Kan jeg få strøm til en fast pris pr. kWh?

Nej, hos Clever Power betaler du det, strømmen koster, når du bruger den.

Det er der to gode grunde til:

 

1. Du bliver belønnet for at bruge grøn strøm

Fordi sol og vind er gratis, er strøm, der stammer fra solceller og vindmøller, som udgangspunkt billigere end strøm, der bliver produceret af fx kul eller gas. Derfor bliver du belønnet med billigere strømpriser, når du flytter dit strømforbrug til tidspunkter, hvor strømmen er grønnest. Derfor kan du med fordel flytte dele af dit strømforbrug, fx opvask og tørretumbling, til den tid på døgnet.

Med en fast pris er der derimod intet incitament for at ændre sine vaner. Det er bekvemt, men ikke særlig klimabevidst – og det vil vi gerne ændre på. 

 

2. Du slipper for aconto og overpriser

Fordi du betaler det, som strømmen koster, når du bruger den, og bliver opkrævet for dit forbrug på månedsbasis, slipper du for store aconto-regninger fire gange om året. Samtidig slipper vi for at gætte os til, hvad strømmen vil koste det næste kvartal. Det betyder, at du ikke betaler unødigt meget for din strøm, hvis vi gætter forkert.

Derudover betaler du kun det månedlige abonnement, som vi bl.a. bruger til administration og til at sikre mere grøn strøm i det danske elnet.

 

Læs mere om Clever Power