Clever Key

 


Clever Key er en ladebrik til virksomheder, der har en eller flere Clever ladestandere installeret med en Clever Total eller Clever Connect-løsning tilknyttet. 

Ladebrikken kan I bruge til opladning af virksomhedens biler, såsom pulje- eller demobiler – både på jeres egne ladestandere og på Clevers ladenetværk. I formularen nederst på siden kan I vælge, hvor mange ladebrikker, I vil have tilsendt.

Bemærk Clever Key er udelukkende til virksomhedens egne biler – ikke til brug af firmabiler og medarbejderes biler.

Aktuelle priser for Clever Key

Normal- og hurtigopladning (op til 99 kW)
1,51kr./kWh ekskl. moms
Lynopladning (100+ kW)
2,39kr./kWh ekskl. moms
Vent venligst...

Betingelser for brug af Clever Key

  • Clever key giver ikke adgang til opladning på andre netværk end Clevers eget offentlige net (dvs. ikke adgang til roaming).
  • Vær opmærksom på, at Clever Key ikke må benyttes til erhvervsmæssig varetransport, erhvervsmæssig persontransport (herunder taxa, limousine, sygetransport mv.) eller erhvervsmæssig kørsel, hvor kørslen er en primær del af virksomhedens primære formål (fx køreskole, biludlejning og udbringning af mad og varer).
  • Clever Key giver ikke adgang til opladning på Clever-ladebokse uden scanningsikon (RFID-kortlæser).
  • Clever Key er udelukkende til biler, hvor virksomheden vil betale for forbruget. Fx virksomhedens egne biler eller gæster. Medarbejdere (herunder firmabiler) kan i stedet bestille en Clever Link ladebrik.