Jeg skal flytte. Hvordan får jeg ladeboksen med?

Hvis du skal have flyttet din ladeboks til en ny privatadresse, skal du udfylde vores formular om flytning.

 

Clevers elektriker skal stå for installationen

Når ladeboksen skal flyttes, er det altid Clevers elektriker, der skal stå for installationen på den nye adresse.

Du kan vælge at betale din egen elektriker for at tage ladeboksen ned og afblænde installationen på din gamle adresse eller du kan bruges Clevers elektriker. Nedtagning og afblænding er indeholdt i prisen for en flytning, men hvis du bruger din egen elektriker til at nedtage ladeboksen, giver vi et afslag i prisen for flytningen.

Bruger du Clevers elektriker til nedtagningen, får du som udgangspunkt nedtaget og installeret ladeboksen på den nye adresse samme dag. Bruger du din egen elektriker til nedtagningen, skal du have ladeboksen klar på din nye adresse på installationsdagen, hvor Clevers elektriker skal stå for installationen.

Installationen vil være ligesom ved din nuværende bopæl, eksklusiv eventuelle ekstra ydelser. Kræver den nye installation ekstra ydelser, såsom gravning eller stilladsarbejde, skal du oplyse os om dette i det spørgeskema, vi sender dig. Så får du et uforpligtende tilbud på ydelserne. Husk, at du selv kan stå for evt. gravearbejde - det kan du vælge i spørgeskemaet.

Har der siddet en ladeboks tidligere på den nye adresse, og lever installationen op til vores installationspartners krav, kan du få en rabat på installationen jf. prislisten.


Prisen for flytning af Clevers ladeboks fra én adresse til en anden fremgår af vores prisliste