rundt i dem.  

Du kan downloade Clevers App her.

Vi gennemgår de nyeste funktioner i Clevers App omkring intelligent opladning

Måske er du også interesseret i