Kom med!

Karriere i Clever

Sammenhængskraft er grundstoffet og livsnerven i Clever. Sammenhængskraft mellem kolleger, strategi og kultur. Mellem vores kunder, partnere, produkter, teknologier, systemer, og ikke mindst mellem vores medarbejdere og teams.

Vil du være en del af vores sammenhængskraft?
Se vores ledige stillinger og gør karriere i en virksomhed, der arbejder for en lysere fremtid.

 

Ledige stillinger

Dynamics 365 Arkitekt

Arkitektens opgave er at sørge for, platformen kan følge med den positive udvikling. I tæt samarbejde med eksterne IT-leverandører, udviklingsafdelingen og andre stakeholders i forretningen, samler du trådene og har overblikket.

Læs mere og ansøg her

Dynamics 365 Business Specialist

Som Dynamics 365 Business Specialist er det din opgave at konfigurere og designe løsningen. Dette gør du i samarbejde med den tekniske ejer og efter input fra både eksterne IT-leverandører og relevante interessenter i Clever.

Læs mere og ansøg her

Content Manager

Som Content Manager er du med til at forme det indhold, der bringer vores vision, produkter og kundeoplevelser sammen i ærlige, værdibringende og engagerende fortællinger.

Læs mere og ansøg her

Business Controller

Som Business Controller vil du blandt andet få ansvaret for at kontrollere sammenhængen mellem indtægter og omkostninger samt have fokus på indtjeningen.

Læs mere og ansøg her

Financial Controller

Vi har mange transaktioner i Clever og som Financial Controller vil du få mulighed for at påvirke vores fremtidige processer på baggrund af den viden, som du opnår i hverdagen.

Læs mere og ansøg her

Regnskabsassistent

Som regnskabsassistent i Clever vil du have en vigtig rolle i at sørge for at fakturere og servicere vores kunder.

Læs mere og ansøg her

Projektleder

Som projektleder vil du i tæt samarbejde med resten af Clevers projektteam få ansvaret for at Clevers netværk vokser i takt med det stigende behov for elbiler.

Læs mere og ansøg

Service Designer

Du fungerer godt i en hverdag, hvor du veksler mellem at fokusere på optimering af de små detaljer i kundeoplevelsen samt tænker de store tanker om morgendagens løsninger.

Læs mere og ansøg her

Digital Product Owner 

Dit ansvar som Digital Product Owner bliver i samarbejde med resten af det digitale team at skabe et helt nyt koncept, der har potentiale til at ændre den måde, vi tænker strøm på, og den måde strøm er en del af vores hverdag. 

Læs mere og ansøg

Erhvervssupporter

Først og fremmest hjælper du vores erhvervskunder – nuværende og kommende. Du besvarer henvendelserne via telefon og e-mail, så du skal kunne smile både i stemmen og på skrift.

Læs mere og ansøg

Uopfordret ansøgning

Hos Clever er vi altid på udkig efter gode og engagerede holdspillere, som vil arbejde for at sætte fart på e-mobiliteten. Send os dit CV og fortæl os, hvorfor vi vil være et godt match. Vi glæder os til at høre fra dig!

Send os en e-mail

 

Lær Clever at kende

Sådan arbejder vi

Det er svært at forklare, hvordan det er at arbejde i Clever. Men vi har gjort et forsøg. 

I vores medarbejderguide kan du læse lidt mere om, hvordan vi tænker og arbejder. Så kan du forhåbentlig mærke, om vi er den rette arbejdsplads for dig.

Hvad er Clever?

Bliv klogere på Clever

Clever har siden 2009 arbejdet for en grønnere, lysere fremtid. Vi håber, du vil med på rejsen.

Klik på linket for at læse mere om vores mål, møde vores kunder og lære om vores ejere.