En Clever hverdag med elbil

Let opladning til din elbil

Clever er fremtidens mobilitet i dag. En enkel og fleksibel løsning til en hverdag på farten, hvor strømmen til din elbil altid er lige ved hånden.

Med Clever er det aldrig et spørgsmål, om batteriet er halvt tomt eller halvt fyldt. For med en intelligent ladeboks hjemme, kører du hver dag i møde med fornyet energi. Og med fri adgang til Danmarks stærkeste netværk af ladepunkter, er du fri til at køre og lade som du vil.

Få strømmen til opladningen af din elbil endnu tættere på din hverdag med en intelligent ladeboks på din privatadresse. Har du abonnement, betaler vi naturligvis dit elforbrug. Det sker med en automatisk tilbagebetaling fire gange om året.

I Danmark giver vi dig adgang til hele vores netværk af offentlige ladepunkter, og du finder dem let med din Clever app. De hurtige ladepunkter passer til alle elbiler, så du kommer videre i en fart.

Du bestemmer selv, hvordan du vil bruge Clever. De fleste vælger et abonnement med ubegrænset strøm til en fast, månedlig pris. Du kan også vælge at betale hver gang, du lader.

En ny hverdag

Kom godt i gang med hverdagen med din nye bil

Hvorfor er det en god ide at lade min bil om natten? Og hvad skal jeg huske, når jeg lader ude? Vi har samlet vores bedste tips, tricks og inspiration til opladning for at give dig en god start på hverdagen med din nye bil.

Sådan får du en ladeboks hjemme

Installation af ladeboks

Kort tid efter du har bestilt din nye bil, kontakter vi dig og aftaler nærmere om installationen af en intelligent ladeboks på din privatadresse. Resten klarer vores erfarne elektrikere.

Oplev Clevers ladenetværk

Velkommen i Danmarks stærkeste netværk

Som kunde hos Clever er du aldrig langt fra et ladepunkt, der bringer dit batteri tilbage på 100%.

Vores tætte ladenetværk dækker hele Danmark, og der kommer hele tiden flere ladepunkter til.

Spørgsmål og svar om elbiler og opladning

Find svar på dine spørgsmål

Hvor langt kan jeg køre på en enkelt opladning? Må jeg parkere ved en offentlig ladestander? Hvad er forskellen på opladning med en stikkontakt og en ladeboks?

Vi har samlet de hyppigst stillede spørgsmål og svar om elbilskørsel i denne lille guide.

Tilbagebetaling af strømforbruget

Hvordan fungerer strømafregningen med Clever?

Clever tilbagebetaler dit strømforbrug på ladeboksen en gang i kvartalet. Læs her hvordan det foregår.