Ledige stillinger

Bliv en del af Clever

Sammenhængskraft er grundstoffet og livsnerven i Clever. Sammenhængskraft mellem kolleger, strategi og kultur. Mellem vores kunder, partnere, produkter, teknologier, systemer, og ikke mindst mellem vores medarbejdere og teams.

Vil du være en del af vores sammenhængskraft?
Se vores ledige stillinger, og bliv en del af en virksomhed, der arbejder for en lysere fremtid.

 

Ledige stillinger

People Development Specialist

I Clever har vi gjort noget vildt. På halvandet år er vi gået fra at være en klassisk hierarkisk organisation til i dag at være en organisation helt uden chefer. Vi kalder det medledelse. I People teamet har vi ansvaret for at drive, udvikle og implementere den medledende rejse, herunder at designe de processer og værktøjer, som teamsne i Clever har brug for, for succesfuldt at kunne lede sammen. Vi vokser hastigt, og det skaber nye udfordringer og behov for kræfter i People teamet, som kan understøtte vores kolleger og hjælpe med at udvikle de nødvendige (medledende) people processer. 

Læs mere og ansøg her

Studentermedhjælper

Kan du se dig selv sætte strøm til karrieren i en grøn virksomhed med el i blodet, og ønsker du at udvikle dig fagligt såvel som personligt i en markedsledende green tech-virksomhed i vækst? Og kan du se dig selv blandt passionerede og ansvarsfulde medarbejdere i et moderne miljø, hvor vi arbejder med-ledende og således uden ledelse i traditionel forstand? Så tøv ikke med at søge job som studentermedhjælper i Clever!

Ansøg her

ESG Analyst

I rollen får du mulighed for at bidrage ved at jonglere med data, lave knivskarp rapportering og sørge for, at vi lever op til gældende rapporteringsstandarder. I Clever er vi drevet af et stort fokus på bæredygtighed, og som ESG data and Reporting Manager bidrager du til, at vi holder dette fokus ved at sikre, at vi lever op til og møder de regelsæt og regulativer, der definerer området.

Læs mere og ansøg her

Projektleder

Som vores nye Projektleder i Customer Experience-teamet, er du med til at udvikle og implementere løsninger, ud mod vores kunder. I Customer Experience teamet har vi ansvaret for at designe og udvikle løsninger, der er værdiskabende, sammenhængende og skaber best-in-class kundeoplevelser. Vi har derfor brug for en skarp projektleder, der er vant til at arbejde i et højt tempo, der har en can-do-attitude, og tør at se verdenen fra nye og anderledes vinkler. Du lykkes i jobbet, fordi du er struktureret, målrettet, og har en engagerende personlighed.

Læs mere og ansøg her

Teknisk Produktejer

Du kommer med en teknisk/IT-baggrund og har tidligere siddet med teknisk produktansvar, hvor idriftsættelse af udviklingsinitiativer har været i fokus. Du kommer måske fra en rolle, hvor du har haft system- og driftsansvar, og har drevet initiativer og projekter med strategiske partnere og leverandører. Du kan have en baggrund som projektleder, it-udvikler eller kommer med en anden relevant IT-erfaring. Det er vores højeste ønske, at du har en dyb teknisk forståelse og interesse.

Læs mere og ansøg her

Partner Account Manager

Vores ladeløsninger sælges igennem vores partnere, og dit hovedfokus vil være at klæde dem godt på til opgaven. Du vil i tæt samarbejde med Clevers Partnerteam få ansvaret for at sikre, at vores partnere får en i særklasse god oplevelse og ladeløsning i verdensklasse. 

Der er meget, der skal koordineres, afklares og oprettes i forskellige systemer, og du vil få en bred kontaktflade med kollegaer, eksterne samarbejdspartnere og kunder. 

Læs mere og ansøg her

Strategisk Indkøber

I rollen som Strategisk Indkøber får du mulighed for at bruge din kommercielle tilgang og din erfaring, når du bidrager til at sikre hurtig og effektiv opsætning af ladeløsninger til vores private kunder. Du bringer dine samarbejdsevner i spil, når du samarbejder med kolleger, og når du kontinuerligt skaber og vedligeholder de gode partnerskaber med Clevers installationspartnere.

Læs mere og ansøg her

Teknisk Projektleder

Du vil sammen med Clevers salgsteam få ansvaret for, at kunden får en god oplevelse og en god forståelse for Clevers produkter og løsninger.

Der er meget, der skal koordineres, afklares og oprettes i Clevers systemer, og du vil blandt andet derfor få en bred kontaktflade med kollegaer, eksterne samarbejdspartnere og kunder.

Læs mere og ansøg her

Partner Development Manager

Din hovedopgave består i at opbygge en tæt relation og løbende forstærke og udvikle til vores partnere, som er Clevers største og vigtigste salgskanaler. Du skaber værdi igennem synlighed og en tæt dialog med partnerne; bilimportører, forhandlerkæder og brancheforeninger.

Læs mere og ansøg her

IT Sourcer

I rollen som IT Sourcer får du rig mulighed for at bringe dit store netværk og din erfaring med sourcing af IT-kandidater i spil. Du får endvidere mulighed for at trække på din erfaring med kontinuerligt at tænke i kreative idéer og løsninger til, hvordan målgruppen tiltrækkes, og hvordan målgruppen og dit netværk udvides, plejes og vedligeholdes.

Læs mere og ansøg her

Partner Supporter

Partner Development er ét af Clevers kommercielle teams, der tager sig af dialogen rettet mod Clevers partnere herunder bilimportører, leasingselskaber og bilforhandlere. Sammen med teamet har du ansvaret for at sikre, at Clevers partnere har den bedste oplevelse med Clever. Som Partner Supporter er du med til at sikre, at partnerne får svar på deres spørgsmål i hverdagen, når de har brug for det.

Læs mere og ansøg her

Product Marketing Lead

Vores nye Product Marketing Lead vil få til opgave at sikre, at fortællingen om vores produkter og USP’er bliver udviklet og udfoldet, så Clever står knivskarpt på tværs af platforme og kanaler. Det vil også blive din opgave at sikre, at Clevers produktmarkedsføring differentierer os i markedet, så vores kunder og målgrupper forstår indholdet af produkternes samlede værditilbud, og ligeledes hvordan vi adskiller os fra andre alternativer i markedet.

Læs mere og ansøg her

Uopfordret ansøgning

Hos Clever er vi altid på udkig efter gode og engagerede holdspillere, som vil arbejde for at sætte fart på e-mobiliteten. Send uopfordret ansøgning og CV via nedenstående link. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Jobagent

Når du tilmelder dig vores jobagent, giver vi besked, så snart der er en ledig stilling inden for dine valg.

Tilmeld jobagent her

 

Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi

Det er svært at forklare, hvordan det er at arbejde i Clever. Men vi har gjort et forsøg. 

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

Clever Students

Samarbejde med studerende

I Clever har du som studerende rig mulighed for at få testet teser og teori af i en virksomhed som ingen andre. 

Vi samarbejder ofte med studerende omkring store og små projekter. Hvor involverede vi bliver med hinanden afhænger af projektets størrelse.

Hvad er Clever?

Bliv klogere på Clever

Clever har siden 2009 arbejdet for en grønnere, lysere fremtid. Vi håber, du vil med på rejsen.

Klik på linket for at læse mere om vores mål, møde vores kunder og lære om vores ejere.