Betal løbende for opladning

Bestil Clever Go-ladebrik

Clever Go er til dig, der ikke regelmæssigt lader på offentlige ladestandere men blot vil have mulighed for at benytte Clevers landsdækkende ladenetværk.

Opladning med Clever Go koster 4,75 kr. pr. kWh for normal- og hurtigopladning og 6,50 kr. pr. kWh for lynopladning.*

Du bestiller ved at udfylde formularen herunder og bekræfte, at du har læst vores vilkår og betingelser og persondatapolitik.

 

Når du har trykket på "Send bestilling", sender vi dig en bekræftelse på den e-mailadresse, du har oplyst. Vi sender din ladebrik med posten hurtigst muligt.

OBS! Har du mistet din Clever-ladebrik, eller vil du have en ekstra ladebrik til din Clever Go-konto eller dit Clever-abonnement? Så skal du i  stedet kontakte vores kundeservice

Udfyld dine brugeroplysninger

Du skal have en dansk adresse for at kunne bestille en Clever Go ladebrik. Hvis du ikke har det, kan du i stedet bruge Clevers app. To order a Clever Go key, it’s mandatory to have a permanent address in Denmark. If you don't have that, you can use the Clever app instead.
Søg efter adresse
Bruger af ladebrikken

Lige et par sidste ting

Ved at trykke på "Send bestilling" erklærer du dig enig i vores salgs- og leverancevilkår og vores persondatapolitik

Clever Go koster 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i forsendelse. Der er ingen bindingsperiode, og du betaler kun for dit forbrug. Vær opmærksom på, at vi sender en faktura på dit samlede forbrug en gang om måneden, hvis du har brugt for over 50 kr på opladning i faktureringsperioden. Opladning med Clever Go koster 4,75 kr. pr. kW på normal- og hurtigladere, og 6,50 kr. pr. kWh på lynladere. 

*Clevers definition af ladestandere:

  • Normal- og hurtigladere er ladestandere med en max-effekt op til 99 kW
  • Lynladere er ladestandere med en max-effekt fra 100 kW