Hvordan fjerner jeg en tilknyttet bil?
Du fjerner en tilknyttet bil via indstillinger under din ladeboks: Gå til overblik og tryk ind på din ladeboks. Herfra åbner du indstillinger og trykker ind på den bil, du gerne vil fjerne. Tryk på skraldespanden øverst til højre for at fjerne den tilknyttede bil.
Relaterede emner
- Hvorfor står der "ukendt hjem" i min Clever-app?
- Hvorfor er der forskel på mit faktiske batteri og den batteristørrelse, I regner min ladeplan ud fra?
- Jeg kan ikke tilknytte min bil til intelligent opladning, hvad gør jeg?
- Hvorfor har jeg ikke ladet med udgangspunkt i min bils batteriniveau, selvom jeg har tilknyttet min bil?
- Min bil understøtter ikke tilknytning til intelligent opladning, hvad gør jeg?
- Kan jeg have to biler, hvor kun den ene bruger bilens batteriniveau?
- Hvad betyder det, når min ladeboks lyser blå og ikke lader?
- Hvorfor stopper min bil med at oplade, før jeg har nået min opladningsgrænse?
- Hvorfor kan jeg ikke se mit bilmærke?
- Hvorfor kan jeg ikke se, at min bil er tilsluttet ladeboksen?