Ledige stillinger

Bliv en del af Clever

Sammenhængskraft er grundstoffet og livsnerven i Clever. Sammenhængskraft mellem kolleger, strategi og kultur. Mellem vores kunder, partnere, produkter, teknologier, systemer, og ikke mindst mellem vores medarbejdere og teams.

Vil du være en del af vores sammenhængskraft?
Se vores ledige stillinger, og bliv en del af en virksomhed, der arbejder for en lysere fremtid.

 

Ledige stillinger

Projektleder

Som projektleder vil du vil i tæt samarbejde med resten af Clevers projektteam få ansvaret for at Clevers netværk vokser i takt med det stigende behov for elbiler.

Læs mere og ansøg her

Relationship/account manager

Du er lige dele account manager, projektleder og koordinator. Du står i spidsen for projekter/processer i den fysiske verden med et stort fokus på relationer. 

Læs mere og ansøg her

Kunderådgiver

I rollen vil du først og fremmest hjælpe vores kunder – nuværende og kommende – over telefonen. Nogle overvejer elbilen og vil høre mere om opladning. Andre står ved en ladestander og har brug for teknisk hjælp, og en del har spørgsmål til deres engagement hos os.

Læs mere og ansøg her

Digital Product Owner 

Dit ansvar som Digital Product Owner bliver i samarbejde med resten af det digitale team at skabe et helt nyt koncept, der har potentiale til at ændre den måde, vi tænker strøm på, og den måde strøm er en del af vores hverdag. 

Læs mere og ansøg her

Digital Marketing Assistant (studentermedhjælper)

Arbejdsopgaverne spænder bredt, og du vil i høj grad have mulighed for at tage ejerskab, ansvar og prøve kræfter med digital marketingprojektledelse.

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Hos Clever er vi altid på udkig efter gode og engagerede holdspillere, som vil arbejde for at sætte fart på e-mobiliteten. Send uopfordret ansøgning og CV via nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Jobagent

Når du tilmelder dig vores jobagent, giver vi besked, så snart der er en ledig stilling inden for dine valg.

Tilmeld jobagent her

 

Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi

Det er svært at forklare, hvordan det er at arbejde i Clever. Men vi har gjort et forsøg. 

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

Hvad er Clever?

Bliv klogere på Clever

Clever har siden 2009 arbejdet for en grønnere, lysere fremtid. Vi håber, du vil med på rejsen.

Klik på linket for at læse mere om vores mål, møde vores kunder og lære om vores ejere.