Ledige stillinger

Bliv en del af Clever

Sammenhængskraft er grundstoffet og livsnerven i Clever. Sammenhængskraft mellem kolleger, strategi og kultur. Mellem vores kunder, partnere, produkter, teknologier, systemer, og ikke mindst mellem vores medarbejdere og teams.

Vil du være en del af vores sammenhængskraft?
Se vores ledige stillinger, og bliv en del af en virksomhed, der arbejder for en lysere fremtid.

 

Ledige stillinger

Clever Power kundesupporter

Som kundesupporter i Clever Power er dit primære ansvar vores kunder – det vil blandt andet sige, at du er ansigtet udadtil, og den vigtigste opgave er at bidrage til at levere en værdifuld kundeoplevelse.

Læs mere og ansøg her

Projektleder

Som projektleder vil du arbejde med at sætte offentlig ladeinfrastruktur op. Du vil i din rolle arbejde tæt sammen med kollegaer, der har ansvar for at finde nye grunde til vores prisvindende lynladestationer. 

Læs mere og ansøg her

Senior Operations Expert

Din rolle er at være den tekniske ekspert, der med viden, overblik, ro, og i samarbejde med dine kollegaer, skaber en drift i absolut verdensklasse.

Læs mere og ansøg her

Operations Support

Som Operations Support i Clever bliver du del af vores drift- og leverandørteam. Du får en vigtig rolle i sikre, at Clever til stadighed har Danmarks største og bedste ladenetværk.

Læs mere og ansøg her

Installation Partner Manager

Som Installation Partner Manager i Clever er du ansvarlig for at koordinere og drive samarbejdet med vores installationspartnere, som du opbygger en stærk relation til.

Læs mere og ansøg her

Kunderådgiver

Du bruger det meste af dagen på telefonen. Her hjælper du både erfarne og nyudklækkede elbilister godt videre: Nogle overvejer elbilen og vil høre mere om opladning. Andre står ved en ladestander og har brug for teknisk hjælp. Og en del har spørgsmål til deres engagement hos os, som du hjælper samtidig med, at du opdaterer deres sag i vores IT-systemer.

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Hos Clever er vi altid på udkig efter gode og engagerede holdspillere, som vil arbejde for at sætte fart på e-mobiliteten. Send uopfordret ansøgning og CV via nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Jobagent

Når du tilmelder dig vores jobagent, giver vi besked, så snart der er en ledig stilling inden for dine valg.

Tilmeld jobagent her

 

Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi

Det er svært at forklare, hvordan det er at arbejde i Clever. Men vi har gjort et forsøg. 

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

Hvad er Clever?

Bliv klogere på Clever

Clever har siden 2009 arbejdet for en grønnere, lysere fremtid. Vi håber, du vil med på rejsen.

Klik på linket for at læse mere om vores mål, møde vores kunder og lære om vores ejere.