Hvordan fungerer ladekortet i Clevers app?

Når du åbner Clevers app, starter du altid med at se ladekortet. Så kan du hurtigt og nemt finde din næste opladning på Clevers ladenetværk.

Herunder får du 5 tips til at få endnu mere ud af ladekortet i Clevers app.

 

1. Søg efter en bestemt lokation

Tryk på det lille forstørrelsesglas for at søge på en bestemt lokation, det kan både være en adresse, en hel by eller et interessepunkt som fx Tivoli.

ladekort-søg-FAQ.png

2. Start opladningen med appen

Når du har trykket på et ladepunkt på ladekortet, kan du trykke på den lille pil i nederste højre hjørne. Her kan du se info om ladepunktet og starte opladningen via appen, når du er tæt nok på.

Læs om opladning med Clevers app

start-opladning-3-FAQ.png

3. Følg et ladepunkt

Bruger du et ladepunkt ofte, kan du følge det, så du nemmere kan finde det næste gang. Find ladepunktet på ladekortet, tryk på den lille pil i nederste højre hjørne, og tryk på ”Følg”. Nu ligger ladepunktet gemt, når du trykker på forstørrelsesglasset.

ladekort-følg-lokation-FAQ.png

4. Tilpas ladekortet

Tryk på det lille øje i øverste højre hjørne. Så kan du tilpasse ladekortet til fremover kun at vise fx lynopladning eller ladepunkter, der er ledige lige nu.

tilpas_ladekort-FAQ.png

5. Naviger nemt til ladepunktet

Når du har fundet et ladepunkt, kan du trykke på den lille farvede knappenål i bunden af skærmen – så åbner du Google eller Apple Maps, som viser dig vejen direkte til ladepunktet. Du kan også trykke på ladepunktets adresse og sende lokationen til fx din bils navigation, hvis den understøtter det.

 

ladekort-naviger-FAQ.png