Ledige stillinger

Bliv en del af Clever

Sammenhængskraft er grundstoffet og livsnerven i Clever. Sammenhængskraft mellem kolleger, strategi og kultur. Mellem vores kunder, partnere, produkter, teknologier, systemer, og ikke mindst mellem vores medarbejdere og teams.

Vil du være en del af vores sammenhængskraft?
Se vores ledige stillinger, og bliv en del af en virksomhed, der arbejder for en lysere fremtid.

 

Ledige stillinger

.NET udvikler i IT

Med en unik markedsposition på det danske marked for opladning af elbiler oplever vi i Clever en kraftig kundetilgang, og det stiller store krav til vores udviklingsteams og -platform. Din hovedopgave bliver at hjælpe med udviklingen af de systemer, som står for opladningen af elbiler.

I Clever har vi friheden og mandatet til at bygge den nødvendige kvalitet ind i produkterne, det er dig sammen med teamet, der sætter grænsen for kvaliteten og ikke andre. Vi søger i øjeblikket udviklere til vores forskellige teams blandt andet App, Intelligent opladning og Clever.dk.

Læs mere og ansøg her

.NET udvikler i Incubate

I rollen som udvikler i Incubate vil du blive en del af det team der er ved at udvikle fremtidens produkter i Clever. I Clever bygger vi selv de fleste af vores applikationer, især de applikationer der har med kommunikationen til vores ladenetværk at gøre. 

Vi søger en .NET udvikler med 2-3 års erfaring. Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet med Azure, da alle vores applikationer er hostet i Azure. Vi arbejder efter SCRUM modellen, det gør ikke noget hvis du ikke har erfaring med dette.

Læs mere og ansøg her

Talent Attraction Specialist

Vi ansætter hele mennesker i Clever. Vores fokus på vores værdier er båret af et empatisk menneskesyn, og et ønske om at lykkes med en medledende kultur.

Derudover skal dine faglige kvalifikationer naturligvis være på plads, og vi ønsker os en kollega, der har allerede har lidt erfaring med selection og sourcing af kandidater. Måske har du et stort ønske om at komme tættere på processen, blive stærkere til screening, searching eller deltage i interviews. Det er alt sammen noget, vi sammen kan finde ud af.

Læs mere og ansøg her

Clevers Produktteam søger to Product Managers

Du vil eje og udvikle Clevers produktportefølje til dit respektive segment: enten privat- eller erhvervskunder. Derved vil du også naturligt sikre, at vores produkter matcher vores kunders behov, er tilpasset markedet og danner fundament for Clevers formål, både kommercielt og med fokus på, at kundeoplevelsen er i højsædet. Du vil i rollen have stor frihed til at forme vores fælles fremtid.

Læs mere og ansøg her

Partner Supporter til vores Partner Development team

Partner Development er ét af Clevers kommercielle teams, der tager sig af dialogen rettet mod Clevers partnere herunder bilimportører, leasingselskaber og bilforhandlere. Som Partner Supporter er du med til at sikre, at partnerne får svar på deres spørgsmål i hverdagen, når de har brug for det.

Stillingen består af en stor del af telefonisk kontakt til primært bilforhandlere og leasingselskaber, suppleret af administrativt arbejde i form af registrering af henvendelser samt ordrebehandling.

Læs mere og ansøg her

Projektleder, Århus

Du vil få din daglige gang på Clevers nystartede kontor i Aarhus, hvor du bliver del af det medledende Clever Public Partnerships team. Hovedopgaven består i at sikre et godt byggeprojekt, lige fra dine kollegaer har opnået en underskrevet kontrakt, til ladestandere er i drift.
Dette sker i tæt kontakt med især entreprenører, men også private virksomheder og samarbejdspartnere. For at opnå succes i rollen er det vigtigt, at du etablerer et tæt og bæredygtigt samarbejde med den primære entreprenør, og at du træffer de nødvendige beslutninger på et oplyst og velfunderet grundlag.

Læs mere og ansøg her

Financial Controller

Du har en relevant faglig baggrund inden for bogholderi og regnskab sammen med erfaring fra en lignende stilling eller måske nogle års erfaring inden for revision. Du er vant til at begå dig i ERP-systemer og Microsoft Office-pakken.

Læs mere og ansøg her

Projektleder, København

Det ses gerne, at du kommer med en håndværksmæssig baggrund samt projektledelseserfaring. Du skal vide, hvordan processen for udførelsen af et byggeprojekt fungerer, og have en vis erfaring med den administrative del. Derudover er det vigtigt, at du brænder for den grønne omstilling og har et højt energiniveau og et positivt livssyn. Du skal være en teamplayer, som forstår værdien af samarbejde og vil være en del af et medledende team, hvor der løftes i flok. Du skal gå konstruktivt og løsningsorienteret til de udfordringer, du møder, og tage ejerskab over dine opgaver.

Læs mere og ansøg her

Kundesupporter til Økonomi

I din rolle som kundesupporter i vores økonomi-team er du naturligt udadvendt, og forstår at yde suveræn kundeservice – også i travle perioder. Du er desuden god til at forstå kundens behov og finde de rigtige løsninger.

Der er mange opgaver at holde styr på, så du arbejder struktureret, selvstændigt, løsningsorienteret og er dygtig til at tilegne og formidle tal og faktureringsdetaljer i øjenhøjde for kunderne. Og du hjælper altid en kollega, når der er behov for det.

Læs mere og ansøg her

Kundesupporter i Clever Power

Som kundesupporter er dit primære ansvar at hjælpe og rådgive Clever Powers kunder, når de har spørgsmål til f.eks. deres produkter eller elregninger. Du er Clever Powers ansigt udadtil, og din vigtigste opgave er derfor at bidrage til, at Clever leverer en værdifuld kundeoplevelse hver gang. Du bliver lært grundigt op i alle procedurerne, så det vigtigste er, at du er spændt på at indgå i disse processer og ikke mindst spændt på at repræsentere Clever og deres produkter.

Læs mere og ansøg her

 

Studentermedhjælper

Kan du se dig selv sætte strøm til karrieren i en grøn virksomhed med el i blodet, og ønsker du at udvikle dig fagligt såvel som personligt i en markedsledende green tech-virksomhed i vækst? Og kan du se dig selv blandt passionerede og ansvarsfulde medarbejdere i et moderne miljø, hvor vi arbejder med-ledende og således uden ledelse i traditionel forstand? Så tøv ikke med at søge job som studentermedhjælper i Clever!

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Hos Clever er vi altid på udkig efter gode og engagerede holdspillere, som vil arbejde for at sætte fart på e-mobiliteten. Send uopfordret ansøgning og CV via nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Jobagent

Når du tilmelder dig vores jobagent, giver vi besked, så snart der er en ledig stilling inden for dine valg.

Tilmeld jobagent her

 

Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi

Det er svært at forklare, hvordan det er at arbejde i Clever. Men vi har gjort et forsøg. 

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

Clever Students

Samarbejde med studerende

I Clever har du som studerende rig mulighed for at få testet teser og teori af i en virksomhed som ingen andre. 

Vi samarbejder ofte med studerende omkring store og små projekter. Hvor involverede vi bliver med hinanden afhænger af projektets størrelse.

Hvad er Clever?

Bliv klogere på Clever

Clever har siden 2009 arbejdet for en grønnere, lysere fremtid. Vi håber, du vil med på rejsen.

Klik på linket for at læse mere om vores mål, møde vores kunder og lære om vores ejere.