Opladning hjemme og på farten

Start dagen fuldt opladt

Langt de fleste elbiler og plug-in hybridbiler oplades primært derhjemme på en ladeboks. Og med en ladeboks får du, populært sagt, din egen ”tankstation”. Det gør det let for dig altid at komme hjemmefra med et fuldt opladt batteri – uden at bruge unødig tid på at tanke op.

Opladning på farten

Det er ikke kun derhjemme, CLEVER gør det let at lade din elbil op. Vi har samtidig etableret Nordens største og hurtigste ladenetværk med mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Nordtyskland. CLEVERs ladenetværk er det hurtigste, fordi vi har mere end 170 af de hurtigste ladestandere med 50 kW, der lader elbilen op på cirka en halv time. Det betyder, at du som kunde hos CLEVER får nem adgang til hurtig opladning på farten, og kan benytte ladenetværket som fast opladning, hvis du ikke har mulighed for at få en ladeboks derhjemme.

Alle elbiler uanset mærke eller stiktype kan lade på vores ladestandere, og vores app hjælper dig med hurtigt og nemt at finde ledige ladepunkter i nærheden af dig, når du har brug for det. Vil du se, hvor let det er at lade på farten? Download en guide til, hvordan du lader på CLEVERs ladestandere.

En løsning til dig

Med CLEVER kan du få den løsning, der passer til dig – uanset om du vil lade din bil op via hjemmeladeboks og/eller på ladenetværket. Læs mere om vores produkter og hvilke muligheder du har for at få opladning fra CLEVER nedenfor.

Med CLEVER All-in-One får du alt-i-én løsning

CLEVER All-in-One er til dig, der allerede har en elbil eller plug-in hybridbil, som du har brug for opladning til. Med CLEVER All-in-One får du ubegrænset opladning på ladenetværket – og på ladeboksen derhjemme – til én fast pris om måneden. Du får fuld frihed, overblik over dine transportudgifter og ingen forpligtelser. CLEVER All-in-One er nemlig helt uden binding og fås med og uden ladeboks til hjemmet.

CLEVER_ikon_all-in-one

CLEVER Unlimited giver dig ubegrænset opladning fra starten

Skal du købe ny elbil eller plug-in hybridbil kan du få CLEVER Unlimited med i bilen, når du køber den hos forhandleren. Med CLEVER Unlimited får du blandt andet ubegrænset opladning af din elbil eller plug-in hybridbil på CLEVERs ladenetværk og derhjemme på den ladeboks, vi installerer til dig. Det betyder, at du for et fast beløb hver måned kan lade lige så meget, du har lyst til. Har du ikke mulighed for at få opsat en ladeboks derhjemme, kan du få CLEVER Unlimited Network.

CLEVER_ikon_unlimited

Et GO ladekort giver dig adgang til ladenetværket

Ønsker du ikke at få ubegrænset opladning til en fast pris om måneden, kan du med et GO ladekort få opladning på CLEVERs ladenetværk, når du er på farten. Et GO ladekort koster 350,- kr. i oprettelse, og herefter betaler du kun for dit forbrug på ladestandere. Prisen pr. kWh, du lader, er 5,50 kr.

gocard

Sikker opladning i hjemmet

Er du i tvivl om du skal have en ladeboks derhjemme? Opladning via ladeboks er den sikreste og hurtigste opladningsform i hjemmet. Læs mere om, hvorfor den almindelige stikkontakt kun skal bruges til nøds.

Hjemmeladeboks vs stikkontakt

Se hvordan vi gør det let for dig

Læs mere...