Din bestilling hos Clever

Accepter Clevers vilkår & betingelser

Tusind tak, fordi du har bestilt Clever One.

Clever One kort fortalt

  • Adgang til Danmarks største ladenetværk
  • Opladning når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme med Clevers intelligente ladeboks. 
  • Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
  • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger som du betaler til din el-leverandør. Satsen er beregnet pba. gns. af strømpris i tiden kl. 23-06.
  • 24/7 kundesupport

Tilbagebetaling, når du lader hjemme

Du betaler selv for hele din husstands strømforbrug til din elleverandør inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Hver måned tilbagebetaler Clever så et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen.

Tilbagebetalingen beregnes som:
Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug X gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, tariffer og moms, ekskl. abonnementsudgifter til el- og netselskab.) + evt. elafgift i DK kl. 23-06 den pågældende måned.

Det betyder, at tilbagebetalingen kan afvige fra dine faktiske strømomkostninger til opladning, som afhænger af din elaftale med din elleverandør og tidspunktet, du lader.

Har du elvarme (fx jordvarme, elradiatorer eller varmepumpe ), egenproduktion af strøm (fx solceller eller egen vindmølle) eller begge dele, inkluderer din tilbagebetaling ikke elafgift.

Det er et krav, at du er tilmeldt Betalingsservice, for at vi kan tilbagebetale ladeboksens strømforbrug. Tilmeldingsoplysninger fremgår på din første faktura.

Installation og lån af Clevers ladeboks

  • Ladeboksen udlånes af Clever og installeres på din hjemmeadresse (DK).
  • Ladeboksen må kun installeres, flyttes, ændres og repareres af Clever. 
  • Ved ophør af abonnementet, skal ladeboksen for din regning nedtages af en autoriseret elinstallatør og returneres forsvarligt til Clever. Du kan også lade Clever stå for nedtagning og returnering mod betaling, se prisen i abonnementsvilkår.

Vores installationspartner ringer til dig, og sammen aftaler I et tidspunkt, hvor Clevers installationspartner skal levere og installere ladeudstyret. 

Ekstraomkostninger ved installation

Installationsprisen er vejledende og baseret på, at der ikke er særlige forhold hos dig, som medfører ekstraomkostninger. Hos langt de fleste kunder klarer vi installationen uden ekstraomkostninger. Du kan dog have forhold eller ønsker, som kræver ekstra ydelser, fx nedgravning eller underboring af strømkabel, arbejde over 6 meters højde, skjult kabelføring, transport til ikke-brofaste øer, hvis din bolig ikke har nok ampere til at drive både ladeboks og dine øvrige apparater. 

Hvis der er ekstra ydelser forbundet med din installation, kan den endelige installationspris først beregnes, når Clevers installationspartner har besøgt din adresse for tilbudsgivning. Du får herefter et separat tilbud på installationen.

Aktivering af dit abonnement

Dit Clever-abonnement aktiveres, så snart du bruger det, uanset om det det er på Clevers ladenetværk eller en ladeboks, eller hvis en anden Clever kunde bruger ladeboksen hjemme hos dig.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftaletidspunktet, dvs. fra det tidspunkt, hvor du modtager ordrebekræftelsen.

Opsigelse

Din abonnementsaftale fortsætter automatisk, indtil du opsiger den. Du kan altid opsige aftalen med et varsel på løbende måned plus en måned.

Download vilkår her

Ordreoversigt og abonnementsprisen

 

Clever One abonnement til elbil

Månedlig abonnementspris

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg. Tillægget beregnes som den del af den gennemsnitlige månedlige indkøbspris på el, som overstiger 0,89 kr./kWh, x dit kWh-forbrug.

Grundabonnement til elbil: 799 kr.

Clever One abonnement til plug-in hybridbil

Månedlig abonnementspris

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg. Tillægget beregnes som den del af den gennemsnitlige månedlige indkøbspris på el, som overstiger 0,89 kr./kWh, x dit kWh-forbrug.

Grundabonnement til plug-in hybridbil: 449 kr.

Installation (uden ekstraomkostninger)

7.499 kr.*

Mindstepris i bindingsperioden for el- og plug-in hybridbil (2 mdr.)

Afhænger af aktiveringsdato, se ovenfor. Beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. installation*

 

* Hvis du har aftalt en særlig installationspris med forhandleren, fremgår det af din slutseddel, og det er den pris, som du skal betale.

Du kan læse mere om det variable, forbrugsbaserede energitillæg her.

Bemærk! Der er først indgået en bindende aftale, når vi har bekræftet din bestilling og sendt en ordrebekræftelse.

Du kan læse, hvordan vi behandler oplysninger om dig, i vores persondatapolitik.