Som kunde i Clever er du altid godt på vej i din elbil. Og når du har brug for at lade, er du aldrig langt fra et ladepunkt, der hurtigt bringer dig tilbage på vejen.

Clevers ladenetværk dækker hele Danmark. Og der kommer hele tiden flere ladepunkter til. 

Vi er der hvor du kører

Det skal være let at køre elbil. Derfor er ladepunkterne strategisk placeret dér, hvor du oftest har brug for dem. F.eks. langs motorvejene og trafikale knudepunkter, ved indkøbscentre og hundredvis af p-pladser rundt om i byerne.

Hurtig, hurtigere, lynhurtig

Kom videre i en fart. I byerne og langs motorvejene, hvor du oftest kun parkerer i kortere tid, har du mulighed for hurtigopladning (50+ kW). Ved udvalgte knudepunkter i Danmark, Norge og Sverige finder du de nye lynladestationer (150+ kW), som vi er ved at bygge sammen med partnere.

Ladepunkter nær dig

Ladekort

Du finder Clevers ladepunkter langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, indkøbscentre, parkeringshuse og boligforeninger – og bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer nye til hver dag.

Abonnementer

Skræddersyet til din hverdag

Nem opladning på dine vilkår. Uanset om du har brug for en ladeboks hjemme eller bare vil nyde godt af Danmarks stærkeste netværk, finder du en løsning, der passer lige netop til dig.

Altid lige ved hånden

Med Clevers app på din smartphone, kører du ikke forgæves, når din bil skal lade.

Find den hurtigste rute til den nærmeste lader. Du kan også tjekke, om den er ledigt og klar til dig.