Ledige stillinger

Bliv en del af Clever

Sammenhængskraft er grundstoffet og livsnerven i Clever. Sammenhængskraft mellem kolleger, strategi og kultur. Mellem vores kunder, partnere, produkter, teknologier, systemer, og ikke mindst mellem vores medarbejdere og teams.

Vil du være en del af vores sammenhængskraft?
Se vores ledige stillinger, og bliv en del af en virksomhed, der arbejder for en lysere fremtid.

 

Ledige stillinger

IT Recruiter

I rollen som IT Recruiter får du rig mulighed for at bringe dit store netværk og din erfaring med rekruttering af IT-kandidater i spil. Det falder dig naturligt kontinuerligt at tænke i kreative idéer og løsninger til, hvordan målgruppen tiltrækkes, og hvordan målgruppen og dit netværk udvides, plejes og vedligeholdes.

Læs mere og ansøg her

Partner Supporter

Partner Development er ét af Clevers kommercielle teams, der tager sig af dialogen rettet mod Clevers partnere herunder bilimportører, leasingselskaber og bilforhandlere. Sammen med teamet har du ansvaret for at sikre, at Clevers partnere har den bedste oplevelse med Clever. Som Partner Supporter er du med til at sikre, at partnerne får svar på deres spørgsmål i hverdagen, når de har brug for det.

Læs mere og ansøg her

Customer Care Supporter

I din rolle som customer supporter er du naturligt udadvendt, og forstår at yde suveræn kundeservice – også i travle perioder. Du er desuden god til at forstå kundens behov og finde de rigtige løsninger. 

Der er mange opgaver at holde styr på, så du arbejder struktureret, selvstændigt, løsningsorienteret og er dygtig til at tilegne og formidle teknisk stof i øjenhøjde for kunderne. Har du erfaring fra bil- eller opladningsbranchen er det en naturlig fordel.

Læs mere og ansøg her

Product Marketing Lead

Vores nye Product Marketing Lead vil få til opgave at sikre, at fortællingen om vores produkter og USP’er bliver udviklet og udfoldet, så Clever står knivskarpt på tværs af platforme og kanaler. Det vil også blive din opgave at sikre, at Clevers produktmarkedsføring differentierer os i markedet, så vores kunder og målgrupper forstår indholdet af produkternes samlede værditilbud, og ligeledes hvordan vi adskiller os fra andre alternativer i markedet.

Læs mere og ansøg her

Account Manager

Som virksomhedens nye Account Manager skal du sikre, at flest mulige private ejendoms-udviklere, ejendomsadministratorer og facility-selskaber vælger at indgå aftale med Clever om opstilling og drift af ladestandere i forbindelse med både erhvervsejensomme og boliger. 

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Hos Clever er vi altid på udkig efter gode og engagerede holdspillere, som vil arbejde for at sætte fart på e-mobiliteten. Send uopfordret ansøgning og CV via nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Jobagent

Når du tilmelder dig vores jobagent, giver vi besked, så snart der er en ledig stilling inden for dine valg.

Tilmeld jobagent her

 

Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi

Det er svært at forklare, hvordan det er at arbejde i Clever. Men vi har gjort et forsøg. 

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

Clever Students

Samarbejde med studerende

I Clever har du som studerende rig mulighed for at få testet teser og teori af i en virksomhed som ingen andre. 

Vi samarbejder ofte med studerende omkring store og små projekter. Hvor involverede vi bliver med hinanden afhænger af projektets størrelse.

Hvad er Clever?

Bliv klogere på Clever

Clever har siden 2009 arbejdet for en grønnere, lysere fremtid. Vi håber, du vil med på rejsen.

Klik på linket for at læse mere om vores mål, møde vores kunder og lære om vores ejere.