Jeg skal flytte. Hvordan får jeg ladeboksen med?

Hvis du skal have flyttet din ladeboks til en ny privatadresse, skal du sende en e-mail til kundeservice@clever.dk og oplyse os om seks ting:

  1. Dit navn og kundenummer
  2. Din nuværende adresse
  3. Din kommende adresse
  4. Dato for flytning
  5. Om du vil bruge egen elektriker til nedtagningen (Clevers elektriker skal stå for installationen på den nye adresse).
  6. Accept af pris for flytning. Se prisen i Clevers abonnementsvilkår her

Vi sender dig efterfølgende et spørgeskema om installationsforholdende ved din nye bopæl.

Vær opmærksom på, at varslingen for flytning til en ny adresse er løbende måned + en måned.

Clevers elektriker skal stå for installationen

Når ladeboksen skal flyttes, er det altid Clevers elektriker, der skal stå for installationen på den nye adresse.

Du kan vælge at betale din egen elektriker for at tage ladeboksen ned og afblænde installationen på din gamle adresse. Vi anbefaler dog, at du også lader Clevers elektriker stå for nedtagning og afblænding, da det allerede er indeholdt i prisen for en flytning, og vi giver ikke afslag i prisen for en allerede nedtaget ladeboks.

Bruger du Clevers elektriker til nedtagningen, får du som udgangspunkt nedtaget og installeret ladeboksen på den nye adresse samme dag. Bruger du din egen elektriker til nedtagningen, skal du have ladeboksen klar på din nye adresse på installationsdagen, hvor Clevers elektriker skal stå for installationen.

Installationen vil være ligesom ved din nuværende bopæl, eksklusiv eventuelle ekstra ydelser. Kræver den nye installation ekstra ydelser, såsom gravning eller stilladsarbejde, skal du oplyse os om dette i det spørgeskema, vi sender dig. Så får du et uforpligtende tilbud på ydelserne. Husk, at du selv kan stå for evt. gravearbejde - det kan du vælge i spørgeskemaet.

Har der siddet en ladeboks tidligere på den nye adresse, og lever installationen op til vores installationspartners krav, kan du få en rabat på installationen jf. prislisten.

Prisen for flytning af Clevers ladeboks fra én adresse til en anden fremgår af prislisten i vores Vilkår og Betingelser