Ledige stillinger

Bliv en del af Clever

Sammenhængskraft er grundstoffet og livsnerven i Clever. Sammenhængskraft mellem kolleger, strategi og kultur. Mellem vores kunder, partnere, produkter, teknologier, systemer, og ikke mindst mellem vores medarbejdere og teams.

Vil du være en del af vores sammenhængskraft?
Se vores ledige stillinger, og bliv en del af en virksomhed, der arbejder for en lysere fremtid.

 

Ledige stillinger

Vendor Development Lead

Som Vendor Development Lead i Clever er du ansvarlig for at koordinere og drive samarbejdet med udvalgte nøgleleverandører og samarbejdspartnere, som du opbygger en stærk relation til.

Læs mere og ansøg her

Category Lead

Som Category Lead har du det kommercielle ansvar for at sikre hurtig og effektiv opsætning af ladeløsninger til vores private kunder – gennem samarbejdet med vores installationspartner.

Læs mere og ansøg her

Driftssupporter med el-teknisk baggrund

­­­Som driftssupporter bliver du del af vores drifts- og leverandørteam og får en vigtig rolle i at sikre, at Clever til stadighed har Danmarks største og bedste ladenetværk.

Læs mere og ansøg her

Sustainability Manager

Du vil træde ind i den vigtige og centrale rolle, der skal skabe, etablere og løbende implementere bæredygtighed som en strategisk udviklende og understøttende del af forretningen.  

Læs mere og ansøg her

Partner Supporter

Stillingen består af en stor del telefonisk kontakt til primært bilforhandlere og leasingselskaber, suppleret af administrativt arbejde i form af registrering af henvendelser samt ordrebehandling.

Læs mere og ansøg her

Erhvervssupporter

Når nye erhvervskunder ringer ind, assisterer du i forbindelse med alle typer af henvendelser. Henvendelserne kan være erhvervskunder med spørgsmål til deres aftale eller behov for lettere teknisk support. 

Læs mere og ansøg her

CRM Content Manager

Du bliver et vigtigt medlem af vores Customer Engagement-team, hvis udgangspunkt er at skabe engagerende content og kundeengagement i Clevers kanaler og touchpoints – men altid i kontekst af hele kundeoplevelsen.

Læs mere og ansøg her

Partner Marketing Manager

Som Partner Marketing Manager i Clever, vil din primære rolle bestå i at udvikle og eksekvere på de integrerede marketingaktiviteter, som vi udvikler med de af vores samarbejdspartnere, som du varetager.

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Hos Clever er vi altid på udkig efter gode og engagerede holdspillere, som vil arbejde for at sætte fart på e-mobiliteten. Send uopfordret ansøgning og CV via nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Jobagent

Når du tilmelder dig vores jobagent, giver vi besked, så snart der er en ledig stilling inden for dine valg.

Tilmeld jobagent her

 

Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi

Det er svært at forklare, hvordan det er at arbejde i Clever. Men vi har gjort et forsøg. 

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

Hvad er Clever?

Bliv klogere på Clever

Clever har siden 2009 arbejdet for en grønnere, lysere fremtid. Vi håber, du vil med på rejsen.

Klik på linket for at læse mere om vores mål, møde vores kunder og lære om vores ejere.