Ladestandere i København

På vores ladekort kan du finde alle Clevers offentlige ladestandere i København, og se hvor du snart kan forvente nye. Uanset om du skal lade ved Rådhuspladsen, på Reffen eller en af broerne er der altid en lademulighed tæt på.Find hurtigt og nemt vej til din næste opladning.

Find hurtigt og nemt vej til din næste opladning.

Clevers ladekort i København
Ladestandere i København

Fra Rådhusklokkerne til kanalerne

Om du skal til koncert i Royal Arena, shoppe på Strøget eller bade på bryggen, kan du nemt finde en opladningsmulighed. Brug kortet til at finde nærmeste ladestander i København eller tag en genvej til nogle af de mest populære områder her:

 

Ladestander nær København Zoo

Ladestander nær Royal Arena

Ladestander nær Tivoli

Ladestander nær Strøget

Ladestander nær Islands Brygge

En kvinde står med et ladekabel i hånden ved vejkanten
Lynlader og lynladestationer i København

Tag plads på Hans Knudsens Plads

Skal du hurtigt videre, kan du med fordel benytte dig af Clevers lynladere. I København har vi én stor lynladestation på Hans Knudsens Plads og en række lynladere rundt omkring i byen bl.a.:

Lynlader på Teglholmen

Lynlader ved Lygten

Lynlader Carlsbergbyen

Lynlader Amagerbrogade

Toppen af lynladestationens trækonstruktion

Elbil parkering i København:

Tager du elbilen rundt i København, skal du huske din p-skive. Langt de fleste ladepladser har nemlig fået tidsbegrænset parkering på 3 timer fra 08-19. Når du sætter din bil til at oplade, skal du altså sætte p-skiven og huske at flytte bilen igen efter 3 timer. Normalt er det gratis at holde i tidsbegrænsede zoner, men for en god ordens skyld bør du tjekke parkeringspriserne der, hvor du parkerer.

Parkering af elbil i København ved lynladestationer er dog anderledes. Her holder du kun og aktivt lader omkring 15 minutter, og vi opfordrer dig til at køre videre, så snart din opladning er færdig. Det er god ladestil at sørge for, at andre kan komme til.

Du kan med fordel lade din bil om natten, hvor tidsbegrænsningen ikke gælder og elnettet i øvrigt er mindre belastet.

En mand sætter et ladekabel i sin bil på Frederiksberg lynladestation